Beauty

Love it! | hannah Cold & Care set

18 februari 2014

hannah-cold-care-set-2
Dat ik een groot fan ben van de producten van hannah moet geen verrassing voor je zijn om te lezen. Dat ik het dan ook helemaal top vind dat er nu een Cold & Care Set is samengesteld voor de wintermaanden is dan ook een erg slimme keuze. Het zijn geen nieuwe producten, maar wèl producten die je huid net even wat extra’s geven en optimaal beschermen tegen de verraderlijke kou en UV-straling in de winter. Deze set is dus echt perfect voor als de echte winter zich in Nederland nog aan zal dienen òf als je nog een fijne wintersportvakantie in het vooruitzicht hebt. Kijk mee voor meer informatie en foto’s over de producten uit deze set.

hannah-cold-care-set-3
Juvi Protect 75ml
Deze crème heeft een hoge zonbescherming (SPF30), heeft een kalmerende en verkoelende werking, vult de natuurlijke vet- en vochtbalans van de huid aan, werkt anti-irriterend en biedt bescherming tegen vrije radicalen. Ik was al fan van de High Quality crème van dit merk met een SPF15, maar kan met mijn lichte huid goed een hogere factor gebruiken als ik de zon in ga. Deze variant vind ik al net zo fijn werken. Er zitten onder andere antioxidanten, macadamia olie, vitamine C en E, aloë vera, vetzuren en lecithine in. Mijn drogere en gevoeligere huid vind dit echt een prettige crème voor overdag. Niet te vet en te voedend, maar het zorgt er wel voor dat mijn huid de hele dag door comfortabel aanvoelt. Daarnaast is de crème ook nog eens fijn zuinig in gebruik waardoor je met deze flinke tube een flinke tijd vooruit kan.

In de set zit ook nog een handige samplesize Juvi Protect van 10ml, handig voor in je handtas om overdag even bij te kunnen smeren :)

hannah-cold-care-set-4
Full Lips 4,8g
Deze lippenbalsem zorgt ervoor dat de lippen op een drievoudige en intensieve manier worden verstevigd, verzorgd, beschermd en hersteld en er zit ook nog eens een SPF15 in. De smaak en de geur van deze lippenbalsem is neutraal en het is hierdoor een product wat ook perfect geschikt is voor mannen. De balsem voelt lekker zacht aan op de lippen, bestaande kloofjes en droge plekjes voelen al snel weer zacht aan en de lippen krijgen er een mooi glansje van. Echt zo’n fijn product om winter èn zomer in je handtas te hebben omdat verbrande lippen echt geen pretje zijn en dit tere lichaamsdeel vaak vergeten wordt in te smeren..

hannah-cold-care-set-5
Cell Recovery Cream 45ml
Deze crème heeft een beschermende, pH-regulerende en regenererende werking, vult lipiden aan op het huidoppervlak, stimuleert het immuunsysteem en gaat vochtverlies tegen. Deze crème is vooral heel erg geschikt voor de vochtarme, eczeem- en rijpere huid en kan ook als een masker gebruikt worden. De crème voelt heel zalvig aan en je hebt niet veel nodig om je gezicht (en hals en decolleté) lekker in te kunnen smeren. De crème is wel heel erg vol, daar moet je van houden, en laat een glimmend laagje achter op het gezicht. Hierdoor voor overdag minder geschikt, maar perfect voor ‘s nachts om zo de huid even extra te verwennen.

Deze hannah Cold & Care set is verkrijgbaar via de erkende hannah huidcoaches en via huidcoach.nl en kost €99,00.

Wat zijn jouw tips om de huid ook in de winter te beschermen tegen de zon? Heb jij ervaring met de producten van hannah?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 18 februari 2014 at 11:57

  Hannah heeft zulke lekkere producten.
  Liefs, xx

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 18 februari 2014 at 10:52

  lijken me echt aangename producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 februari 2014 at 09:35

  die lipbalm lijkt me wel fijn!

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 18 februari 2014 at 09:20

  mmm, ben benieuwd naar de cell recovery cream! Lekker invetten s avonds, heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 februari 2014 at 08:37

  Dat klinkt goed! Moet nu maar eens een keer producten hiervan gaan proberen! ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 18 februari 2014 at 08:09

  Ben al heel lang benieuwd naar Hannah. Toch keer proberen. Liefs

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 februari 2014 at 00:49

  De hannah producten zijn zo fijn hè! Ik ben nu een complete huidverzorging/reiniging aan het testen van hannah.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.