Beauty

Lush lenteproducten 2014

28 februari 2014

lush-lente-2014-1
De lente is in zicht en het zonnetje laat zich meer en meer zien. Heerlijk! Mocht je een echte Lush-fan zijn dan zat je vast al te wachten op dit nieuwe seizoen, want je weet dat er dan heel veel nieuwe verse bath ballistics, bubble bars en zepen aan het assortiment worden toegevoegd met lekkere frisse en opwekkende geuren om helemaal vrolijk van te worden. Dit jaar komen er naast de terugkerende klassiekers ook weer heerlijke nieuwe producten bij die te maken hebben met de lente. Vandaag laat ik jullie 4 producten uit de Lush lentecollectie van 2014 zien. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

lush-lente-2014-2
Rose bubble bar 50g, €4,95
Als je een fan bent van de geur van echte rozen dan is deze bubble bar echt iets voor jou. Verkruimel hem onder stromend water voor lekker veel schuim met onder andere rozenbottelolie en cacaoboter die de huid verzachten en rozen en citroen die zorgen voor een heerlijke geur. De gebruikte rozen zijn afkomstig uit Senir, Turkije, waar ze met de hand worden geplukt door de lokale bevolking. Dankzij deze roos absolue kan Lush een bijdrage leveren aan het onderwijs in deze regio in Turkije, want van iedere kilo Roos Absolue die ze inkopen gaat 25 euro naar een onderwijsproject voor jonge kinderen.

lush-lente-2014-3
Inhale exhale bath bomb 90g, €5,95
Deze nieuwe bath bomb bestaat uit twee helften, die beiden ruiken naar de Gorilla Perfume fragrance Breath of God. De ene helft (Inhale) ruikt lekker fruitig, licht, rozen en neroli) en de andere helft (Exhale) ruikt naar rokerig cederhout, citroen en grapefruit. Een unieke en intense geur die mijn man bijvoorbeeld echt heerlijk vindt! Leuk weetje: Breath of God werd met vijf sterren beoordeeld in het boek ‘100 Greatest Fragrances Of All Time’. Perfumes: The A-Z Guide (2008)

lush-lente-2014-4
Tulip from Amsterdam bubble bar 70g, €8,95
Deze bubble bar is meerdere keren te gebruiken en komt in de vorm van Nederlands meest bekende bloem: de tulp. Als je hier geen lentegevoel bij krijgt dan weet ik het ook niet meer :) De geur is in ieder geval heerlijk bloemig en vrolijk èn herkenbaar voor de Lush-fans; deze ruikt namelijk hetzelfde als Seks Bomb en de jasmijn en ylang-ylang komt je dan ook rijkelijk tegemoet tijdens het badderen.

lush-lente-2014-5
Wonder woo hoo bubble bar 100g, €6,95
“Sommige mensen verdienen gewoon een kroon omdat ze zo awesome zijn. Voor iedereen die anderen helpt en de wereld mooier maakt, kortom: de superhero’s van deze wereld, is dit een perfect cadeau. Zij verdienen goud!” Wat is Lush toch altijd origineel en vrolijk in haar productomschrijvingen! Deze bubble bar ruikt naar sandelhout en Braziliaanse zoete sinaasappel en is herkenbaar van de Lush geur ‘The Sun’. Een heerlijke opwekkende geur (een veel gouden glittertjes die je overal terug zult vinden).

Helaas heb ik zelf geen bad tot mijn beschikking, maar ik kan niet wachten deze producten mee te kunnen nemen met weekendjes weg en vakanties waarbij ik wel een bad tot mijn beschikking heb. Hierboven zie je op de tulp na 3 nieuwe lenteproducten, maar natuurlijk liggen ook de klassiekers bubble bloom, madame butterfly, mumkin bubble bar, secret garden bath ballistic en verschillende leuke lente-furoshiki’s en cadeaupakketten weer in de winkels.

Heb jij ervaring met de badproducten van Lush? Welk product is jouw ultieme favoriet?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Santje04
    Reply Santje04 4 maart 2014 at 18:28

    Ik ben dol op de bubble bars van Lush, heb daar ook nog nooit echt een goed alternatief voor gevonden. De rose bubble bar lijkt mij erg lekker.

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 1 maart 2014 at 10:27

    Lijken mij heerlijke producten!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 28 februari 2014 at 22:48

    Dat ziet er zo leuk uit!
    Ik moet nodig wat heerlijk geurende douche- op badproducten kopen bij Lush ;-)

    Ik had je gemist hier en hoop dat het met jullie allemaa goed gaat Xoxo

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 28 februari 2014 at 18:50

    zien er allemaal lekker uit!

  • Avatar van Stella
    Reply Stella 28 februari 2014 at 18:01

    Ik wou dat ik een bad had..deze producten lijken mij echt heerlijk!!

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 28 februari 2014 at 17:14

    Ik zit nog met mijn zeepjes van de kerstcollectie, haha. Maar deze producten zien er ook weer super leuk uit :)

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 28 februari 2014 at 16:36

    Wat een fijne producten, word denk een bezoekje naar Lush <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.