Beauty

Lush valentijnscollectie 2014

11 februari 2014

lush-valentijn-2014-1
Komende vrijdag is het alweer Valentijnsdag, dè dag om jouw geliefde in het zonnetje te zetten! Vandaag laat ik enkele producten uit de Lush valentijnscollectie zien van dit jaar waarmee je een leuk setje samen zou kunnen stellen om jouw valentijn te kunnen verrassen, jezelf een cadeautje te geven of laat vooral dit artikel open staan op je browser zodat je vriend/man/lover het kan zien en de hint hopelijk begrijpt ;) Hou jij van zoete geuren in lichaamsverzorging dan zijn deze producten echt iets voor jou. Kijk mee voor meer foto’s, informatie en reviews.

lush-valentijn-2014-6
Love Locket Ballistic €19,95
“Ken je van die hartjes met een slotje die je om je nek draagt? Dit is onze variant! Niet voor om je nek, maar lekker voor in bad. Het geheim achter het slot vind je als je de ballistic op je badrand kapot slaat. Je badwater verandert in een zee van vanille, neroli en jasmijn, vol papieren hartjes.”

Ik heb deze ballistic zelf nog niet uit kunnen proberen, maar ik ga hem zeker bewaren voor een fijn baddermoment als we weer eens een weekend weggaan en een lekker bad tot onze beschikking hebben. De ballistic is echt groot en zwaar en zal een bad goed kunnen vullen met de heerlijke geur. Aan de ene kant ruikt hij lekker zoetjes, maar aan de andere kant zit er ook wat warms en zonnigs in.

lush-valentijn-2014-3
Neon Love Soap €6,95 per 100g
“Deze zeep is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs groot in neonschrift zijn uitgebeeld. In onze Neon Love vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezacht velletje. Als we een stukje uit het grote hart voor je snijden, verschijnen allemaal kleine, witte hartjes. Romantischer wordt het niet. Oh ja, hadden we al gezegd dat samen douchen beter is voor het milieu?”

Deze zeep is echt wat voor de liefhebbers van zoete en warme geuren met een romig randje. Ik ben zelf niet zo’n fan van blokken zeep omdat ik het niet praktisch en hygiënisch vind werken en ze vaak mijn huid uitdrogen, maar voor dit stukje zeep maak ik graag een uitzondering. Heerlijk onder de douche voor een zoet momentje voor jezelf zonder dat het op je heupen blijft plakken ;)

lush-valentijn-2014-2
Prince Charming shower gel vanaf €7,95, 100g
“Ben jij op zoek naar een prins? Zoek niet langer en spring onder de douche met deze showergel vol Marshmallowwortel, Fair Trade vanille, granaatappel en amandelolie. De geur is gemaakt met biologische sandelhoutolie, geranium en grapefruit. Daar val je toch spontaan van in katzwijm?”

Nog een heerlijk product voor de zoetekauwen onder ons. Niet zo zoet dat het glazuur spontaan van je tanden afspringt, maar toch lekker warm zoetjes en heerlijk om ’s avonds te gebruiken en lekker soezig van te worden. De geur blijft ook nog eens lekker lang op de huid ruiken, dus je zal zeker aan jezelf (of je partner) blijven snuffelen als je in bed ligt.

lush-valentijn-2014-4
Tender is the Night massage bar €10,95 per stuk
“Tender is the Night komt dit jaar terug met een nieuwe look! De inspiratie voor deze sexy Massage Bar komt van het liedje Tender van Blur en het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. We mixen sensuele jasmijn en ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Smelt langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie.”

Deze massagebar zal ook na valentijn bij Lush in het assortiment blijven en ik denk dat velen hier blij mee zullen zijn. Heb je een droge huid die wel wat extra’s kan gebruiken èn hou je van een lekkere romige en sensuele geur, dan is deze massagebar echt iets voor jou. Ik vind deze het fijnst om te gebruiken na het douchen als mijn huid nog warm en een beetje klam is, omdat het product zo het best smelt en lekker te verspreiden is. De massagebar laat een zacht laagje achter op de huid en zorgt ervoor dat droge plekken weer lekker aangenaam en zacht aanvoelen. Love it!

lush-valentijn-2014-5
Close to You massage bar €8,95 per stuk
“Deze Massage Bar lijkt wel erg veel op het Engelse koekje Jammy Dodger. We maken deze heerlijke Massage Bar met cupuaçuboter, sheaboter en olijfolie. Knijp fijn tussen je warme handen en masseer de olie lekker in. De geur is net zo jammy als de echte Jammy!”

Deze massagebar smelt een stuk sneller dan de variant hiervoor en ruikt snoepjeszoet. Ook deze laat de huid weer lekker zacht en soepel aanvoelen, ook fijn om bijvoorbeeld voor het slapen gaan je nagelriemen en andere droge plekjes zoals ellebogen en hielen mee in te smeren.

Sign of Love
Als het aan Lush ligt zou Valentijn een feest van de liefde voor iedereen moeten zijn, maar helaas is liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht nog geen recht dat wereldwijd is geaccepteerd. Zelfs in 2014 worden de rechten van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LBHT’s) op verschillende plaatsen op de wereld geschonden en dat terwijl iedereen recht heeft op liefde. Lush wil een boodschap van positiviteit rond laten gaan en roept iedereen op om een Sign of Love te maken. Teken een Sign of Love, een roze driehoek met de punt naar boven (het internationale teken van LBHT’s), bij degene die je liefhebt en post de foto op social media met de hashtag #signoflove. Geef jouw Sign of Love door aan een ander en vraag ook anderen om mee te doen. Zo wordt Valentijn nog waardevoller door op een universele manier op te komen voor mensenrechten.

Spreekt de Lush valentijnscollectie van dit jaar jou aan? Welk item zou jij graag eens proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 12 februari 2014 at 07:13

  Lijken me heerlijke producten!

 • Avatar van Kayleigh
  Reply Kayleigh 11 februari 2014 at 22:42

  Alles van Lush ziet er zo fijn uit! Ik zou graag de Love Locket Ballistic zo graag willen. Je hebt trouwens 19,95 er bij staan, maar hij is 10,95 hihi misschien vond je het fijn om te weten :-)

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 11 februari 2014 at 20:24

  Heerlijk! lijken me geweldige producten, hou echt van Lush :) X

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 februari 2014 at 19:03

  lijken me echt super producten!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 11 februari 2014 at 16:40

  Ik ben stiekem blij dat er geen Lush in Tilburg zit, anders was ik echt failliet haha! Nog gefeliciteerd met de geboorte van je mooie kindje! Geniet ervan xx

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 11 februari 2014 at 15:05

  Wat een heerlijke producten, klinken erg goed! Vooral de massage bars lijken mij heerlijk!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 11 februari 2014 at 14:55

  Ik vind het zo’n geweldige collectie! Wanneer het even lukt zou ik Love Locket Ballistic nog willen kopen.

 • Avatar van Melike
  Reply Melike 11 februari 2014 at 14:47

  Oh hmmmmm de zeep, het ziet er allemaal zo schattig en lief uit!

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 11 februari 2014 at 14:45

  Leuke collectie!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 11 februari 2014 at 14:23

  Wat een mooie heerlijke roze producten! Ik ben altijd al fan van lush! Vind het altijd wel aan de dure kant maar je krijgt er wel altijd iets heerlijks voor terug! Liefs

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 februari 2014 at 14:19

  super mooie en vooral leuke producten :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 februari 2014 at 14:08

  Dit alles ziet er zo mooi uit! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.