Beauty

Make-up in the mix! | Fresh & pink for spring

10 februari 2014

make-up-in-the-mix-februari-2014-1
Vandaag is het weer tijd voor een Make-up in the mix! artikel, waarin ik verschillende losse, nieuwe make-upproducten met elkaar combineer in één look. Ik ben wel toe aan de lente, het warme zonnetje en om weer zonder jas naar buiten te kunnen gaan en koos daarom voor een lekkere frisse look met een lief en fris roze accent om de lente alvast welkom te heten ;) Het is daarnaast ook een look die ik zo elke dag zou kunnen dragen omdat ik me er compleet ‘mijzelf’ mee voel, zo zie je dus weer mijn persoonlijke smaak/stijl voorbij komen. Kijk mee voor informatie, foto’s, swatches, reviews en een look met nieuwe producten van MAC, Oriflame, CK ONE, beMineral, Yves Rocher en Deborah Milano.

make-up-in-the-mix-februari-2014-2 make-up-in-the-mix-februari-2014-3
MAC prep + prime natural radiance in radiant pink 50ml, €36,00
Deze primer voor onder de make-up is sinds begin deze maand verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van MAC. De primer zorgt voor een heerlijke extra lichte hydratatie en verzorging van de huid en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten zonder een mat geheel achter te laten. Van de lichtreflecterende miniscule glittertjes zie ik na het aanbrengen van de foundation op mijn gezicht niet veel meer terug, maar toch ziet mijn foundation er fris en glowy uit en worden droogtelijntjes en droge plekjes veel minder geaccentueerd. Zeker een fijne primer waar mijn droge huidje blij mee is en die doet wat hij moet doen.

make-up-in-the-mix-februari-2014-4 make-up-in-the-mix-februari-2014-5
Oriflame perfect fusion foundation in porcelain 30ml, €14,00
Een nieuwe betaalbare foundation met een kleur die licht genoeg is voor de redelijk lichte huidjes zoals ik heb: ik was direct benieuwd. Toen ik in het persbericht ook nog eens las dat het een hydraterend complex bevat dat het vochtniveau van de huid op peil brengt en langdurig vasthoudt kon ik al helemaal niet meer wachten met testen.

De foundation komt in een glazen flesje met een draaidopje wat je zo op slot kan zetten en één pompje is voldoende voor het volledige gezicht. De textuur is crèmig en voelt lekker fris aan op de huid. Het verdelen gaat met de vingers en met een kwast erg gemakkelijk en het resultaat is mooi: een medium dekking, een satijnen finish (niet te glanzend en niet te mat), droge deeltjes worden niet geaccentueerd, hij hoopt niet op in rimpeltjes, blijft de hele dag zitten en er zit ook nog eens een SPF25 in. Score!

make-up-in-the-mix-februari-2014-6 make-up-in-the-mix-februari-2014-7 make-up-in-the-mix-februari-2014-8
CK ONE 3-in-1 concealer in 2 light medium 2,2ml, €19,00
Deze concealer, die je rechts op de hand geswatched ziet, komt in een handige verpakking met een penseeltje aan de voorkant om het product mee aan te kunnen brengen en een drukknopje aan de achterkant waarmee je kan regelen hoeveel concealer er uit het kwastje komt. Ik was verrast dat de tweede kleur licht genoeg was voor me en er is dus nog een lichtere kleur verkrijgbaar voor de erg lichte huidjes: fijn! Het bedekt donkere kringen en vlekjes goed met een dekking die ik iets meer dan medium zou noemen, gaat niet in de lijntjes zitten en blijft goed op z’n plek. Van de lichtreflecterende deeltjes merk ik gelukkig maar weinig (anders zou ik hem niet op vlekjes van onzuiverheden smeren omdat deze anders geaccentueerd worden) en je kan hem ook als primer gebruiken onder je oogschaduw.

Yves Rocher youthful glow powder in 200 teint clair 8g, €29,00
Deze poeder is één van de drie producten die in de nieuwe youthful glow collectie van Yves Rocher waarin gladmakende glansdeeltjes met rozenwas zitten voor een zachte lichtweerkaatsing waardoor de huid er jonger en zachter uit ziet. De poeder bevat geen glittertjes en matteert de huid mooi zonder de uitstraling ‘dood’ te maken. De natuurlijke glans van de huid komt er nog doorheen, iets wat ik persoonlijk wel mooi vindt. De handige verpakking met het zachte kwastje is dan weer handig om onderweg even bij te poederen als je gezicht toch wat meer gaat glimmen. Je ziet dit poeder links op de hand geswatched.

make-up-in-the-mix-februari-2014-9 make-up-in-the-mix-februari-2014-10 make-up-in-the-mix-februari-2014-11
Deborah Milano laque in kleur 8 6ml, €9,95
Deze frisroze lipgloss is eigenlijk een lipstick, balsem, gloss en lipstain in één. Het brengt aan als een gloss, bevat veel kleurpigmenten voor een dekkend geheel, de kleur trekt lichtjes in de lippen voor een lange houdbaarheid en heeft een verzorgende werking. Het product voelt lekker zacht en hydraterend aan op de lippen, trekt niet in de lijntjes, accentueert droge lippen niet en zorgt voor enkele uurtjes voor een mooie kleur en zachte lippen. Helaas kan ik op de verpakking alleen niet de kleurnaam ontdekken wat dan weer jammer is, maar er zijn 7 kleuren verkrijgbaar die zeker het bekijken waard zijn.

beMineral blush in B205 Envy 3,02g, €24,85
Deze minerale blush heeft een prachtige en frisse lichtroze kleur die mooi combineert met de frisroze kleur van de liplaque hierboven. De finish is licht glanzend zonder aanwezige glitters en dit is mijn favoriete samenstelling voor een blush omdat het gelijk zorgt voor een frisse uitstraling. Wel is de pigmentatie flink goed te noemen voor een blush en moet ik hem met heel lichte hand gebruiken omdat hij anders teveel opvalt. Met dit potje kan je dus zeker lange tijd vooruit! De blush voelt zacht aan op de huid en blijft de hele dag door zitten.

make-up-in-the-mix-februari-2014-12
Het geheel van bovenstaande producten, aangevuld met een wenkbrauwpotlood, zachte bruine oogschaduwkleurtjes en zwarte mascara, geven een look die elke dag kan, lekker fris staat en echt iets is voor de lente. Wel zou de foundation ietsjes meer dekking mogen geven voor mijn gevoel en is de blush toch misschien net iets te roze, waardoor andere rode plekjes en vlekjes in mijn gezicht net wat meer opvallen. Wat ik fijn vind aan de combinatie van deze primer, foundation, concealer en poeder is dat je amper kan zien dat ik make-up draag op mijn huid terwijl het geheel toch een stuk egaler is :)

Wat is jouw dagelijkse look als je in bent voor wat fris en zacht voor de lente? Welke van bovenstaande producten spreken jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 10 februari 2014 at 21:23

  Mooie producten, mooie vrouw, mooie look! :)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 10 februari 2014 at 20:37

  Hele mooie look heb je gemaakt :)!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 februari 2014 at 19:15

  echt een prachtige look :D

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 februari 2014 at 08:02

  Mooie look. Ik vind vooral de lipgloss heel erg mooi.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 februari 2014 at 06:48

  Je hebt met deze mooie make-up een sprankelende lente look gemaakt!
  Wauw, de blush en de lipgloss zijn schitterend. Waar had deze gekocht?

  Ik wens je een hele fijne dag en de lente staat bijna voor de deur en komt eraan…….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.