Beauty

Rimmel ScandalEyes eye shadow sticks & rockin’ curves mascara

5 februari 2014

rimmel-scandaleyes-eye-shadow-sticks-rockin-curves-mascara-1
Nieuw van Rimmel en verkrijgbaar vanaf deze maand zijn de ScandalEyes eye shadow sticks en de ScandalEyes rockin’ curves mascara. Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van creamy oogschaduwpotloden en was dan ook direct heel nieuwsgierig of deze nieuwe variant van Rimmel wel fijn zou werken zonder in de lijntjes te gaan zitten, of er fijn mee te werken is, of ze te blenden zijn en of ze wel echt waterproof zijn. Ook testte ik de nieuwste mascara van dit merk met een wel heel bijzonder gevormd borsteltje. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en een look met de nieuwe producten.

rimmel-scandaleyes-eye-shadow-sticks-rockin-curves-mascara-2 rimmel-scandaleyes-eye-shadow-sticks-rockin-curves-mascara-3
De ScandalEyes eye shadow sticks komen in 5 verschillende kleuren waarvan ik je er 3 laat zien. Van links naar rechts zie je:

– 006 Paranoid Purple
– 003 Bad Girl Bronze
– 001 Witness White.

De kleuren hebben allemaal een glansje in zich en deze komt ook mooi over op het ooglid. Ondanks dit glansje voelen de potloodjes niet vet aan en dat is een goed teken: zo gaan ze minder snel in de plooitjes van je ooglid zitten en dit ziet er gewoonweg mooier uit. Wel denk ik dat een oogschaduwbasis eronder dragen voor personen met vettere oogleden een must is. De productinformatie belooft dat de sticks 24 uur blijven (dit heb ik niet getest *wie draagt er nu 24 uur per dag make-up?*) maar voor het waterproof gedeelte vind ik ze geslaagd na een douchebeurt waarbij er niks uitgelopen was. Wel zorgen ze op de waterlijn voor wat irritatie, hier zou ik ze dus niet op gebruiken.

Ondanks dat de kleurtjes niet in de lijntjes gaan zitten en ze een goede pigmentatie hebben ben ik geen fan. Ze drogen zo snel in op de ooghuid dat er echt amper mee te werken is als je de kleurtjes nog enigszins mooi wil blenden zodat er geen harde lijnen ontstaan. Jammer! Als dit nu ook nog goed had gewerkt dan was ik er helemaal happy mee geweest.

Deze eye shadow sticks zijn vanaf deze maand verkrijgbaar voor €6,99 per stuk.

rimmel-scandaleyes-eye-shadow-sticks-rockin-curves-mascara-4
Het zal je vast en zeker al eerder opgevallen zijn: er komen maar weinig mascarareviews voorbij op Curvacious.nl. Ik ben namelijk niet gezegend met een volle, lange en gekrulde bos wimpers, maar heb best korte en rechte wimpers waarbij ik maar weinig verschil merk tussen verschillende mascara’s. Het product wat voor mij het meest verschil maakt is namelijk een wimperkruller. Ik kan niet zonder om mijn wimpers nog iets op te kunnen laten vallen!

Deze ScandalEyes rockin’ curves mascara is helaas niet anders. Hij maakt mijn wimpers wel goed zwart, houdt de wimperkrullerkrul redelijk vast, met de bekende zigzagbeweging krijg ik geen klontjes en de wimpers worden tot in de uiteindes gekleurd, maar echt een verschil met andere mascara’s merk ik niet. Wel vind ik het borsteltje, na enkele keren wennen, heel prettig werken. Door de golf hierin kan je goed een bepaald deel van je wimpers volgen en kunnen ook zonder al teveel moeite de kleinste haartjes in de binnenste ooghoeken meegenomen worden.

Deze mascara is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €12,99 (vanaf volgende maand is er ook een Extreme Black variant van te koop).

rimmel-scandaleyes-eye-shadow-sticks-rockin-curves-mascara-5 rimmel-scandaleyes-eye-shadow-sticks-rockin-curves-mascara-6
Bij bovenstaande look gebruikte ik mijn standaard gezichtsmake-up en een zachte transparante lipgloss. Voor de ogen gebruikte ik geen oogschaduwbasis, alle drie de kleurtjes oogschaduwsticks (de witte kleur in de binnenste ooghoekjes voor een frisse oogopslag, de paarse kleur langs de onderste wimperrand en op het bewegend ooglid en de bruine kleur in de crease die ik zoveel mogelijk heb proberen te blenden). Een dun lijntje zwarte eyeliner langs de bovenste wimperrand en 2 laagjes van de nieuwe mascara maakten het geheel af.

Spreken deze nieuwe make-upproducten van Rimmel jou aan om eens uit te proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 februari 2014 at 06:22

  Wat een mooie look. Zelf houd ik,wel van oogschaduwsticks en die paarse lijkt me wel wat.
  Je ziet er erg mooi uit, dat paars staat je heel goed.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 5 februari 2014 at 18:18

  De Eye Shadow Sticks zien er wel heel erg mooi uit! Jammer alleen dat je de witte niet op je waterlijn zou kunnen gebruiken, want daar leek die mij wel heel tof voor!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 februari 2014 at 17:23

  Ik vind de potloden erg mooi!

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 5 februari 2014 at 15:37

  De sticks zijn prachtig!

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 5 februari 2014 at 15:12

  mooie look!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 februari 2014 at 13:20

  Oooh ik ben aangenaam verrast door de pigmentatie van de eyeshadow sticks! Maar ik blijf toch meer van traditionele oogschaduw houden. Zo’n potlood is niet bepaald lief voor je oogleden vind ik.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 5 februari 2014 at 13:13

  De pigmentatie van de oogschaduwpotloden ziet er goed uit, maar ik ben ook nooit fan van zo’n potlood. De mascara daarentegen maakt we wel benieuwd.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 5 februari 2014 at 10:55

  Mooie paarse kleur van die stick, staat je goed. De mascara lijkt me misschien wel wat. Maar ik ben mega kritisch met mascara’s. Ze gaan bij mij snel afgeven onder mijn ogen (ook als ik niet mijn onderste wimpers inkleur).

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 februari 2014 at 09:02

  mooie potloden!

 • Avatar van Joli
  Reply Joli 5 februari 2014 at 06:39

  Mooi pigment. Vooral die paarse.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 februari 2014 at 05:38

  De oogschaduwsticks zien er zo goed uit en je hebt er een prachtige look mee gemaakt! ;-)
  Mooie lipgloss en zo natuurlijk!

  Ik wens je een mooie dag……

  Xoxo

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 5 februari 2014 at 02:53

  leuke frisse look heb je ermee gemaakt, vooral het paarse potlood vind ik erg mooi er uit zien

 • Avatar van Felicia Rodrigues dos Santos
  Reply Felicia Rodrigues dos Santos 5 februari 2014 at 00:52

  Die oogschaduwsticks zien er echt goed uit. Ben sowieso gek op Rimmel en sticks, dus deze ga ik nog wel een keer halen denk ik :)

 • Avatar van saskia
  Reply saskia 5 februari 2014 at 00:18

  wow ze zijn echt mooi, en een mooie look!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.