Media

Scoor beter met jouw valentijnskaart!

11 februari 2014

postnl-kaartwereld-advertorial-4
Over enkele dagen is het alweer zover en sieren de hartjes, beertjes, duiven en puppies de deurmat en inbox van velen. De meeste vrouwen vinden dit erg leuk, maar uit onderzoek van KaartWereld van PostNL blijkt dat de meerderheid van de mannen graag een ander soort kaart ontvangt. Heb jij geen idee wat voor soort kaart je jouw valentijn zal sturen dan heeft KaartWereld de oplossing voor jou. Ze lieten enkele ontwerpers valentijnskaarten maken die wèl in de smaak zullen vallen bij mannen. De kaarten zijn te versturen via Kaartwereld.nl en worden vervolgens per post bezorgd.

postnl-kaartwereld-advertorial-1 postnl-kaartwereld-advertorial-2 postnl-kaartwereld-advertorial-3

KaartWereld van PostNL hield eind januari een onderzoek via een onafhankelijk onderzoeksbureau, Direct Research, onder 773 Nederlandse mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar. Bijna de helft (44%) van de vrouwen kiest voor een kaart die ze zelf leuk vindt, bij de mannen is dit slechts een derde. Het wordt tijd dat er aandacht komt voor valentijnskaarten die mannen aanspreken, vind 41% van de mensen in het onderzoek. Kies dus zeker niet alleen voor een kaart die jij leuk vindt, maar houd rekening met wat jouw valentijn zal aanspreken. Zo maak je zeker een goede indruk!

Bij Kaartwereld van PostNL kan je kiezen uit 14 alternatieve valentijnskaarten die bij de mannelijke ontvangers in de smaak zullen vallen. De kaarten werden gemaakt door onder andere Kakhiel (Studio Kakhiel), Overburen.nl, Studio Jona en Valezki en zijn online te versturen via KaartWereld.nl waarna ze door PostNL op vrijdag 14 februari bezorgd zullen worden.

Klik hier voor meer informatie en de website van Kaartwereld.nl.

Wat voor soort kaartje kies jij meestal voor jouw valentijn? Spreken de alternatieve designs jou aan?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 11 februari 2014 at 20:25

  Super kaartjes! weer eens wat anders dan normaal :) X

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 februari 2014 at 12:50

  haha, geweldig!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 11 februari 2014 at 12:43

  Awel, ik vind zo’n originele kaart echt veel leuker dan die traditionele kaartjes :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 februari 2014 at 10:20

  De rebus is zo leuk maar elke dag is al een kadootje en het is allemaal zo commercieel…….

  Groeten een een mooie dag Xoxo

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 11 februari 2014 at 09:20

  Ik vind de Rebus heel leuk maar wij doen niet aan valentijn. Op die dag hebben we 2 verjaardagen dus bij ons is het nooit valentijn hahaha. Of nouja, eigenlijk hebbe we gewoon elke dag valentijn hahaha liefs

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 11 februari 2014 at 08:29

  Die bovenste vind ik echt een gaaf plaatje :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.