Beauty

The Body Shop | Blueberry special edition

22 februari 2014

the-body-shop-blueberry-1
The Body Shop viert het bestaan van de beroemde Body Butterlijn met het introduceren van de special edition romige en rijke Blueberry body butter. En The Body Shop zou The Body Shop niet zijn als ze er gelijk een complete bad- en bodylijn aan toe zouden voegen. Een aantal leuke weetjes: elke 2 seconden wordt er wereldwijd een body butter verkocht, ze behoren al meer dan 20 jaar tot de bestsellers van The Body Shop, ze worden gemaakt met de beste, eerlijk ingekochte ingrediënten uit alle windstreken en in èlke pot Blueberry body butter zit de olie verwerkt van maar liefst 500 bosbessen. Ik probeerde enkele producten uit deze nieuwe Blueberry lijn uit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

the-body-shop-blueberry-2
Body Scrub 200ml, €15,00
Deze body scrub komt in een flinke pot met hierin 200ml jelly-aanvoelende en megazoet ruikende lichaamsscrub. Dat laatste is dus wel iets waar je van moet houden, anders is deze lijn minder geschikt voor jou. De scrubdeeltjes variëren van klein en fijn tot best grof, maar omdat ze goed verdeeld zitten door de dunnere structuur voelt de scrub wel prettig aan en vind ik de grove scrubdeeltjes niet tè grof aanvoelen. In de scrub zit onder andere glycerine, walnootpoeder, frambooszaadjes en honing verwerkt. Een meer voedende substantie zou voor mijn drogere huid prettiger zijn geweest, maar mijn huid wordt door de scrub wel goed ontdaan van dode huidcellen en voelt achteraf gladder aan. Naderhand even insmeren met een bodylotion of -butter is voor mensen met een drogere huid dus zeker aan te raden.

the-body-shop-blueberry-3
Lip Butter 10ml, €5,00
Deze lippenbalsem heeft dezelfde zoete geur als de scrub en ook de smaak is redelijk zoetjes. De balsem brengt transparant aan op de lippen, laat ze lekker soepel aanvoelen en geeft ze een mooi en subtiel glansje mee. Door ingrediënten als shea boter en bijenwas heeft het ook nog een fijne voedende werking voor drogere lippen. Echt een wonderbalsem voor gesprongen lippen is het niet, maar dit stadium kan je door regelmatig smeren met een lippenbalsem als deze wel voorkomen.

Naast bovenstaande producten zitten ook de volgende producten in de special edition Blueberry lijn:

– shower gel 250ml, €7,00
– body lotion 250ml, €10,00
– body butter 200ml, €16,00.

Spreekt deze nieuwe Blueberry special edition lijn van The Body Shop jou aan om eens te proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 24 februari 2014 at 10:50

  ik vind hem ook echt heerlijk! De body butter is ook super vol!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 23 februari 2014 at 13:13

  Die scrub ziet er echt uit als confituur, ik zou die heel graag proberen :-)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 23 februari 2014 at 11:45

  dat ziet er goed uit!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 23 februari 2014 at 11:15

  Voor mij denk ik te zoet/fruitig! Ziet er wel echt heel ‘besserig’ uit!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 februari 2014 at 06:53

  Oh dat ziet er goed, echt iets om eens te proberen.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 23 februari 2014 at 01:00

  Die Blueberry spons, zo schattig! De scrub lijkt een beetje op jam, maar daardoor lijkt het me ook wel leuk om eens te proberen ;)

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 22 februari 2014 at 15:58

  Lijkt me heerlijk voor mijn droge huid, het spreekt mij zeker aan.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 22 februari 2014 at 11:54

  Ik ben heel benieuwd naar!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 februari 2014 at 11:45

  lijkt me een erg fijne lijn :D

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 22 februari 2014 at 08:44

  Ik ben zo benieuwd naar de scrub, ik kan echt niet wachten! De geur lijkt me ook heeerlijk!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 22 februari 2014 at 08:43

  Ziet er goed uit! Ben gek op tbs dus zal dit ook zeker lekker zijn! Liefs

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 22 februari 2014 at 07:36

  Ik ben dol op tbs dus ik zonder graag willen proberen. Vooral die scrub lijkt me hemels lekker. Die bodybutters maken mijn huid altijd zo lekker zacht.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 februari 2014 at 01:41

  Ik ben erg benieuwd naar deze lijn! Ik lees er goede dingen over, maar zal zo graag de geur eens ruiken en kijken of het ook iets voor mij is :)
  Fijn artikel!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 22 februari 2014 at 00:37

  Wat een schattige spons! De scrub lijkt mij ook wel heerlijk, bijna als een jam voor op je brood haha

 • Avatar van Melike
  Reply Melike 22 februari 2014 at 00:24

  Oh god de scrub lijkt me echt heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 februari 2014 at 00:17

  Dat ziet er heel goed uit!
  Ik was vandaag in de winkel die dit verkoopt!
  Moet nog even geduld hebben dan ga ik het meteen shoppen ;-)

  Prettig weekend…..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.