Mama & Kind Reizen & vrije tijd

Tip! | Vind een oppas via Care.com

17 februari 2014

care.com-1
Het kan soms erg lastig zijn om een goede oppas voor je kind te vinden en het starten van deze zoektocht is een flink karwei. Ga je bekenden en familie in de buurt langs om te vragen of ze iemand aan kunnen raden, ga je langs de plaatselijke supermarkt om tussen de vraag- en aanbodbriefjes te snuffelen of begin je je zoektocht op één van de vele advertentiewebsites? Care.com is een online platform waar gezinnen en zorgverleners met elkaar in contact kunnen komen, zorg of ondersteuning aan kunnen bieden of vinden en adviezen en tips uit kunnen wisselen. Kortom: een overzichtelijke website waar je terecht kan als het gaat om zorg en ondersteuning voor gezinnen. Het bedrijf bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot de grootste dienstverlener binnen dit segment.

Op de website van Care.com vind je verschillende profielen van babysitters, oppassen, aanbieders van speciale zorg, huiswerkbegeleiders, ouderenverzorgers, dierenoppassen, hondenuitlaters of huishoudelijke hulpen die je uit kan zoeken op basis van hun profiel waardoor deze helemaal bij jouw wensen zal passen. Via de website kan je vervolgens met elkaar in contact komen en voor je het weet heb je een leuke oppas gevonden. Natuurlijk kan je via de website ook zelf een advertentie plaatsen waar zorgverleners uit jouw buurt dan weer op kunnen reageren. Zoals je merkt zijn er verschillende mogelijkheden en kan het zo vast niet lang duren voordat je de juiste match hebt gevonden.

Ook aan de veiligheid heeft Care.com gedacht; je kan op de website namelijk verschillende tips lezen over het afnemen van sollicitatiegesprekken, het controleren van referenties en verklaringen omtrent gedrag. Mocht je zelf de juiste achtergrond hebben en interesse hebben in een leuke (bij)baan dan kan je jezelf natuurlijk ook aanbieden als zorgverlener.

Bekijk de website van Care.com en vind hier wellicht de perfecte oppas.

care.com-2

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 18 februari 2014 at 10:55

  ik zou het niet vertrouwen denk ik…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 februari 2014 at 22:23

  Dat is handig! Dan kan je als ouders ook een keer weg!
  Leuk dat jullie dit weekend weg geweest waren. Hoe gaat het met jouw?
  Zulke mooie foto’s op je instagram van jullie gezin.
  Geniet er maar fijn van…..

  Liefs en groeten Xoxo

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 17 februari 2014 at 17:57

  ehm, i need this! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.