Eten & drinken

Optimel yoghurt Griekse stijl

19 februari 2014

optimel-griekse-yoghurt-1
Ik ben een groot liefhebber van een lekker bakje yoghurt en/of kwark op zijn tijd en als dit gecombineerd is met fruit ben ik helemaal happy: dit is wat mij betreft namelijk een perfecte combinatie voor een toetje of tussendoortje. Nieuw in het assortiment van Optimel is de Optimel yoghurt Griekse stijl. Dit is een frisse, stevige yoghurt met daaronder een heerlijke laag fruit. Zoals je van Optimel gewend bent, bevat de yoghurt 0% vet en is er geen suiker aan toegevoegd. Zo kan je er op ieder moment van de dag heerlijk van genieten. Door een proces van ‘uitlekken’ bevat de yoghurt minder vocht en is daardoor lekker stevig. Optimel yoghurt Griekse stijl bevat twee keer zoveel eiwitten dan reguliere Optimel vruchtenyoghurt en is een bron van calcium en B-vitaminen. Lekker èn gezond dus!

optimel-griekse-yoghurt-2
Ik vind de smaak van de yoghurt lekker vol en romig zonder dat hele zure wat normale yoghurt wel eens kan hebben en de stevige textuur eet prettig. De fruitlaag op de bodem laat zich perfect combineren en de smaak is gelukkig niet te zoet. Met 51kcal per 100g hoef ik me gelukkig ook niet schuldig te voelen als ik er een lekkere bak van weg eet na het avondeten of als tussendoortje gedurende de dag en het maakt door het hogere percentage eiwitten ook nog eens een gezonde snack voor na het sporten. Mijn favoriet? De kersensmaak met lekkere stukjes kers erdoorheen. Yummy!

Facebook actie
Lijkt Optimel yoghurt Griekse stijl jou ook zo lekker? Meld je via de Facebookpagina van Optimel aan als Optimel Ambassadeur, laat Optimel weten hoe jij gaat genieten van Optimel Grieks en maak kans op 1 van de 300 pakketten met hierin 6 bekers Optimel yoghurt Griekse stijl, een leuke Optimel shopper en 6 unieke Optimel kommetjes, placemats en lepels. Meedoen met deze actie kan t/m zondagavond 23 februari 2014. Good luck!

Klik hier voor meer informatie over deze Optimel yoghurt Griekse stijl èn de Facebookactie.

Enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lou
  Reply lou 24 februari 2014 at 09:29

  Oh heerlijk, bak open, lepel erin en heerlijk smullen op de bank met mijn favoriete serie, lekker alleen met de poes ernaast die na afloop de bak mag uitlikken!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 22 februari 2014 at 23:05

  Klinkt lekker, maar ziet er ook erg smakelijk uit!

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 19 februari 2014 at 17:01

  Ja deze zijn echt heel lekker! Mijn favoriet is ook de kersen, alhoewel ik de perzik nog niet heb geproefd maar die lijkt mij ook wel heel lekker.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 februari 2014 at 14:51

  Klinkt heel lekker maar ik hou t bij mijn budget Griekse yoghurt van Zaansehoeve.

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 19 februari 2014 at 14:32

  Dat is heerlijk, ik doe graag mee.

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 19 februari 2014 at 14:30

  het ultieme genieten, wat een verwennerij

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 19 februari 2014 at 14:14

  ziet er heerlijk uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 februari 2014 at 13:26

  Klinkt heerlijk ;-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 19 februari 2014 at 13:05

  Klinkt lekker, ik hou wel van Griekse yoghurt, vooral gemixt met iets.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.