Beauty

Andrélon Keratine Repair

28 maart 2014

andrelon-keratine-repair-1
Er is een nieuwe Andrélon haarverzorgingslijn verkrijgbaar, namelijk de Keratine Repair voor droog en beschadigd haar. Nu ben ik zelf nog steeds een permanentje aan het uit laten groeien (het lijkt ondertussen wel alsof ik krullend haar van mijzelf heb gekregen sinds de zwangerschap want de krullen blijven terwijl mijn haar flink groeit..) en daarnaast verf ik mijn haar op regelmatige basis en maak ik ook nog wel eens gebruik van een föhn en stijltang. Mijn haar krijgt dus zeker wat te verduren en kan met vlagen dan ook droog aanvoelen. Ik voelde me direct de perfecte testpersoon voor deze lijn. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

De producten bevatten micro keratine wat diep tot de kern van je haar doordringt en zo helpt om het beschadigde haaroppervlak te herstellen en te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Keratine is een eiwit en een natuurlijke bouwsteen van onder andere je haar wat voor stevigheid en glans zorgt. Naast micro keratine zijn er ook nog eens voedende en essentiële oliën aan de producten toegevoegd die helpen om het haar te verzorgen.

andrelon-keratine-repair-3
Keratine Repair shampoo 300ml, €4,39
Deze shampoo reinigt je haar en herstelt beschadigingen aan het haaroppervlak. Er is een mix van essentiële bouwstoffen aan toegevoegd zodat je haar zacht en glanzend wordt. De shampoo werkt prettig, schuimt lekker en zorgt ervoor dat mijn haar tijdens het wassen al zachter aan lijkt te voelen in vergelijking tot een standaard shampoo.

Keratine Repair intensieve conditioner 300ml, €4,59
Deze conditioner dringt door tot de kern van je haar en helpt zo het beschadigde oppervlak te herstellen en het haar te beschermen. De conditioner zorgt ervoor dat je haar sterk, zacht, glanzend en makkelijker doorkambaar wordt. Deze conditioner is wat dunner van structuur dan veel conditioners die ik gewend ben maar verdeelt hierdoor wel prettig door het haar. Na een korte inwerktijd en even goed de tijd nemen om het goed uit te spoelen kan ik onder de douche al gemakkelijker mijn handen door mijn haar halen.

Keratine Repair iedere dag 1-minuut masker 180ml, €4,99
Dit masker is geschikt voor elke dag en kan afwisselend met de conditioner gebruikt worden. De unieke dubbele werking zorgt ervoor dat je haar van zowel de binnen- als de buitenkant intensief wordt verzorgd en zich herstelt. Dit masker is echt perfect voor als je haar een boost nodig heeft. Maar let er ook weer hierbij op dat je het goed uitspoelt. Doe je dit niet dan is de kans groter dat je een jeukerige hoofdhuid krijgt en/of sneller vet haar krijgt (vooral bij de haarwortels/aanzet van je haar).

andrelon-keratine-repair-4
Keratine Repair intensief herstellende crème 200ml, €4,59
Deze leave-in crème breng je aan op (handdoek)droog haar en geeft extra verzorging en bescherming. Daarnaast helpt het je haar te herstellen en verzwaart het het haar niet. Deze crème is zuinig in gebruik, ik gebruik zelf bijvoorbeeld 2 pompjes, en ik breng deze aan op vochtig haar waarna ik het in de handdoek draai om zo 10 minuutjes te laten zitten om alvast wat te drogen.

Keratine Repair anti-klit spray 250ml, €4,99
Droog en beschadigd haar gaat sneller klitten, zeker richting de haaruiteindes en daar is dit product geschikt voor. Het voorkomt klitten, zorgt ervoor dat je haar makkelijker doorkambaar wordt en beschermt tegen de hitte van de föhn. Deze anti-klit spray brengt door de spraydop fijn aan over het haar en zorgt er zeker voor dat het makkelijker doorkambaar wordt. Voor mij persoonlijk werkt de intensief herstellende crème alleen wel beter dus geef ik daar de voorkeur aan.

Keratine Repair serum-oil 75ml, €7,99
Deze olie verzorgt je haar niet alleen maar zorgt ook voor een mooie glans en laat je haar minder pluizen. Perfect dus ook bij krullend haar en vochtig weer. Zoals jullie weten ben ik een fan van olieproducten voor lichaam en haar en is ook dit olieserum een schot in de roos. Ik breng het aan op vochtig haar nadat ik de handdoek van mijn hoofd haal en concentreer me hierbij vooral op de puntjes en de lengtes van mijn haar. Zo drogen mijn krullen zachter en minder pluizend op waardoor mijn haar er gezonder uitziet, maar ook als ik het besluit stijl te maken dan ziet het er ook glanzend en mooi uit en voelt het heerlijk zacht aan. Let alleen hierbij ook op dat je niet teveel gebruikt omdat je anders snel vetter haar krijgt en dat is dan weer niet de bedoeling.

Al met al vind ik dit zeker een fijne haarverzorgingslijn en merkte ik na enkele keren gebruik al dat mijn haar net wat zachter is en net iets meer glanst en minder pluist dan hiervoor. Daarnaast zijn de producten goed betaalbaar, algemeen verkrijgbaar, zuinig in gebruik èn ruiken ze ook nog eens heerlijk.

Spreekt deze nieuwe Keratine Repair haarlijn van Andrélon jou aan om eens uit te proberen? Wat is jouw haarroutine op dit moment?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 28 maart 2014 at 19:37

    Deze lijn lijkt mij echt heel fijn!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 28 maart 2014 at 07:45

    Ziet er heel goed uit!
    Fijn dat door het gebruik van de serum het kapsel minder pluizig is ;-)

    Mooie dag Xoxo

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 28 maart 2014 at 01:13

    De shampoo lijkt me best fijn! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.