Beauty

Collistar | Ti amo Italia lente/zomer collectie 2014

26 maart 2014

collistar-ti-amo-italia-2014-1
Collistar geeft een liefdesverklaring af aan Italië met deze prachtige Ti amo Italia collectie waarbij ze een samenwerking aan zijn gegaan met de Italiaanse designer Antonio Marras. Hij gaf de verpakkingen een fashion makeover in zijn unieke stijl en iconische kleuren met een figuur van een jonge vrouw met een elegant, tijdloos en poëtisch tintje. Ik laat vandaag enkele producten uit deze klassieke collectie aan jullie zien waarin enkele prachtige musthaves zitten voor deze lente en aankomende zomer. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en looks.

collistar-ti-amo-italia-2014-2 collistar-ti-amo-italia-2014-3
Het pronkstuk uit de collectie is de Amore Natural Glow Blush Bronzer (€34,95) die verkrijgbaar is in twee tinten waarvan ik Verona, de roze variant laat zien. Deze bronzer en blush in één komt in een mooie etui en bevat 9g product. Je kan de verschillende kleuren afzonderlijk gebruiken, maar ik vind het makkelijker om deze als één product te gebruiken, namelijk een bronzer die niet te oranje is door het tintje roze wat erdoorheen zit. Perfect voor de lichte en koelere huidjes zoals ik heb. Ook is de kleur mooi op te bouwen waardoor de bronzer het hele jaar door gebruikt kan worden.

De Cuore di Colore Cream-Powder Blusher (€24,15) heeft een zachte textuur en verandert na het aanbrengen in een poederachtige finish. De pigmentatie is wel aan de flinke kant voor een blush (of dat ligt aan mij want ik heb een lichte huid waardoor ik liever minder gepigmenteerde blushes verkies zodat ik de kleur beter op kan bouwen) maar de houdbaarheid op de wangen is erg goed. Deze blush is verkrijgbaar in twee kleuren waarvan ik Amalfi, een steenrode kleur, laat zien.

De Crema di Sole Cream-Powder Bronzer (30ml, €28,55) vind ik een vernieuwend product en het zou geweldig zijn als hier een lichtere variant van uitgebracht zou worden, dan zou ik deze vloeibare bronzer namelijk echt vaak gebruiken. De textuur is lekker zacht, het is heel zuinig in gebruik en de finish is poederachtig en geeft een mooi (niet te oranje!) effect. Deze bronzer is verkrijgbaar in twee kleuren waarvan ik Terra di Siena laat zien.

collistar-ti-amo-italia-2014-4 collistar-ti-amo-italia-2014-5
Voor de ogen zijn er twee nieuwe kleuren Twist Ultra-Shiny Eye Shadow sticks (€16,50) uitgebracht waarvan ik de blauwgrijze kleur Venice laat zien. De kleur is mooi en is goed te combineren met veel verschillende looks en andere kleuren en de glans vind ik ook prachtig maar helaas is de textuur iets te vettig waardoor het best vlot in de lijntjes op het ooglid gaat zitten. Als basis voor onder een look is het wel een goed product, maar hier is het natuurlijk niet voor bedoeld..

De Mascara Infinito Waterproof (€24,30) is een klassieker in een versie die voor de zomer onmisbaar is. Aan één kant van de mascaraborstel zit een kammetje zodat klontjes verleden tijd zijn en de mascara brengt verder gemakkelijk aan. Mijn wimpers krijgen zo een intens zwarte kleur en de mascara houdt de krul van de wimperkruller goed vast gedurende de dag. De mascara maakt de wimpers wel een beetje hard, maar dat doen de meeste waterproof varianten bij mij. Een regenbuitje en een douchebeurt overleeft de mascara gemakkelijk (zolang je niet in je ogen begint te wrijven!) en met een oliereiniger is de mascara ’s avonds in no-time verwijderd.

Voor de lippen zijn er twee nieuwe kleuren Twist Ultra-Shiny Gloss (€16,50) waarvan je hier Portofino ziet, een frisse perzikkleur. De substantie is lekker creamy, de pigmentatie is voor een gloss zeker goed te noemen en het houdt de lippen lekker zacht. Groot voordeel: deze gloss plakt niet! Verder zijn er ook 6 kleuren Mille Baci Rosetto Luce E Colore lipsticks (€22,00 per stuk) uitgebracht in gelimiteerde oplages waarvan je hier de kleur Murano Pink, een felle fuchsiaroze kleur met een tikkeltje koraal, ziet. De lipstick draagt prettig, de kleur is intens en overleeft een hapje en een drankje. Na een goede lunch of maaltijd is bijwerken wel aan te raden voor het mooiste effect.

collistar-ti-amo-italia-2014-6
Ook zijn er twee nieuwe kleuren Gloss Nail Lacquer Gel Effect nagellakken (€7,15 per stuk) in de collectie terug te vinden waarvan je hierboven Positano Ocher ziet, een okergele kleur. Tsjah, eerlijk is eerlijk: dit kleurtje vind ik persoonlijk niet mooi.. Wel vind ik het kwastje prettig lakken, heeft de lak een mooie hoogglans finish en draagt hij langere tijd zonder snel beschadigingen te krijgen. Deze kleur dekte volledig in 2 laagjes.

collistar-ti-amo-italia-2014-7
Ik gebruikte bij bovenstaande looks de bronzer, het oogschaduwpotlood in combinatie met een middenbruine poederoogschaduw en een beige highlighter en beide lipkleuren. Mijn aanraders uit deze Collistar Ti amo Italia collectie? De blushbronzer, de lipproducten en de waterproof mascara. Deze producten zijn qua kleur en kwaliteit gewoonweg toppers en vooral de bronzer en koraalkleurige gloss zal ik vaak gaan dragen deze lente en zomer ♥

Heb jij ervaring met producten van Collistar? Welk product uit deze collectie spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van The Beauty Musthaves
    Reply The Beauty Musthaves 8 mei 2014 at 22:58

    Mooie foto’s heb je van de producten gemaakt. Ik ben fan van die shiny gloss

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 27 maart 2014 at 01:44

    Wat een prachtige producten, mooie look ook :-)

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 26 maart 2014 at 14:18

    Wat een mooie producten!

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 26 maart 2014 at 13:38

    Wauw, dat lakje is lekker zomers.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 26 maart 2014 at 13:20

    Ik heb nog geen ervaring met de make-up van Collistar, maar de blush en de nagellak(ja gek he) trekken me erg aan! De look die je hebt gemaakt is mooi!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 maart 2014 at 14:30

      Zo zie je maar dat iedereen een andere voorkeur heeft *gelukkig maar* :) Bedankt voor je compliment!

  • Avatar van Andrea
    Reply Andrea 26 maart 2014 at 10:14

    leuk joh, oranje tinten, echt 2014! maar ik vind het lakje vooral te gek!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 maart 2014 at 09:07

    Wauw, je hebt met deze mooie make-up schitterende looks gemaakt!
    Het staat je zo mooi en je straalt helemaal ;-)

    Mooie dag Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 maart 2014 at 12:32

      Ahhh dankjewel, leuk om te horen! :)

  • Avatar van Yanna
    Reply Yanna 26 maart 2014 at 08:44

    Mooie collectie! Dat lakje is trouwens erg leuk:)

  • Avatar van brenda
    Reply brenda 26 maart 2014 at 07:26

    Die lipgloss is leuk mooi en subtiel! Wat heb je trouwens voor je huid gebruikt? Die ziet er erg goed uit!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 maart 2014 at 12:33

      Thanks! Dat is een combinatie van de MAC natural radiance radiant pink primer, Max Factor CC cream, CK ONE 3-in-1 concealer en MAC studio finish poeder :)

  • Avatar van saskia
    Reply saskia 26 maart 2014 at 00:07

    wat een mooie collectie staat je heel erg goed ook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.