Media

Doe jij mee met de Harlequin Bouquet schrijfwedstrijd?

27 maart 2014

Harlequin-Bouquet-advertorial-1
?bn=3507732;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timestamp] - Doe jij mee met de Harlequin Bouquet schrijfwedstrijd? Wie kent ze niet: de Harlequin Bouquet liefdesverhalen vol glamour, hartstocht en verleiding. Op 25 maart zal de 3.500e Bouquet worden uitgebracht met als titel “Echte mannen, ware liefde”. In deze jubileumuitgave komen de drie populairste romantische helden van dit moment bij elkaar in één bundel waarin schrijfsters Lynn Raye Harris, Chantelle Shaw en Sharon Kendrick laten zien dat geen Bouquet-verhaal hetzelfde is.

Ter ere van deze speciale uitgave houdt Harlequin voor het eerst in haar bestaan een schrijfwedstrijd. Waar tot nu toe alle boeken geschreven zijn door Engelstalige auteurs zal er nu de kans zijn voor twee Nederlandstalige auteurs om zijn of haar verhaal in een Bouquet-uitgave te zien verschijnen. Jeuken jouw vingers nu al en heb je direct inspiratie, doe dan zeker mee! Kies je favoriete held, schrijf een manuscript met 14.500 tot 15.000 woorden en stuur jouw verhaal uiterlijk zondag 15 juni 2014 in.

De drie populairste romantische helden zijn de trotse en vastberaden heerser van de woestijn de Sjeik, de vurige en gevaarlijk aantrekkelijke en soms meedogenloze Griek en de verleidelijke en onweerstaanbaar charmante Italiaan.

Presentatrice, actrice en auteur Marit van Bohemen zal ook een liefdesverhaal schrijven met hierin haar favoriete Bouquet-held de Italiaan. De twee winnende verhalen zullen dit najaar uitgegeven gaan worden een speciale editie van Bouquet, samen met het verhaal van Marit van Bohemen. Daarnaast krijgen de twee winnende schrijvers ook nog eens elk €1.000,-!

Neem een kijkje op de Bouquet schrijfwedstrijd website voor meer informatie, tips, tricks, inspiratie en de laatste nieuwtjes.

Good luck!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Media
postnl kaartwereld advertorial 3 - Scoor beter met jouw valentijnskaart!
Scoor beter met jouw valentijnskaart!

Over enkele dagen is het alweer zover en sieren de hartjes, beertjes, duiven en puppies de deurmat en inbox van...

Sluiten