Media

Doe jij mee met de Harlequin Bouquet schrijfwedstrijd?

27 maart 2014

Harlequin-Bouquet-advertorial-1
Wie kent ze niet: de Harlequin Bouquet liefdesverhalen vol glamour, hartstocht en verleiding. Op 25 maart zal de 3.500e Bouquet worden uitgebracht met als titel “Echte mannen, ware liefde”. In deze jubileumuitgave komen de drie populairste romantische helden van dit moment bij elkaar in één bundel waarin schrijfsters Lynn Raye Harris, Chantelle Shaw en Sharon Kendrick laten zien dat geen Bouquet-verhaal hetzelfde is.

Ter ere van deze speciale uitgave houdt Harlequin voor het eerst in haar bestaan een schrijfwedstrijd. Waar tot nu toe alle boeken geschreven zijn door Engelstalige auteurs zal er nu de kans zijn voor twee Nederlandstalige auteurs om zijn of haar verhaal in een Bouquet-uitgave te zien verschijnen. Jeuken jouw vingers nu al en heb je direct inspiratie, doe dan zeker mee! Kies je favoriete held, schrijf een manuscript met 14.500 tot 15.000 woorden en stuur jouw verhaal uiterlijk zondag 15 juni 2014 in.

De drie populairste romantische helden zijn de trotse en vastberaden heerser van de woestijn de Sjeik, de vurige en gevaarlijk aantrekkelijke en soms meedogenloze Griek en de verleidelijke en onweerstaanbaar charmante Italiaan.

Presentatrice, actrice en auteur Marit van Bohemen zal ook een liefdesverhaal schrijven met hierin haar favoriete Bouquet-held de Italiaan. De twee winnende verhalen zullen dit najaar uitgegeven gaan worden een speciale editie van Bouquet, samen met het verhaal van Marit van Bohemen. Daarnaast krijgen de twee winnende schrijvers ook nog eens elk €1.000,-!

Neem een kijkje op de Bouquet schrijfwedstrijd website voor meer informatie, tips, tricks, inspiratie en de laatste nieuwtjes.

Good luck!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 maart 2014 at 18:24

  Ik schrijf echt graag, en moest in in Nederland wonen zou ik misschien wel hebben meegedaan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2014 at 12:37

   Is dat een officiële voorwaarde? Je schrijft Nederlands.. misschien toch een gokje wagen? :)

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 27 maart 2014 at 10:54

  Ik hou van schrijven! Dit is misschien wel een kans voor me, leuk dat je het deelt! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2014 at 12:38

   Mocht je meedoen: succes gewenst! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 maart 2014 at 10:33

  Dat is leuk ;-)

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 27 maart 2014 at 10:06

  Ik voel een nieuwe 50 Tinten Grijs aankomen! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.