Beauty

Een vrolijk Pasen met Lush!

5 maart 2014

lush-pasen-2014-1
Afgelopen vrijdag vertelde ik jullie meer over de Lush lenteproducten voor dit jaar en liet ik daarbij enkele nieuwe producten zien. Als je hier al enthousiast van werd, dan zijn de Lush Paasproducten die ik vandaag ga laten zien helemaal iets voor jou. De producten hebben over het algemeen heerlijk opwekkende en vrolijke geuren en kleuren en Lush heeft zeker haar best gedaan om een aantal leuke nieuwe producten te kunnen introduceren. Vandaag laat ik jullie 4 producten uit de Paascollectie van 2014 zien. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

lush-pasen-2014-2
Bunch of Carrots bubble bar 150g, €8,95
Dit jaar is de bekende bubble bar in wortelvorm weer terug, maar nu in een setje van 3 kleinere wortels die je meerdere keren kan gebruiken. Even door het badwater roeren en je krijgt een lekker fris en oranje schuimbad. Tip: laat de wortel(s) goed drogen voor je volgende bad, bewaar ze dus op een droge plek! De geur is lekker opwekkend en er zit onder andere wortel- en citrusolie in bomvol vitaminen om je huid te verwennen.

lush-pasen-2014-3
Golden Egg bath ballisitic 115g, €5,95
Hou jij ervan om jezelf te hullen in een heerlijke geur èn goudkleurige glitters? Dan is dit gouden ei echt iets voor jou! Er zit onder andere biologische fair trade cacaoboter en olijfolie in om je huid lekker te voeden. De geur is een Lush-klassieker: het ei ruikt namelijk naar de bestseller Honey I  Washed The Kids. Ik vind dit ook zeker één van de lekkerste Lushgeuren ♥

lush-pasen-2014-4
Carrot soap 100g, €5,95
Ik ben zelf niet zo’n liefhebber van zeep in een vaste vorm, maar deze zeep vrolijkte me zeker wel op. In elk stuk zit een wit konijntje van cacaoboter verstopt (cute detail!) en daarnaast is het oranje gedeelte van de zeep gemaakt van hydraterende wortelolie. De geur is lekker fris en fruitig en je ruikt er onder andere citroen, bocco en bergamot in. Echt iets voor de citrusliefhebbers en het maakt een perfecte geur voor een douche in de ochtend om vrolijk bij wakker te worden.

lush-pasen-2014-5
Brightside bubble bar 200g, €7,10
Van deze flinke bubble bar kan je zeker meerdere keren genieten, want hij is groot genoeg om meerdere schuimbaden van te maken. Er zitten oliën in van Siciliaanse mandarijn, tangerine, bergamot en citroen en dit creëert een opwekkende en frisse geur die me direct in zomerse sferen brengt. Ook heerlijk voor verfrissende voetenbadjes na een dagje hardcore shoppen ;)

Naast bovenstaande producten vind je ook de bunny bubble bar, de fluffy egg bath ballistic en the Immaculate Eggception bath ballistic in het assortiment van dit jaar. Ook leuk om vrolijke cadeaupakketten mee samen te stellen voor iemand die wel wat vrolijks kan gebruiken of waarvan je weet dat diegene van frisse geuren en kleuren houdt.

Ik vind het erg jammer dat ik geen bad heb en dat ik nog even moet wachten tot ik bovenstaande producten uit kan proberen, maar ik ga ze zeker meenemen met een weekendje weg en/of op vakantie. Misschien een tip voor Lush om bijvoorbeeld ook meer (vloeibare) douche- en haarproducten en bijvoorbeeld bodylotions op te nemen in de speciale collecties?

Spreekt deze collectie met de vrolijke geuren en kleuren jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 11 maart 2014 at 00:16

  Ik heb net vandaag ook een postje over de nieuwe Lush productjes geplaatst en ik vind het zo jammer dat ik geen bad heb, want al zijn de andere producten van Lush ook geweldig natuurlijk, de Golden Egg ziet er helemaal fantastisch uit! :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 maart 2014 at 19:26

  super leuke items :D

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 5 maart 2014 at 18:19

  Ik heb vorige week de Brightside bubble bar gehaald, hij ziet er zo leuk uit en rook geweldig! Nog niet gebruikt in bad maar dat ga ik binnenkort zeker doen.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 5 maart 2014 at 17:43

  Ik word echt happy van gewoon hier al naar te kijken, wat een geweldig schattige producten :-) Ik denk dat ik maandag eens bij Lush binnenspring. Zoals een paaskonijntje… :-)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 5 maart 2014 at 14:54

  Wat veel heerlijke producten weer!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 5 maart 2014 at 10:08

  Ik wil die carrot soap denk ik. Ik vind het zo jammer dat ik niet een Lush winkel in de buurt heb zitten. Dat wordt bestellen ;-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 maart 2014 at 00:05

  De bars zien er heel mooi uit!
  Ik moet eens snel op zoek naar de winkel die dit verkoopt!
  Eens flink wat kopen!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.