Beauty

essie lente 2014 | Hide & Go Chic

11 maart 2014

essie hide go chic spring lente 2014 1 - essie lente 2014 | Hide & Go Chic
Nagellakmerk essie komt voor deze lente met een frisse nagellakcollectie die goed aansluit bij de modetrends voor dit nieuwe seizoen. De kleuren zijn speels en flirterig met een romantische twist voor “de vrouw die weet wat ze wil en zich niet laat afschrikken, zelfs als ze een hide & go chic spelletje moet spelen om te krijgen wat ze nodig heeft. Haar kast is een fashion playground, een onuitputtelijke bron van inspiratie.” Deze zes kleuren nagellak sluiten hier mooi bij aan en passen bij elke zomeroutfit, van de perfecte jeans tot aan een sexy jurkje. Kijk mee voor meer foto’s, reviews, informatie en swatches.

essie hide go chic spring lente 2014 2 - essie lente 2014 | Hide & Go Chicessie hide go chic spring lente 2014 3 - essie lente 2014 | Hide & Go Chicessie hide go chic spring lente 2014 4 - essie lente 2014 | Hide & Go Chicessie hide go chic spring lente 2014 5 - essie lente 2014 | Hide & Go Chic
Hierboven zie je de volgende kleuren:

Hide & Go Chic
“Gespot! Dit type blauw is mysterieus, maar onmogelijk te missen. Liefde uit de eerste hand.” Ik vind dit persoonlijk echt een jeanskleur met zo’n vergrijsde coating die je steeds meer ziet. Dit grijzige komt op de foto’s helaas iets minder duidelijk over dan in het echt, maar ik vind het persoonlijk een prachtige kleur die bij veel verschillende outfits past. De kleur dekt volledig in 2 laagjes en heeft een creamy finish.

Truth or Flare
“Sexy. Vrolijk. Op en top glamourous. Vintage jeansblauw past perfect en geloof het of niet: deze jeans staat iedereen geweldig.” Deze zachtblauwe kleur heeft bijna iets lavendelachtigs in zich door het paarse en grijzige wat er doorheen zit. Een zachte kleur die goed past bij de pasteltrend die we de komende seizoenen weer veel terug zien komen. De kleur dekt volledig in 2 laagjes en heeft een creamy finish.

Fashion Playground
“Wie durft… kiest voor deze zachtgroene tint met een subtiele glinstering. Flirten met je nagels doe je zo.” Ahhh zo’n heerlijk mintkleurtje kan natuurlijk niet ontbreken voor de lente. I love it! De kleur dekt volledig in 3 laagjes en er zit een heel subtiele zilveren shimmer in die zich in feller (zon)licht goed laat zien. Deze zal het ook perfect doen op de teennagels gecombineerd met een paar slippertjes of sandaaltjes.

essie hide go chic spring lente 2014 6 - essie lente 2014 | Hide & Go Chicessie hide go chic spring lente 2014 7 - essie lente 2014 | Hide & Go Chicessie hide go chic spring lente 2014 8 - essie lente 2014 | Hide & Go Chicessie hide go chic spring lente 2014 9 - essie lente 2014 | Hide & Go Chic
Hierboven zie je de volgende kleuren:

Spin the Bottle
“Sluit je ogen en laat het gebeuren. Want zodra je deze verleidelijke nude draagt kun je erop wachten versierd te worden.” Normaal gesproken ben ik geen fan van nude kleuren nagellak omdat ze bij mijn bleke huidskleur niet charmant staan. Deze lak is hier zeker een uitzondering op. De kleur is niet te warm, niet te koel en staat erg sophisticated. Deze lak dekt volledig in 3 laagjes en heeft een creamy finish.

Romper Room
“Alles aan de kant voor een bijzondere nieuwkomer: deze prachtige bleekroze tint weet op stijlvolle manier haar weg te vinden.” Oehh, een superzacht babyroze kleurtje die op de nagels bijna wit lijkt van een afstandje. Lekker fris! Deze kleur dekt volledig in 3 laagjes en heeft een creamy finish.

Style Hunter
“Helder. Verhit. Laserachtig. Als de nagels in puur karmijnrood gelakt zijn, krijg je altijd je zin. Altijd.” Voor mij is dit persoonlijk niet echt een rode kleur, ik vind het namelijk een perfecte fuchsiatint en laat ik daar nu enorm fan van zijn. Het schijnt ook dè kleur voor de lente en zomer te zijn als kleuraccent qua kleding, accessoires, nagellak en make-up dus je zit hier zeker goed mee. Deze kleur dekt volledig in 2 laagjes en heeft een creamy finish.

De essie lentecollectie Hide & Go Chic is vanaf half maart verkrijgbaar bij DA en Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99 per stuk.

Spreekt deze lentecollectie jou aan? Welke kleur vind jij het mooist?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Tamarah
    Reply Tamarah 15 maart 2014 at 20:22

    Complimenten voor je mooie foto’s! En wat een beauty’s zeg!! Ik vind ze allemaal prachtig!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
face of the day rose gold 1 - Face of the day | Rose Gold
Face of the day | Rose Gold

Vandaag heb ik weer eens een face of the day voor jullie waarbij ik een look creëerde in een bepaald...

Sluiten