Beauty

Favoriete beautyproducten februari 2014

1 maart 2014

favorieten-beauty-februari-2014
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

clarins-make-up-lente-2014-4
Dit Clarins vibrant light palette met 4 kleuren oogschaduw uit de Clarins Opalescence collectie voor aankomende lente vind ik echt prachtig. Niet alleen spreken de koele en zachte kleuren mij persoonlijk heel erg aan, ook vind ik de vormgeving van het palette met het goudglanzende doosje echt prachtig, is de pigmentatie meer dan prima en vind ik het altijd leuk dat Clarins afwisselt met de finishes van de oogschaduws die in het palette zitten. Je kan hierdoor met een palette van maar 4 tinten toch nog best veel verschillende looks maken :)

jil-sander-evergreen-woman-3-no-4-5
Jil Sander No.4 stond als parfum al een tijdje op mijn wishlist en sinds vorige maand heb ik deze toe kunnen voegen aan mijn parfumverzameling. Deze geur bestaat nu zo’n 24 jaar en is een echte klassieker te noemen. Ik denk dat veel vrouwen die van volwassen, klassieke en stijlvolle geuren houden hier wel voor te vinden zijn. Er zitten erg veel verschillende geurnoten in; anijs, perzik, mirre, rozen, jasmijn en nootmuskaat tot aan musk, patchoeli, amber en vanille.

hannah glycolic gel 6%, vitamin complex & cell recovery cream
Mijn huid is de laatste tijd even zijn weg terug aan het vinden zo na de bevalling waarbij alle hormonen zeg maar ‘weer terug kunnen naar hun oude staat’. Ik merkte daarnaast dat ik te vaak wisselde van huidverzorging (ik vind het nu eenmaal leuk om nieuwe producten en merken uit te proberen en hey, het is mijn werk!) en dat mijn huid hier ook wat van slag raakte. Ik ben nu terug gegaan naar minder producten en een vaste routine voor de ochtend en avond. Ik pakte deze oude favoriet er weer bij en merk dat dit product echt helpt mijn huid weer op te laten knappen.

De hannah glycolic gel 6% is bedoeld om de huidcellen te stimuleren, geeft een diepe hydratatie en versteviging aan de huid, werkt oplichtend op pigmentvlekjes, heeft een peelend effect en zorgt voor een betere aanmaak van collageen. Glycolzuur verbetert de huidconditie, activeert de celdeling en zorgt voor een gladdere, zachtere en gehydrateerde huid. Ook zorgt het bij regelmatig gebruik ervoor dat littekentjes verminderen, rimpels minder opvallen en dat andere verzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid.

make-up-in-the-mix-februari-2014-2
Ik gebruik onder mijn make-up eigenlijk altijd wel een primer omdat zo niet alleen mijn huid zachter en gladder aanvoelt en hierdoor optisch al mooier oogt, maar ook omdat ik zo een extra laagje heb tussen mijn dagverzorging en make-up en omdat ik zo minder make-up kan gebruiken welke ook nog eens beter en langer blijft zitten gedurende de dag. De MAC prep + prime natural radiance base lumière in radiant pink zorgt voor extra hydratatie (iets dat mijn drogere huid goed kan gebruiken) en zorgt voor een frisse make-up met een mooie glow, zonder teveel glans. Echt een aanrader voor de drogere huidtypes!

aveda-dry-remedy-daily-moisturizing-oil-1
Als laatste kon ik het niet laten om deze heerlijke dry remedy haarolie van Aveda mee te nemen in deze top 5 favoriete beautyproducten van de vorige maand. Je hebt er maar enkele druppeltjes van nodig, de geur is echt heerlijk en mijn haar knapt er duidelijk van op. Het glanst meer, voelt zachter aan, is niet siliconerig zoals veel haaroliën en haarserums en mijn haar pluist minder.

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand februari?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 6 maart 2014 at 18:46

  De Aveda olie klinkt goed!

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2014 at 18:32

  Ook ik ben benieuwd naar de Hannah producten. Ik heb de laatste tijd veel meer last van puistjes, terwijl dat ik daar juist toen ik jonger was nooit last van had.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 2 maart 2014 at 23:27

  De Glycolic Gel is inderdaad een aanrader!

 • Avatar van virginie
  Reply virginie 1 maart 2014 at 23:38

  Ik heb de glycolic in een crème
  maar mij valt hij wel een beetje tegen

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 maart 2014 at 23:15

  mooi palette :D

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 maart 2014 at 21:15

  Mooie favoriete!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 maart 2014 at 17:40

  die palette ziet er erg mooi uit!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 maart 2014 at 12:29

  Die Clarins quad is zoooo pretty! De verpakking, dat printje, de kleuren, echt mooi.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 maart 2014 at 11:01

  Het lijken mij inderdaad heerlijke producten!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 1 maart 2014 at 08:23

  Ik wil nog steeds een keer producten van Hannah proberen. Lijken me erg fijn.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 1 maart 2014 at 08:02

  Dat oogschaduwpalette ziet er mooi uit zeg! <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2014 at 06:19

  Dat ziet er heel goed uit!
  De palette eyeshadow staat op mijn wishlist en de kleuren zijn prachtig!

  Ik wens je een mooie dag ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.