Beauty

L’Oréal Paris | Collection Privée lipsticks

30 maart 2014

loreal-paris-color-riche-collection-privee-2
Een goede nude-kleurige lipstick die perfect past bij je haar- en huidtype is eigenlijk onmisbaar in elk make-uptasje. Ik vind het heel erg lastig om zo’n perfecte huidskleurige lipstick voor mijzelf te vinden en ik heb dan ook een flink aantal lipsticks liggen die ik nooit meer draag, omdat ik na enkele keren dragen erachter kom dat dat toch nèt niet de kleur voor mij is.. L’Oréal Paris bracht deze maand de Collection Privée lipsticks uit waar voor ieder kleurtype een perfecte nude lipstick tussen zou moeten zitten. Ik was direct enthousiast en nieuwsgierig! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, review en full face foto’s. Benieuwd of mijn perfecte nude ertussen zit?

loreal-paris-color-riche-collection-privee-1 loreal-paris-color-riche-collection-privee-3 loreal-paris-color-riche-collection-privee-14
De verpakking van de lipsticks vind ik persoonlijk qua kleur de mooiste combinatie in make-upverpakkingen, namelijk zwart met goudkleurige details. De hulzen zijn vierkant en hebben aan één kant een inkeping waardoor helemaal blind dichtdoen wat lastig is, maar het heeft wel iets chiques. Op elke huls is de handtekening te vinden van het bijpassende L’Oréal gezicht.

De lipsticks zelf brengen prettig aan, hebben een fijne en zachte creamy textuur en bevatten voedende bestanddelen die de lippen lekker zacht houden. Zoals je ziet hebben de kleuren uit deze collectie wel een mooie glans maar ze bevatten geen glittertjes. De lipsticks blijven gemakkelijk een aantal uurtjes zitten, maar even bijwerken na een hapje en een drankje is wel aan te raden. Gelukkig is dit door de prettige vorm van de lipstick in no-time gedaan en door de natuurlijke kleuren is het aanbrengen bijna foolproof te noemen. Kijk mee naar de kleuren:

loreal-paris-color-riche-collection-privee-4 loreal-paris-color-riche-collection-privee-5
De keur die is geïnspireerd op Eva Longoria – Barely Golden – is een beetje een terracotta-achtige tint met een gouden gloed die het mooist zal staan bij (zon)gebruinde huidjes.

loreal-paris-color-riche-collection-privee-6 loreal-paris-color-riche-collection-privee-7
De kleur die is geïnspireerd op Julianne Moore – Barely Peach – past perfect bij de lichtere en warmere huidtypes en heeft een perzikroze ondertoon.

loreal-paris-color-riche-collection-privee-8 loreal-paris-color-riche-collection-privee-9
De kleur die is geïnspireerd op Doutzen Kroes – Barely Pink – is een frisse en lichte kleur roze die goed past bij de lichtere en koelere huidtypes. Van alle kleuren is dit de meest transparante lipstick qua pigmentatie.

loreal-paris-color-riche-collection-privee-10 loreal-paris-color-riche-collection-privee-11
De kleur die is geïnspireerd op Freida Pinto – Barely Parma – is een wat grijzige en koele bruintint die bij veel huidtypes mooi zal staan, maar het beste die met een getint huidje en donker haar.

loreal-paris-color-riche-collection-privee-12 loreal-paris-color-riche-collection-privee-13
De kleur die is geïnspireerd op Jennifer Lopez – Barely Greige – is een redelijk neutrale nude-kleur met een ietwat oudroze ondertoon. Ik denk dat deze kleur bij de meeste huidtypes wel mooi zal staan.

Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de frisroze kleur van Doutzen en de oudroze nude kleur van J Lo. Maar.. echt mijn perfecte nudekleur heb ik tussen deze 5 lipsticks helaas nog niet gevonden. De zoektocht is nog niet geëindigd dus.. Mocht iemand een tip hebben?

Ik vind het erg slim van L’Oréal om kleuren passend bij bepaalde types aan te bieden in de winkels. Ik kan me namelijk voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en je ook niet altijd weet welke kleuren nu het beste bij je zullen passen. Door in het L’Oréal schap te kijken op welk L’Oréal-gezicht je het meest lijkt zit je eigenlijk direct best goed met het bijbehorende product. Naast deze lipsticks hebben ze bijvoorbeeld ook lipsticks, losse oogschaduwkleuren en oogschaduwpalettes die ingedeeld zijn op haarkleur: handig!

Deze L’Oréal Paris Collection Privée lipsticks zijn verkrijgbaar voor €14,99 per stuk.

Wat vind jij van nudekleurige lipsticks? Welke kleur uit deze collectie zou het best bij jou passen?

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van camilla
  Reply camilla 31 maart 2014 at 13:49

  Hele slimme marketing inderdaad! De kleur van Freida lijkt mij zoooo mooii:) die wil ik ooit wel graag hebben!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 maart 2014 at 13:48

  Er zitten hele fijne kleurtjes tussen. En het idee erachter vind ik erg leuk en handig!

 • Avatar van Joli
  Reply Joli 30 maart 2014 at 14:49

  Erg leuke tinten. Ik denk dat ik Frieda en Jlo ga halen. Bij Etos en Kruidvat zijn ze nu 1+ gratis!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 maart 2014 at 14:38

  Barely Peach is wel mijn kleurtje denk ik! En handig dat alle kleuren een bepaald ‘profiel’ hebben :-)

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 30 maart 2014 at 13:17

  Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi en inderdaad erg handig als je gewoon niet weet welke lipstick je moet kiezen, toch zie je dat je elke lipstick eerst eens moet dragen want bij iedereen ziet het er verschillend uit! Barely Greige vind ik het mooist bij je staan :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 30 maart 2014 at 12:26

  HEEL toevallig gisteren eindelijk ’s naar de nieuwe MAC balie bij onze Douglas geweest en daar om advies gevraagd voor een goeie “My lips but better” lipstick, het is Brave geworden, MAAR ik denk dat ik met deze lipsticks (vooral die van Julianne Moore, die vind ik erg mooi) ook prima uit de voeten kan! Misschien dat ik er ook eentje van ga aanschaffen als ik ze tegen kom xx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 maart 2014 at 11:15

  erg mooie draagbare tinten!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 maart 2014 at 10:45

  Wat een mooie kleuren, ziet er goed uit!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 30 maart 2014 at 08:55

  Ik vind ze allemaal prachtig! Ik ben ook nog steeds opzoek naar de perfecte nude lippenstift!
  Liefs

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 maart 2014 at 06:45

  Dat zijn prachtige kleuren lipsticks!
  De roze is zo mooi ;-)
  Wat staan de kleuren je geweldig.

  Xoxo

 • Avatar van Kayleigh
  Reply Kayleigh 30 maart 2014 at 00:49

  Ik denk dat de onderste twee kleurtjes het best bij mij zouden passen! Vind de verpakking en het concept trouwens erg leuk :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.