Lifestyle

Random Things & New In’s #1

7 maart 2014

random-things-maart-2014-4
Regelmatig heb ik leuke persoonlijke dingen die ik graag met jullie wil delen of heb ik iets nieuw gekocht en/of gekregen wat ik graag aan jullie wil laten zien. Om geen erg korte artikelen te krijgen met niet veel tekst en maar één of enkele foto’s, start ik deze nieuwe rubriek waarin ik wat leuke nieuwtjes deel. Natuurlijk heeft alles wel te maken met de onderwerpen beauty, (plussize) fashion en lifestyle en ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo af en toe even bijgekletst te worden over wat nieuwe dingen :) Let’s go!

Mijn man Paul heeft een grote tattoo over zijn rug, bovenarmen en een stukje naar voren over zijn onderbuik en borstkas en het was tijd om dit project even bij te werken omdat op sommige plekken wat onregelmatigheden te zien waren. Voor mij een uitgelezen kans om even mee te rijden naar de stad en zo eens rond te snuffelen voor wat nieuwe items voor mijzelf. Dit vind ik namelijk de laatste tijd erg lastig, aangezien ik sinds de zwangerschap en de bevalling eigenlijk alleen maar rondkijk voor dingen voor Shae ♥

Ik kocht bij Miss Etam een leuke trui in zandkleur met sierritsjes op de schouders, driekwartmouwen en onderaan lijkt het net alsof ik er een transparant bloesje onder draag. Hij staat lekker casual en zit heerlijk, maar ziet er toch ook weer netjes uit. Bij de kassa zag ik een sale-rek met leuke sieraden en ik kon de ketting met goudkleurige hardware en een donkerblauwe steen als hanger voor €3,- niet laten liggen.

Bij Rituals kocht ik een heerlijke pot Mei Dao bodybutter van mijn favoriete geurlijn en bij de kassa werd me verteld dat de Miracle Balm dezelfde geur heeft. Dat had ik door de kleur van de verpakking èn omdat deze niet bij de ‘groene’ geurlijn staat nooit geraden dus ik kon het niet laten deze mee te nemen. Het is een rijke en voedende handcrème die mijn handen heerlijk zacht en soepel aan laat voelen. Love it!

Daarnaast was ik al een tijdje op zoek naar een bessenkleurige lipstick of lipgloss en was de specifieke kleur die ik zocht (niet te licht, niet te donker, geen glitters, niet te paars, niet te roze èn ‘lekker fris’) lastig om te vinden.. Maar na handenvol geswatched te hebben kwam ik op deze Chanel lipgloss uit in de kleur 182 Tocade uit de nieuwe lentecollectie. De gloss plakt niet te erg, blijft wel lang zitten en de kleur is precies waar ik naar zocht ^^

random-things-maart-2014-3
Mijn eerste Jo Malone geurkaars is een feit! Ik schreef al eerder over dit merk en dat ik nieuwsgierig was naar de kwaliteit van de geurkaarsen ervan, want je betaalt hier namelijk best een smak geld voor. Ik heb de geurkaars in de geur French Lime Blossom en kan er wel de hele dag aan blijven snuffelen. Als je een liefhebber bent van zachte, frisse en ‘schone’ geuren met witte bloesems, dan zit je met deze geur helemaal goed. De kaars van 200g komt in een prachtige glazen pot en heeft zo’n 45 branduren dus je kan er lekker lang van genieten. Een uurtje branden en hierna open laten staan is genoeg om de woonkamer een flinke tijd in de lekkere geur te hullen. Ik heb de parfum van deze geurlijn maar gelijk op m’n wishlist gezet..

random-things-maart-2014-1
En.. ik heb weer een nieuw paar sneakers aan mijn verzameling toegevoegd. Het zijn de ‘Adidas Originals sneakers honey stripes mid’ in de kleur beige/wit (ze zijn onder andere te koop/te bestellen bij OTTO) met een frisgele binnenkant en een frisgeel lijntje langs de zool. De sneakers hebben een fijn halfhoog model, zijn gemaakt van suède en hebben een retro-feel. Ik vind ze echt perfect om alvast in de lente- en zomerstemming te komen en denk dat ze met veel verschillende outfits te combineren zijn :)

random-things-maart-2014-5 random-things-maart-2014-6
Jep, zoals je ziet heb ik nog steeds de Samsung Note 3 in gebruik en ik vind het oprecht de fijnste telefoon die ik ooit gehad heb. Zelfs nu na een flinke tijd in gebruik (en ik doe er veel mee!) gaat de batterij nog steeds verrassend lang mee en is de telefoon lekker snel qua schakelen tussen de verschillende apps en programma’s. Mijn nieuwste aanwinst om de telefoon goed te beschermen is deze flip wallet cover in de kleur blush roze. Ook weer helemaal leuk voor de lente natuurlijk en zo’n zachtroze kleurtje past natuurlijk goed bij de roze wolk waar ik op zit ;)

Het hoesje is lekker plat (ook omdat deze de originele achterkant vervangt, je klikt echt je telefoon hieraan vast zeg maar) en bij het dichtklappen gaat je telefoon automatisch op slot. Daarnaast is het hoesje stevig, mooi afgewerkt en heeft deze een handig vakje voor bijvoorbeeld visitekaartjes.

Ook dit Note 3 hoesje komt bij Mobile Fun vandaan, de webwinkel waar ik ook al eerder over schreef met een ander hoesje voor mijn Note. Ze hebben hier een uitgebreid assortiment aan hoesjes, cases, opladers, accu’s, accessoires en onderdelen, je kan er betalen via iDeal, PayPal of creditcard en de verzendkosten en levertijd variëren door de verschillende mogelijkheden van €2,99 en 3 tot 6 werkdagen tot €11,95 en een levering binnen 24 uur.

random-things-maart-2014-7
Een leuke cadeautip tussendoor is deze handzeep van SOAP die verkrijgbaar is in 4 verschillende geuren en komt in een lekkere grote fles met maar liefst 500ml inhoud. Ik heb de geur Orange Grapefruit en hiernaast zijn ook de geuren Lemon Verbena, Exotic Guarana en White Lilies verkrijgbaar. De ingrediënten zijn 100% plant based, ze zijn milieuvriendelijk geproduceerd, de geur blijft lekker lang hangen, de zeep wast de handen goed zonder uit te drogen, de zeep heeft een antibacteriële werking en ze kosten €16,95 per stuk.

Leuk extraatje: aan elke fles handzeep hangt een kaartje waarmee je €5,- korting krijgt op een manicure bij SOAP Treatment Store.

random-things-maart-2014-2
En als laatste zit ik met een haardilemma.. Het is hoog tijd dat ik weer eens naar de kapper ga, want mijn laatste bezoekje is richting de 10 maanden geleden. Ik liet toen een grof permanent zetten en die ben ik door de zwangerschap (waarin je geen permanent mag laten zetten of bijwerken) ook gelijk aan het laten uitgroeien. Op dit moment is mijn haar voor mijn doen echt lang (een flink stuk onder mijn schouders), maar de punten zijn erg droog en er is natuurlijk een uitgroei te zien van de krullen.

Omdat ik het permanent echt helemaal uit wil laten groeien wil ik dit wat bespoedigen door een stuk van mijn haar te laten knippen en ik denk zelf aan een schouderlange bob die je op verschillende manieren kan dragen (stijl, natuurlijk, wat wilder etc.) maar… zal ik hierbij zoals op de onderste foto’s een soort van lok aan de voorkant laten knippen of niet? Of.. mocht je een kapsel in gedachten hebben waarvan je denkt dat het mij goed zal staan: deel foto’s en/of plaatjes ter inspiratie. Alvast bedankt voor het meedenken :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 15 maart 2014 at 10:03

  Ah, ik ben ook zo benieuwd naar de kaarsen van Jo Malone, ze zien er in elk geval alvast prachtig uit. Wat een mooi hoesje ook voor je telefoon!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 7 maart 2014 at 22:00

  Leuke shoppings! En kapsel perikelen….mmmm…..een (schuine?) bob is meestal goed. Zal jou vast staan. Wel geen middenscheiding, maar een zijscheiding. Zal leuk zijn! En een lok, ach, waarom niet. Als het ook maar praktisch is. Dus geen hele korte lok, maar een die ook mee achter je oor of in een staart kan. Is misschien wel handig met het verzorgen van de kleine meid. Niet dat er constant een pluk haar in de weg bungelt….

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 maart 2014 at 17:35

  ik vind je telefoonhoesje echt mooi

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 maart 2014 at 13:45

  Ooh la la, leuk geshopt! En mja, haardilemma’s, the ban of our existence… lol :-) Ik hoop dat je eruit raakt, en ik ben benieuwd wat je uiteindelijk gaat doen.

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 7 maart 2014 at 08:30

  Wat een leuke sneakers, echt helemaal leuk voor de lente en de zomer. Heerlijk even winkelen voor jezelf he. Liefs

 • Avatar van arienne
  Reply arienne 7 maart 2014 at 07:45

  hoi

  zorg dat je een staart kan blijven maken! en geen lok, word je gek van

  • Avatar van Andrea
   Reply Andrea 7 maart 2014 at 10:52

   100% mee eens.
   je gezicht moet snel uit je gezicht kunnen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 maart 2014 at 07:08

  Fijn dat je heerlijk geshopt had voor jezelf!
  Mooie sneakers!
  Geweldige candle die zoveel branduren heeft.
  Leuk is lipstick en wat een geweldige kleur.
  Ik zou het kapsel op de 2e foto van rechts boven doen!
  Dat zal bij erg goed passen!
  Ik wens je veel succes bij het maken van je keuzen en ben heel benieuwd naar de foto’s!

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 7 maart 2014 at 01:50

  Die Chanel lipgloss ziet er zo mooi uit! Ga je ‘m binnenkort nog swatchen?
  Ik denk dat, wat betreft de haarkwestie, het kapsel met de lok het beste bij je past, ikzelf heb ook een iets ronder gezicht en vind zo’n lok altijd goed bij me staan. die lok die dan een beetje over je oog valt geeft je meteen ook een mysterieus tintje, ook mooi meegenomen! ;)

  Liefs,
  Nathalie

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2014 at 21:17

   Ik weet nog niet of ik er een apart artikel over ga maken, maar zal de Chanel gloss anders nog wel op social media voorbij laten komen :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 maart 2014 at 00:25

  Permanent.. 1 woord ellende.. Probeer het ook uit te laten groeien. Helaas duurt dit zolang. :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2014 at 21:18

   Jep, geduld en extra verzorging zijn de toverwoorden.. Succes ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.