Beauty

Rituals Flowers of India

22 maart 2014

rituals-flowers-of-india-1
Als Rituals-fan kon ik niet blijer worden van dit nieuws: Rituals introduceert namelijk voor de zomer de Flowers of India limited edition collectie die is geïnspireerd op het bloemenritueel uit India. Hier staan verse bloemen namelijk voor liefde en toewijding en staat de lotus als voorbeeld symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. De collectie bestaat uit vijf verschillende producten waarvan ik er vandaag drie aan jullie ga laten zien. Aangezien ik een enorme liefhebber ben van zachte, ‘cleane’ bloemengeuren was ik direct enthousiast! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews over de foaming shower sensation, caring shower oil en relaxing scented candle.

rituals-flowers-of-india-4 rituals-flowers-of-india-3 rituals-flowers-of-india-5
Flower Shower foaming shower gel sensation 200ml, €8,00
De schuimdouches van Rituals zijn enorm bekend en geliefd en ook ik ben zeker fan van dit doucheproduct. Ondanks dat dit product al uit zichzelf schuimt, gebruik ik dit product graag met een puff voor nog meer schuim (en tegelijkertijd een milde scrub door de puff). De geur is echt heerlijk! Als je een fan bent van de witte (The Story of Sakura) of de groene (The Story of Tao) lijnen dan kan ik je deze lijn ook aanraden qua geur.

Summer Bliss caring shower oil 200ml, €8,50
Ook de douche-olie van Rituals is een geliefd product hier in huis en een afwisseling met een andere geur is dan ook zeer welkom. Ik heb een drogere huid en ben daardoor sowieso enorm fan van olieproducten. Deze doucheolie heeft dezelfde heerlijke witte lotus en bergamot geur als het doucheschuim maar is duidelijk meer voedend door onder andere de basis van sojaolie. De olie wordt in combinatie met water een beetje melkachtig en schuimt heel lichtjes. Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht gehydrateerd en de heerlijke geur blijft best lang op de huid ruiken. Lovely!

rituals-flowers-of-india-2
Lotus Secret relaxing scented candle 290g, €17,50
Deze geurkaars is iets zachter van geur en maakt de perfecte ‘cleane’ bloemengeur om je huis in te hullen. Deze geurkaars heeft zo’n 50 branduren dus daar kan je wel even mee vooruit. De kaars zit in een prachtige verpakking en een witglazen houder en als de kaars brandt zie je in het glas de tekst “A life filled with wonder, is a wonderful life” verschijnen. De geur is al subtiel te ruiken zonder dat je de kaars brandt, maar eenmaal aangestoken wordt de geur intenser en al snel ruikt je woonkamer (of slaapkamer, badkamer..) lekker fris en bloemig. De geur is heel romantisch, vrouwelijk, zacht, schoon en rustgevend ♥

Naast bovenstaande producten zijn er ook nog een Lotus Shimmer bodycrème (200ml, €16,00) en Indian Blossom geurstokjes (230ml, €23.50) verkrijgbaar. Deze nieuwe Flowers of India collectie is in gelimiteerde oplage vanaf april verkrijgbaar.

Spreekt deze nieuwe geurlijn van Rituals jou aan? Naar welk product ben je het meest nieuwsgierig?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lisanne
    Reply Lisanne 24 maart 2014 at 21:25

    Ben erg benieuwd naar deze geur! Ik gebruik nu de Zensation douchefoam en die vind ik erg fijn dus van deze lijn zou ik graag de douchefoam kopen.

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 23 maart 2014 at 13:09

    Alleen de verpakkingen zijn al prachtig!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 22 maart 2014 at 18:47

    Ik heb niet veel producten van rituals maar het klinkt erg lekker!

  • Avatar van irene niec
    Reply irene niec 22 maart 2014 at 11:12

    Als mega Rituals fan spreekt deze lijn mij zeker aan. Ik ben heel benieuwd naar de Summer Bliss caring shower oil. De kaars moet ook heerlijk zijn, ik kan niet wachten.
    Groetjes irene.

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 22 maart 2014 at 11:01

    Deze lijken mij echt heel erg lekker!

  • Avatar van Andrea
    Reply Andrea 22 maart 2014 at 09:56

    ik ben helemaal gek op shower foams en gooi olie regelmatig in mijn badje, dus ook ik ben heel erg blij met deze producten van Rituals!

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 22 maart 2014 at 08:09

    Hier wordt ik vrolijk van! Super, ik ben benieuwd.

  • Avatar van Ceetje
    Reply Ceetje 22 maart 2014 at 00:58

    De roze lijn vind ik tot nu toe het lekkerst, maar ben nu wel heel nieuwsgierig naar deze geur!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 22 maart 2014 at 00:28

    ik ben best benieuwd naar de geur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.