Fashion

Webshop tip | Capricci

3 maart 2014

capricci-winactie-1
Zoals jullie weten ben ik een grote fan van accessoires zoals tassen, sieraden, horloges en sjaals om een outfit helemaal af te maken. In het verleden heb ik vaker geschreven over en samengewerkt met de webwinkel Capricci en deze was bij mij even wat naar achteren geschoven, tot ik een mail kreeg of ik in was voor een leuke nieuwe samenwerking. De webshop is begin vorig jaar overgenomen door Sanne Kooloos en ze wilde Capricci graag weer op een leuke manier onder de aandacht brengen. Daarom lees je verderop in dit artikel hoe je kans maakt op shoptegoed met een waarde van maar liefst €75,-! Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel, enkele items die ik uitkoos uit het assortiment, een mooie kortingsactie èn de geweldige winactie.

capricci-winactie-4 capricci-winactie-3 capricci-winactie-2
Capricci heeft van alles aan accessoires in het assortiment van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een tas, oorbellen, een ketting, armbanden of een mooi horloge: hier kan je zeker slagen. Maar er is meer; ook voor leuke sieradenrekjes en cadeautjes zoals leuke keukenaccessoires en cupcakeproducten kan je hier terecht. Qua merken ben ik zelf helemaal weg van bijvoorbeeld Disney Couture, waarvan je hierboven een Tinkerbell ketting ziet, en verder vond ik het zachtroze tasje met zilveren sterren en het La Mer Collections wikkelhorloge ook erg mooi.

Je kan bij Capricci betalen via iDeal of bankoverschrijving, de verzendkosten bedragen maximaal €4,95 en je hebt je bestelling netjes verpakt binnen enkele werkdagen in huis.

Winactie
Ben je naar aanleiding van dit artikel helemaal enthousiast geworden over de webwinkel Capricci en heb je zin om hier zelf te gaan shoppen? Ik mag maar liefst €75,- shoptegoed weggeven aan een lezer van Curvacious.nl. Of je nu voor meerdere items gaat, een duurder item òf het bijlegt als korting op een mooie tas of sieraad, het is helemaal aan jou om dit bedrag te besteden.

Hoe doe je mee?
Laat een reactie achter onder dit artikel en zet hierin waar jij voor zou kiezen uit het assortiment van Capricci.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 9 maart 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Kortingsactie
Met de code ‘lentekriebels’ krijg je 15% korting op de hele collectie van Capricci met uitzondering van Morado Bags. Ook deze kortingscode loopt tot en met zondag 9 maart 2014, 23.59 uur.

Kende jij de webwinkel Capricci al en spreekt het assortiment jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 9 maart 2014 at 21:34

  Superleuk! Ik kende de webwinkel Capricci nog niet. Ik heb al een aantal leuke dingen gezien. Ik zou kiezen voor een tas. De Ri2k – Quinn of de Mischa Barton – Lily Across Body Bag. En een stijlvolle statement necklace. :)

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 9 maart 2014 at 21:19

  Ik vind deze tas helemaal geweldig :) http://capricci.nl/webshop/product/id/2840

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 9 maart 2014 at 19:11

  Wauw… een shop waar ik erg blij en ook erg hebberig van word! Wat een mooie spullen! Ik ben toe aan een nieuw horloge, dus dat komt zeker op mijn wensenlijstje! Daarnaast kan ik nooit genoeg armbanden en kettingen hebben, dus ook die zijn favoriet… Kan niet kiezen ;-)!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 9 maart 2014 at 19:06

  Wat een leuke actie, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de webshop nog niet kon, maar ik ben op dat gebied wel een beetje een leek…als ik zou winnen zou ik zeker het Summer Horloge Kijk Coral kiezen…en mijn 2e keuze zou zeker de Sakura hairslide zijn, deze is zo verfijnd en elegant…prachtig…
  Ze hebben mooie sieraden en kiezen is niet iets wat je even snel tussen door zou moeten doen.

  Ik duim nu voor een goede afloop,
  Groetjes Petra

 • Avatar van Katinka Huppeldepup
  Reply Katinka Huppeldepup 9 maart 2014 at 17:44

  Wat een HEB-shop! Die Change Your World Bracelet voor mezelf, 2 andere armbanden met tekst voor mijn schoonzussen, de matrushka icecubs voor mijn dochter, oh ja! de eat-me cookiecutter voor mijn koekjesbakkende zoon van 5, de maytroshka earbuds zijn ook gaaf, De Audrey Heburn ring en de ring met Kever voor de juf die zo gek is van het oude Egypte en alle leerlingen uit groep 5/6 enthousiast maakt. Heb ik dan al op mijn kalender gekeken wie er binnenkort jarig zijn en een origineel cadeau verdienen?!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 9 maart 2014 at 16:39

  Het roze Capricci tasje met sterren vind ik zo mooi (bij mij passen).

 • Avatar van Louisa
  Reply Louisa 9 maart 2014 at 15:58

  Superleuke winactie!

  Ik zou voor het cupcakeboek gaan, 2 ringen en een sieradenrekje!

  Dan heb ik weer wat voor m’n ringencollectie, kan ik lekker eten en heb ik weer een mooi accesoire voor mijn nieuwe kamer!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 9 maart 2014 at 14:55

  Geweldige site! Zit te twijfelen tussen een armband of tas, maar denk toch dat het een tas gaat worden!

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 9 maart 2014 at 14:53

  Wat leuk! Ik zou zeker weten voor iets van Disney Couture gaan, die sieraden zijn ontzettend mooi!

 • Avatar van Charmaine
  Reply Charmaine 9 maart 2014 at 14:26

  Het grootste deel van mijn sieraden komt van Capricci. Ik ben helemaal weg van Disney Couture. Op mijn verlanglijstje staat nog de Cinderella key necklace.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 9 maart 2014 at 13:22

  Wat een leuke site ! Ik zie heel veel mooie dingen, voor een heel zacht prijsje.
  Maar stel dat ik zou winnen….dan ga ik voor die super mooie tas Leather Croco Glam Bag Grey !
  Een vrouw kan nooit tassen genoeg hebben :-)

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 9 maart 2014 at 12:16

  Live…Love…Dance…Sing Rings Silver

  Ik ben dol al een poosje op zoek naar leuke ringen. Eenvoudig maar wel mooi.
  Deze set ringen staat mij zeker aan, kun je nog wisselen ook.
  Verder staat er nog veel meer moois op de site, ik kom vast nog eens terug.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 9 maart 2014 at 11:54

  Cognac Leather Wrap Watch!

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 9 maart 2014 at 11:44

  Ik zou gaan voor een mooie tas omdat ik gek ben op tassen. Deze in het speciaal: Leather Croco Glam Bag Grey.

 • Avatar van El
  Reply El 9 maart 2014 at 11:10

  Ik kende de webwinkel Capricci niet maar het assortiment is erg leuk en leuke prijzen. Als ik de gelukkige winnares van dit shoptegoed zou zijn zou ik kiezen voor een ketting, een horloge en een tas. Geweldig zoveel als je er voor kan kiezen.

 • Avatar van Leandra Fekkes
  Reply Leandra Fekkes 9 maart 2014 at 10:27

  Paar weken geleden ben ik bevallen van een prachtige zoon, tijdens mijn zwangerschap heb ik mijn horloge afgedaan en tot heden nooit meer terug gevonden. 9 maanden zwanger en 9 maanden ontzwangeren toch? Nou dan heb ik nog even te gaan zonder horloge. Daarom hoop ik een kans te maken op jullie prachtige mooie horloge, daar kan mijn eigen toch nooit tegen op. Ik kende de webshop nog niet maar gelukkig nu wel! Liefs Leandra xxx

 • Avatar van elly van dongen
  Reply elly van dongen 9 maart 2014 at 09:09

  Sparkling Angel Wings Shopper Pink
  Zou helemaal te gek zijn!

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 9 maart 2014 at 08:45

  http://capricci.nl/webshop/product/id/2071
  ik ga voor groen dit seizoen

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 9 maart 2014 at 07:25

  Het horloge vind ik super mooi!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 7 maart 2014 at 20:38

  Ik kende Capricci nog niet, maar wat ziet hun site er leuk uit zeg! Ik doe heel graag mee met de winactie :) Als ik zou winnen denk ik dat ik dat ik voor een horloge zou aan, want ik wil heel graag een nieuwe, aangezien degene die ik nu heb al heel oud is. Verder vind ik dat kettinkje met een wolkje onwijs schattig!

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 7 maart 2014 at 16:38

  Deep Blue Sea Statement Necklace
  Die vind ik GEWELDIG!!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 6 maart 2014 at 18:44

  Leuk, ik kende de shop al wel en tijdje terug wat besteld :)
  Ik zou gaan voor een La Mer wraphorloge, vind ze super mooi maar helaas beetje prijzig.

 • Avatar van Annoeska
  Reply Annoeska 6 maart 2014 at 16:16

  Die tinkerbell is echt super prachtig
  En ik hou van sprookjes dus dat is de perfecte combinatie!!

 • Avatar van Esmeralda Groenland
  Reply Esmeralda Groenland 6 maart 2014 at 15:28

  Ik kende de webshop nog niet en wat een leuke dingen hebben ze! Ik kan echt niet god kiesen, maar de intens green Stones bracelet is echt een van mijn favorieten!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 5 maart 2014 at 20:55

  Wat een leuke spulletjes heb jij uitgezocht!
  Ik zou gaan voor:
  http://capricci.nl/webshop/product/id/2678
  http://capricci.nl/webshop/product/id/1838
  Erg mooie sieraden :)

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 5 maart 2014 at 20:46

  Coole webshop zeg!
  Ik zou gaan voor de deer necklace en de birdsnest necklace die nu in de sale zijn :3
  Daarnaast zou ik denk ik kiezen voor de vintage pocketwatch omdat ik tot nu toe geen mooi horloge heb kunnen vinden waar geen leer (strikte vegetariër ;D) in verwerkt zit.

  Xxx

 • Avatar van Karolien
  Reply Karolien 5 maart 2014 at 20:10

  Leuke winactie, ik zou het shop tegoed gebruiken voor een mooie tas.
  Ik heb er nu helaas de financiële middelen niet voor.

 • Avatar van kim
  Reply kim 5 maart 2014 at 18:44

  Wat een leuke webshop!!
  Ik twijfel tussen een aantal leuke assesoires of een leuke tas!
  En anders misschien allebei?
  Nouja, ik droom vast verder en duim op deze prachtige prijs!!!!
  Liefs

 • Avatar van Angèl
  Reply Angèl 5 maart 2014 at 15:49

  Ahhhhh :D ik hou van dit soort webshops!
  I love Disney!! Dus dat word zeker iets van de Disney Couture collectie, en als er nog geld over is een mooie zilvere bangle met een mooie quote :)

 • Avatar van Henderica
  Reply Henderica 5 maart 2014 at 14:38

  Tof, ik zou zeker gaan voor de Classic Pocket Watch en de Gold & White Braided Necklace. Ik heb al wel eerder iets gelezen over Capricci, maar er nog nooit iets besteld.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 5 maart 2014 at 09:09

  Ik weet al exact waarvoor ik zou kiezen:

  1. ketting Disney Couture Tinkerbell Pearl Necklace – http://capricci.nl/webshop/product/id/2557
  2. armband Life Is A Blessing… Bangle Gold – http://capricci.nl/webshop/product/id/2781

  Werkelijk waar prachtige sieraden!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 4 maart 2014 at 23:59

  Ik kende ze nog niet, tof! :) Leuke actie!
  Ik heb echt té weinig accessoires/sieraden :( en ben ook vrij kritisch! Daarom zou ik gaan voor een mooie sjaal (heb altijd dezelfde om) en een paar kettingen en/of armbandjes :)

 • Avatar van s soyer
  Reply s soyer 4 maart 2014 at 22:16

  I love the Morado Vajen Stud Bag, wat een beauty!
  Ook deze armband (Four-In-One Bracelet Nudes & Greys) zou helemaal bij mijn collectie passen.

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2014 at 18:53

  Ik kende de shop ook nog niet, wat een leuke dingen! Inmiddels een bookmark er van gemaakt. ;) Ik ben dol op armbanden en tassen, dus mijn keus zal daar op vallen. deze staan nu al op mijn favorietenlijstje:
  http://capricci.nl/webshop/product/id/2658 Leuke armband, met een tekst waar ik helemaal achter sta,
  Change your thoughts and you change your world.
  http://capricci.nl/webshop/product/id/2873 Ook zo’n leuke armband.
  http://capricci.nl/webshop/product/id/1640 Leuk klein tasje.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 4 maart 2014 at 18:45

  Super bedankt voor de tip over deze site! Geweldige artikelen! Ik zou van het shopgeld de volgende dingen zeker niet laten liggen:
  – Gold Goddess Necklace
  – Red Statement Necklace
  – Black & Grey Chandeliers
  – Long Tortoise & Chain Earrings
  – Ri2k – Alpha Medium

  Zucht veel te veel leuke dingen!

 • Avatar van ling
  Reply ling 4 maart 2014 at 17:02

  Hele leuke win actie! Ik kende capricci zelf nog niet maar ik zag in iedergeval dat ze hele leuke sierraden! Ik doe graag mee met de win actie! Ik zou voor een statement ketting en wat ringen gaan! )

  liefs,
  x

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 4 maart 2014 at 12:14

  Wat super leuk!Deze vind ik heel gaaf! http://capricci.nl/webshop/product/id/2944

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 4 maart 2014 at 10:31

  Wouw deze site kende ik nog niet! Ze hebben er echt heel veel mooie sieraden, en ook wat goedkopere. Als ik vijfenzeventig euro shoptegoed zou winnen koop ik dit horloge http://capricci.nl/webshop/product/id/1813. Het is een net maar ook casual horloge precies mijn smaak. Ik zou hem met heel veel liefde dragen :)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 4 maart 2014 at 09:57

  Wat een superleuke actie! Ik zou voor de cognac leather horloge gaan en wat leuke armcandy uitzoeken

 • Avatar van Nana
  Reply Nana 4 maart 2014 at 09:05

  De Camel & Chains Watch is prachtig… Ik ben verkocht..
  Ik hoop dat ik win, en anders weet ik wel een leuk verjaardagscadeautje

 • Avatar van Berber
  Reply Berber 3 maart 2014 at 22:40

  Ik zag de tinkerbell ketting en was verkocht! Tinkerbell staat symbool voor mijn vriendinnengroep. Daarom zou ik die ook zeker wel willen hebben. Daarom doe ik mee!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 3 maart 2014 at 21:36

  Ik heb helemaal verlekkerd op de site van Capricci rond gekeken. Wat een leuke spullen. Kiezen wordt dus moeilijk. Het zal waarschijnlijk een sjaal worden, want dat staat altijd leuk maar de oorbellen vind ik ook allemaal prachtig. Ik weet dus genoeg te kopen voor dat fijne shoptegoed.

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 3 maart 2014 at 20:34

  Bedankt voor de tip. Ik vind het echt een geweldige website en ik kan daar hele leuke cadeautjes voor vriendinnen vinden, maar natuurlijk ook voor mijzelf. Ik geb 2 prachtige ringen gevonden ;
  Shell drop ring http://www.capricci.nl/webshop/product/id/2666
  Ice petals ring http://www.capricci.nl/webshop/product/id/1465
  En die roze tas met sterren is ook geweldig! Ze hebben echt ontzettend veel leuke dingen en kiezen is niet gemakkelijk :-p Groetjes, Imke

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 3 maart 2014 at 19:51

  Hii!!! Ik zie dat mijn vorige reactie niet helemaal compleet geplaatst is dus bij deze plaats ik hem nogmaals…:

  Wat een superleuke winactie! Ik ben erggggg dol op gave statement kettingen en ik heb gezien dat Capricci er een aantal in hun assortiment heeft die ik graag om mijn nek zou willen hebben hangen. Bijv zoals de Multicolour Chain Necklace ( art.nr. K345 ) vind ik o.a. erg gaaf voor de komende lente e zomer!

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 3 maart 2014 at 19:44

  Wat een super leuke winactie! Ik ben ergggggg dol op gave statement kettingen en ik heb gezien dat Capricci er een aantal in hun assortiment heeft die ik graag terug zou willen zien om mijn nek

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 maart 2014 at 19:24

  geweldige winactie, ik doe mee :D

  ik zou sowieso voor een ketting gaan als ik zou winnen :3 heb echt een tekort aan kekke statement necklaces!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 3 maart 2014 at 19:01

  Leuke webshop ik kende het nog niet ik ga eens een kijkje nemen.

 • Avatar van Cindy Cauwenberghs
  Reply Cindy Cauwenberghs 3 maart 2014 at 18:36

  Leuke actie en site :-)

  Ik zou gaan voor twee Winnieh the Pooh ringen zodat mijn dochter er ik dezelfde ring hebben(lekker melig, wel leuk) en dan kunne denken aan Piglet’s liefde :-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 3 maart 2014 at 16:06

  Oooh dat ziet er mooi uit, ik doe graag mee! Ik kende Capricci nog niet, maar wat een leuke ontdekking :-) Ik denk dat ik misschien wel voor diezelfde tas zou gaan, met de sterretjes. Zo mooi.

 • Avatar van Liesbeth VV
  Reply Liesbeth VV 3 maart 2014 at 15:37

  Ik bestelde ooit een rekje voor oorbellen op Capricci en daar ben ik nog altijd heel tevreden mee!
  Ik ben dan ook fan en doe zeker mee aan de winactie :-)
  De Disney Couture sieraden zijn ook mijn favoriet, ik zou denk ik voor de Mickey Pearl necklace gaan: http://capricci.nl/webshop/product/id/2351

  <3

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 3 maart 2014 at 15:36

  ik doe mee!

 • Avatar van Puck Christine
  Reply Puck Christine 3 maart 2014 at 15:29

  Ik heb net voor het eerst rondgesnuffeld op de site van Capricci en wauw, de ‘Ibiza Fringes Suede Bag Taupe’ steekt er wel bovenuit voor mij!Een perfecte tas voor heerlijke zomeravonden; lopend langs de boulevard, af en toe pootje baden, je gezicht vangt nog een glimp van de warme avond zon op…. Hmmmm heerlijk vooruitzicht! :-)

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 3 maart 2014 at 15:05

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik vind het erg moeilijk om te zeggen wat ik ervoor uit zou zoeken, aangezien er veel leuks in de webshop te vinden is! Ik vind sowieso deze tas erg tof: http://www.capricci.nl/webshop/product/id/2960
  En ik denk dat ik die zou kiezen samen met wat zomerse oorbellen!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 3 maart 2014 at 14:12

  Ik ben al zo lang op zoek naar een leuke tas.En de Ri2K Mortimer spreekt me erg aan.Vorm en kleur passen precies bij mij.En niet geheel onbelangrijk hij is nu aardig afgeprijsd.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 3 maart 2014 at 13:57

  Wat een leuke webshop, en hele aangename prijsjes.
  Ik zou gaan voor een sieradenrekje en de Ibiza Fringes Suede Bag in de kleur taupe vind ik ook helemaal te gek. Als er dan nog iets over is zou ik zeker nog even kijken bij de armbanden,oorbellen of ketting.

 • Avatar van Sannie
  Reply Sannie 3 maart 2014 at 13:41

  Ik kende het merk niet, maar het spreekt me enorm aan. Lekker fris en met leuke nieuwigheidjes. Ik zou absoluut het wikkelhorloge kiezen, heb er al eentje, maar die is aan vervanging toe en deze heeft iets stoers.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 3 maart 2014 at 12:18

  Ik kende de webwinkel nog niet maar na wat rondneuzen zie ik al heel veel leuks!
  Aangezien ik op zoek ben naar een nieuw horloge zou ik gaan voor de Camel & Chains Watch.
  Wat een gaaf horloge is het zeg!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 3 maart 2014 at 12:10

  Mooie webshop, ik vind dit kettinkje zo cute ^^ http://capricci.nl/webshop/product/id/2866

 • Avatar van Dinie H. Gijsberts
  Reply Dinie H. Gijsberts 3 maart 2014 at 11:59

  http://capricci.nl/webshop/image/id/2089/img/70777/width/324/height/324/p/resize
  The Tresures Nera tas WOW what a Beauty !!
  Monday Matters
  Alle media geliked/edeeld<retweetnr.66 onder; MissMomzy,DinyG (diny gijsberts),Momzymom en Dinie.Gijsberts

 • Avatar van Liesbeth Barto
  Reply Liesbeth Barto 3 maart 2014 at 11:39

  Doe graag mee aan deze schitterende actie! Ik ontvang al een aantal jaren de nieuwsbrief van Capricci en heb er ook al enkele items besteld zoals de Cupcake Kit, de Fish Food en een prachtig houten sieradenrekje in de vorm van een boom :-) Als ik win zou ik kiezen voor: de matruschka serie en the grey studded wallet :-)

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 3 maart 2014 at 11:27

  Ik ken de webwinkel wel met de super leuke spulletjes. Heel graag doe ik mee met de winactie. Mocht ik winnen dan zou ik zeker voor mijn kleindochters de Solid Magnetic Snake bracelet kopen, die vinden ze heel mooi. Ik vind de horloges ook super gaaf.
  Groetjes Irene.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 3 maart 2014 at 10:58

  Ik vind de webshop erg leuk, heb er een paar jaar geleden een sieraden rek gekocht. Fijn dat de webshop doorgaat! Wat heb je leuke items uitgekozen! Die tas is erg cute! Ik doe heel graag mee met de winactie. De ‘Love where there is love’ zilveren armband vind ik erg mooi bijvoorbeeld of de Nice Snake Suede Bag Camel. Wat hebben ze veel leuks!

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 3 maart 2014 at 10:00

  Ik kende de site nog niet, maar wat een onwijs leuke site! Als ik zou winnen zou ik het volgende uitzoeken:
  – Ri2k – Tracey tas (http://capricci.nl/webshop/product/id/2071)
  – Ultimate Brass Chain Necklace (http://capricci.nl/webshop/product/id/2933)
  – Amethyst Treasure Earrings (http://capricci.nl/webshop/product/id/2794)
  – Skinny Golden Spikes Earrings (http://capricci.nl/webshop/product/id/2710)
  – Peach Stone Earrings (http://capricci.nl/webshop/product/id/2654)
  – Pastel Flower Hairpins (http://capricci.nl/webshop/product/id/1746)

  Groetjes, Nancy.

 • Avatar van gabrielle
  Reply gabrielle 3 maart 2014 at 09:26

  Ik ben dol op oorbellen, kettingen , ringen, armbanden of horloge dus dat zou zeker allemaal in me mandje belanden en het liefste nog dat alles beetje bij elkaar hoort. Stoer maar ook lief en schattig:-)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 maart 2014 at 08:47

  ik zou heel erg graag het mooie horloge willen winnen

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 3 maart 2014 at 08:38

  Wat gaaf dat Capricci is overgenomen en doorgaat. Ik ken de webshop wel van voorheen maar heb er ook al een tijdlang niet opgekeken.
  Ik ben groot fan van La Mer Collections horloges en deze Camel kleur vind ik echt FANTASTISCH MOOI!
  Mocht ik winnen dan koop ik of het La Mer horloge of de roze tas want die vind ik ook helemaal GEWELDIG!
  Wat dat betreft hebben we wel dezelfde smaak hihihi.
  Het assortiment van Capricci spreekt mij héél erg aan want het is absoluut mijn style!
  Groetjessssssss :)

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 3 maart 2014 at 08:33

  Ze hebben inderdaad mooie items (en overzichtelijk!). Ik kan wel een accessoire gebruiken dus ik zou gaan voor de “panther scarf dipped in blue” en een leuk haarbandje :)

 • Avatar van Annemiek van Lanen
  Reply Annemiek van Lanen 3 maart 2014 at 08:31

  Wat gaaf! ik ken de webwinkel al en droom al lang weg bij één product!
  http://capricci.nl/webshop/product/id/800
  Ik vind de ketting zo mooi! Die 75 kan ik dus goed gebruiken!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 maart 2014 at 08:03

  Leuke winactie! Ik zou de http://capricci.nl/webshop/product/id/2899 LOVE, Where there is love… Bangle Silver omdat ik van armbanden hou met tekst erop. Leuke webshop.

  Fijne dag!

  Xoxo

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 3 maart 2014 at 07:54

  Ik doe mee! :)
  Ik zou gaan voor een mooi horloge of het leuke roze tasje. Ik ga zeker een kijkje nemen op de webshop, lijkt mij erg leuk!

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 3 maart 2014 at 07:53

  Ri2k – Tracey € 153,95 € 76,99
  Elegante handtas van Ri2k welke tevens als schoudertas gedragen kan worden. De tas is erg ruim omdat het drie verschillende compartimenten heeft.

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 3 maart 2014 at 07:20

  Zo’n twigsy sieradenrekje vind ik mooi!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 3 maart 2014 at 00:49

  Wow! Ik kende deze webshop nog niet nee. Mooie tassen. Als ik win, dan wordt het kiezen tussen “Morado Liz Python Clutch Black Metallic” en “Morado Liz Star Stud Clutch Black & Silver” (met bijbetaling uiteraard).

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 maart 2014 at 00:39

  Wat een leuke winactie. Ik heb zelf een toilettas van capricci en ben daar nog steeds blij mee. Erg fijne producten.

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 3 maart 2014 at 00:16

  Ik ben dol op oorbellen dus ik zou zeker een paar mooie uitzoeken. Bij de ringen zijn ook een paar modellen die me aanspreken en ik vind de Shine Like A Star Bag Soft Pink tas geweldig. Die zou dus ook zeker in mijn winkelwagentje belanden :) Leuke webwinkel trouwens. Daar ga ik zeker nog een keertje snuffelen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.