Beauty

essie resort collectie 2014

21 april 2014

essie-resort-2014-1
Ook dit jaar heeft nagellakmerk essie weer een prachtige resort collectie uitgebracht en vandaag ga ik deze vier verschillende nagellakken aan jullie laten zien. De collectie is geïnspireerd op ‘op vakantie gaan’ en zijn perfect geschikt om te dragen met de kleuren die we in het modebeeld zien de komende tijd. Ik vind de kleuren in ieder geval prachtig en ze passen wat mij betreft perfect bij de lente en zomer. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, review en swatches.

“Slim. Stijlvol. Verzorgd. Zij weet waar ze naartoe wilt. In het bijzonder, naar welk mooi strand. We introduceren de resort collectie voor alle it-girls van de wereld: vier onweerstaanbare, vrolijke tinten die gemaakt zijn voor een stylish tripje naar een paradijselijk resort. Chique, verfijnde tinten die altijd overal bij passen. Ze zijn ontworpen om te matchen bij een klassieke resortlook; romige tinten met een subtiele glinstering passen mooi bij een luchtige strandoutfit of een tropische cocktail ook bij kaarslicht. Maar misschien wil je deze kleuren ook graag mee terug naar huis nemen, zodat je nog een beetje kunt nagenieten van je vakantie.

Wie had ooit gedacht dat zulke stijlbewuste tinten zo makkelijk te dragen zijn? Find me an oasis want ik ben klaar om te relaxen op een tropisch eiland. Ik wil alles: zon, kristalhelder zeewater en cocktails & coconuts. Hoe ik mijn tijd doorbreng under the twilight! Flirtend natuurlijk, met mijn resort fling!”

essie-resort-2014-2 essie-resort-2014-3
Find me an oasis
“Een frisse duik in het kristalheldere zeewater. Glinsterend wit zand. Deze verkwikkende, ijsblauwe tint is de eerste levensbehoefte in het paradijs.” Deze heel lichtblauwe kleur met een tintje paars heeft een creamy finish en dekt in drie laagjes helemaal perfect.

essie-resort-2014-4 essie-resort-2014-5
Cocktails & coconuts
“Proost! De zoektocht naar de mooiste cocktailoutfit is opgelost. De subtiele zilverglanzende gloed van deze warme zandkleur geeft je nagels een instant glamourous uitstraling.” Deze nude-kleur doet mij heel erg denken aan het zand met hierin een zilverkleurige microshimmer die in fel (zon)licht pas echt goed zichtbaar is. Deze kleur dekt in drie laagjes helemaal perfect.

essie-resort-2014-6 essie-resort-2014-7
Under the twilight
“Karakteristiek. Uitdagend. Glanzend. De avond valt, er hangt romantiek in de lucht, dus dit is hét moment om te stralen met een provocatieve paarstint.” Een diepe donkerpaarse kleur met een creamy finish die in twee laagjes perfect dekt. Ik vind dit echt een prachtige kleur die het hele jaar door goed kan ♥

essie-resort-2014-8 essie-resort-2014-9
Resort fling
“Opwindend, onweerstaanbaar, verpletterend. Zo’n fijne flirt duurt misschien maar even, al is deze perzikkleurige koraaltint er wel voor gemaakt een blijvende indruk achter te laten.” Dit is een beetje een jelly-achtige nagellak die het in één laagje ook best leuk doet, alsof je je nagels dan even in een fruitsapje hebt gedoopt zeg maar. Hierboven zie je drie laagjes waarin deze frisse perzikroze kleur perfect dekt.

De nagellak van essie lakt prettig door het platte, brede en afgeronde kwastje en blijft op mijn nagels altijd lang mooi zitten, zeker in combinatie met een goede base- en topcoat. De essie resort collectie van 2014 is verkrijgbaar bij DA en Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99 per stuk (13,5ml).

Spreekt deze collectie jou aan? Welke kleur is jouw favoriet?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Willeke Christina Willemina
  Reply Willeke Christina Willemina 30 juni 2014 at 01:40

  Mooie lakjes, ben gek op blauw en rood, maar die nude kleur is ook erg mooi

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 27 april 2014 at 21:48

  mooie lakjes!

 • Avatar van nenacecilia
  Reply nenacecilia 23 april 2014 at 10:51

  Is deze collectie nu al te koop? Ik zit er echt op te wachten, find me an oasis moet van mij worden ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2014 at 17:06

   Als het goed is moeten deze lakjes al te koop zijn :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 22 april 2014 at 18:01

  vooral het eerste en laatste kleurtje vind ik tof!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 22 april 2014 at 11:48

  Oh wat een schattig kleurtjes zeg!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 22 april 2014 at 10:35

  Resort Fling is mijn favorietje van de hoop, by far echt! Leuk lief kleurtje.

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 21 april 2014 at 23:28

  Wat een leuke collectie! Vooral de lichtblauwe en de nude kleur vind ik echt ontzettend toffe kleurtjes!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 21 april 2014 at 21:32

  Prachtige lakjes, vooral die eerste vind ik echt super mooi!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 april 2014 at 15:24

  wat een mooie collectie

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 april 2014 at 12:43

  Wat een mooie kleurtjes :) die laatste vind ik schattig!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 21 april 2014 at 11:55

  Prachtige kleurtjes; ze spreken mij eigenlijk allemaal wel aan!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 21 april 2014 at 09:24

  Mooie lakjes!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 21 april 2014 at 08:45

  Wat een mooie kleurtjes, vooral Cocktails & Coconuts en Resort Fling vind ik prachtig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 april 2014 at 07:15

  Prachtige collectie nagellak!
  Ik ben een grote fan van dit merk dus dit ga ik zeker toevoegen aan mijn stash ;-)

  Vrolijk Pasen Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 april 2014 at 02:24

  Oh my doodles, die eerste is gorgeous! ♡

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 april 2014 at 02:00

  Resort Fling is vooral erg mooi!

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 21 april 2014 at 01:07

  Wat een mooie kleurtjes!

  Nog een goeie tip voor iedereen die net als ik Essie lakjes heel mooi maar ook wel heel erg aan de prijs vindt: ik was laatst in Berlijn en daar waren ze bij elke drogist voor maar zeven euro te koop. Scheelt bestwel dus! Hoorde later van vriendinnetjes dat ook direct over de Duitse grens bij Duitse drogisten veel cosmetica en ook Essie-lakjes voor ongeveer 2/3 van de Nederlandse prijs te krijgen zijn. Dus woon je in de buurt van de grens, of heb je een dagje niks te doen en wel veel cosmetica op je verlanglijstje staan? Dan kan een bezoekje aan onze oosterburen heel voordelig uitpakken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 april 2014 at 09:17

   Dankjewel voor het delen van je tip! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.