Beauty

Favoriete beautyproducten maart 2014

1 april 2014

favorieten-maart-2014-1
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, huidverzorging, lichaamsverzorging en nagellak en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-maart-2014-2 favorieten-maart-2014-3
In de afgelopen ‘Random Things & New In’s’ liet ik deze Chanel Tocade lipgloss al even voorbij komen. Sinds ik deze gloss kocht is het mijn favoriete kleurtje geworden voor elke dag. Ik was al wat langer op zoek naar een perfecte berry-kleur die niet te donker zou zijn en lekker fris zou staan en na een flinke zoektocht kwam ik uiteindelijk bij deze Chanel-variant uit. De kleur komt uit de huidige lentecollectie, dus mocht je hem mooi vinden dan moet je er vlot bij zijn.. De kleur is perfect, kan wat mij betreft bij zowat elke make-up look en gelegenheid en draagt ook nog eens prettig ♥

rituals-flowers-of-india-1
Ik laat op de eerste foto dan wel enkel de Rituals Flowers of India caring shower oil zien, maar eigenlijk is deze limited edition collectie helemaal een favoriet geworden van me. De geur van de producten is echt heerlijk zacht, vrouwelijk, fris en bloemig (ik ben er verslaafd aan, zeker in deze tijd van het jaar is dit mijn favoriete soort geur!) en de producten zijn ook nog eens heerlijk, zoals je van Rituals kunt verwachten. Mijn favorietje is de doucheolie vanwege mijn drogere huid. Tip!

dr-hauschka-rozencreme-light-3
Tsjah, deze had je natuurlijk al kunnen verwachten aangezien ze eerder deze maand ook al voorbij kwamen in een ‘Love it!’-artikel. Ben jij een liefhebber van rozengeur en heb je een drogere huid die wel wat extra’s kan gebruiken, dan kan ik zeker de Dr. Hauschka rozencrème aanraden om eens te proberen. Mijn favoriet is de normale variant omdat deze zo lekker voedend is, maar deze is voor overdag net te vol en dan is de light-variant een uitkomst.

Er bestaat trouwens nog wel eens enige twijfel over de alcohol die Dr. Hauschka in haar producten gebruikt. Hierbij een reactie vanuit Dr. Hauschka om duidelijk te maken welke alcohol ze gebruiken en waarom:

“In de cosmetica van Dr.Hauschka wordt alcohol zeer gericht gebruikt. Alcohol is van groot belang voor de stabiliteit van het product. Omdat wij principieel geen synthetische conserveermiddelen gebruiken is alcohol ook van groot belang voor de houdbaarheid van producten die water bevatten. De bij de productie in acht genomen hygiëne, kiembeperkende maatregelen bij grondstoffen (bv. voldoende verhitten) en een goede verpakking zouden daarvoor niet voldoende zijn. Dr. Hauschka gebruikt natuurlijke alcoholen. Er wordt gebruik gemaakt van alcohol L(avendel) en alcohol R(ozen). Er wordt per verzorgingsproduct van Dr. Hauschka Cosmetica bepaald welke natuurlijke alcohol, Lavendel of Rozen, in een compositie past. Dus alcohol wordt uitsluitend gebruikt om de levenskrachten uit de planten te extraheren (onttrekken) en het product te stabiliseren en niet als conserveringsmiddel. De alcohol die gebruikt wordt in de cosmetica van Dr.Hauschka is plantaardig en droogt de huid niet uit.”

opi-glitter-off-peelable-base-coat-2
Alhoewel ik normaal gesproken geen fan ben van glitternagellak, voornamelijk omdat het zo enorm rot te verwijderen is, is daar met dit nieuwe product verandering in gekomen. De OPI Glitter Off peelable base coat breng je aan op je nagels (hierboven zie je de nog vochtige basecoat op mijn nagels, eenmaal opgedroogd is deze transparant) en als het opgedroogd is kan je elke lak en/of glitterlak aanbrengen. Het verwijderen gebeurt vervolgens heel gemakkelijk door te pulken, trekken of met een bokkepootje. De nagellak komt er zo heel gemakkelijk in ‘stukjes’ vanaf zonder je natuurlijke nagel te beschadigen.

collistar-ti-amo-italia-2014-2
Als laatste van de top 5 producten van afgelopen maand kan ik deze prachtige Collistar Amore Natural Glow Blush Bronzer in Verona uit de Ti amo Italia lente/zomercollectie van dit jaar niet overslaan. Het is een blush en bronzer in één die ik als bronzer gebruik. De pigmentatie is prettig op te bouwen en de kleur is niet te oranje of te bruin waardoor het resultaat heel natuurlijk is. Alsof je net even in de zon hebt gelegen en door de zon gekust bent en de bronzer geeft een mooie glow zonder glittertjes. Deze bronzer zit nu in mijn standaard make-up routine!

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand maart?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Asmae
  Reply Asmae 2 april 2014 at 22:04

  Mooie favorieten! Ik ben heel benieuwd naar de rozencreme van Dr. Hauschka.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 april 2014 at 17:26

  Echt stuk voor stuk prachtige producten. Die producten van Rituals hebben zo’n leuke verpakking!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 1 april 2014 at 12:26

  De Rituals Flowers of India lijken me echt heerlijk. Ik had deze nog niet gezien, maar ik wil ze graag uitproberen. Weer wat nieuws ontdekt! <3. En die glitternagellak is stiekem ook wel leuk!

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 1 april 2014 at 11:04

  Ik ben zo benieuwd naar die basecoat van OPI! Lijkt me echt een uitkomst!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 1 april 2014 at 10:57

  Mooie favorieten! De blush vind ik er heel mooi uitzien.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 april 2014 at 08:47

  Die van Rituals lijkt mij heel fijn!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 april 2014 at 08:39

  Dat zijn zulke mooie en fijne favorieten ;-)
  De make-up is het mooist.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 april 2014 at 08:09

  Mooie favoriete, prachtige kleur lipgloss, goed dekkend ook

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 1 april 2014 at 07:08

  Die nieuwe lijn van Rituals staat hier echt hoog op mijn verlanglijstje. Lijken me echt hele fijne producten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.