Beauty

John Frieda Frizz Ease | Unwind curls & Go curlier

19 april 2014

john-frieda-frizz-ease-unwind-curls-go-curlier-1
John Frieda breidt het Frizz Ease assortiment uit met drie producten waarvan ik er vandaag twee aan jullie laat zien. Daarnaast heeft John Frieda ook de lijn een nieuwe look gegeven waardoor je met bepaalde kleuren nog makkelijker kan zien welke producten bij jouw haarstijl en/of haarwens passen. Handig! Kijk mee voor meer informatie en foto’s over de Unwind Curls calming crème en Go Curlier heat-activated spray, natuurlijk inclusief mijn ervaring met deze producten en hoe het resultaat eruit ziet op mijn haar.

john-frieda-frizz-ease-unwind-curls-go-curlier-2
Unwind Curls calming crème 150ml, €9,14
Deze crème breng je na het wassen aan op handdoekdroog tot nat haar waarna je je haar even loshaalt met je vingers en dit aan de lucht laat drogen. Zoals jullie weten heb ik begin vorig jaar een grof permanent laten zetten wat er maar niet uit lijkt te groeien en daarom kan ik lekker variëren met hoe ik mijn haar wil dragen. Met deze crème voelt mijn haar tijdens het drogen op één of andere manier heel gek ‘droog’ aan en was ik even bang voor het eindresultaat, maar tegen de tijd dat mijn haar droog was voelde mijn haar ineens heerlijk zacht aan en waren de grove krullen omgetoverd tot een bos vol met grove slag, zònder pluis en met veel glans. Mijn haar wordt van deze crème niet hard of stug en blijft hierdoor lekker aaibaar :) Dit wavy resultaat zie je links op de foto hieronder.

john-frieda-frizz-ease-unwind-curls-go-curlier-7

john-frieda-frizz-ease-unwind-curls-go-curlier-5
Go Curlier heat-activated spray 100ml, €14,23
Deze spray moet er juist voor zorgen dat de krul die je hebt een stuk intenser zal worden en deze tot 48 uur vast zal houden. Je spuit deze spray ook weer na het wassen in handdoekdroog tot nat haar en vervolgens föhn je je haar met een diffuser. Ik sprayde deze na het douchen in mijn haar en voegde ook een paar druppels serum toe, liet het nog wat in een handdoek aandrogen en droogde het daarna met de föhn met diffuser. De krul werd sterker en duidelijk meer aanwezig dan met het andere product, zoals je op het rechterdeel op de ‘haarfoto’ kan zien. Ook hierbij blijft mijn haar lekker zacht en gaat het mooi glanzen.

Ik vind het leuk dat ik nu heel leuk nog wat makkelijker kan wisselen tussen verschillende haarstijlen; van glad met een stijltang tot aan een grove slag of juist een echte krul met deze twee producten van John Frieda. En deze laatste twee haarstijlen krijg ik dan ook nog zonder er veel moeite voor te doen: enkel het product aanbrengen en aan de lucht laten drogen of even met een diffuser föhnen. Easy!

Tip: de spray kan je natuurlijk ook goed gebruiken als je stijl haar hebt van jezelf maar krullen wil maken met warmterollers of een krultang. Zo ‘pakt’ de krul beter en blijft hij langer zitten.

Wat is jouw favoriete haarstijl (glad, golvend of krullend) en welke producten zijn hierbij jouw favoriet om het in model te krijgen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lia
  Reply lia 12 april 2016 at 18:26

  je moet toch je haar wassen het er dan indoen en als het haar droog is dan met de krultang zo had ik het gedaan wat doe ik niet goed?
  gr lia

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2016 at 20:56

   Ik denk dat de producten misschien meer bedoeld zijn voor mensen met een natuurlijke krul of permanent? Je zou als je glad haar hebt en een krultang moet gebruiken om een krul te krijgen misschien beter een serum kunnen gebruiken?

 • Avatar van lia
  Reply lia 12 april 2016 at 16:06

  Ik heb hem vandaag gebruik nadat ik gisteravond mijn haar had gewassen toen ik de krultang ging gebruiken kwam er toch rook nog vanaf moet ik dan toch nog zo,n andere gebruiken erbij?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2016 at 18:12

   Ik zou wellicht eerst een hittebeschermend serum gebruiken, dan dit product en dan de krultang. Succes!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 20 april 2014 at 15:40

  Ik heb superglad en stijl haar, dus voor mij zis dit niet echt nuttig. Maar op zich klinkt het natuurlijk wel goed. Je krullen zijn by the way erg mooi, en zo mooi glanzend!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 april 2014 at 08:34

  Dat zijn prachtige krullen van je ;-)
  Handige producten .

  Ik wens je hele fijne Paasdagen……

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 19 april 2014 at 00:08

  Wat een mooie krullen heb je laten zetten > Curlicious ;) Ik heb nog nooit John Frieda gebruikt, maar ben zeker benieuwd !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.