Beauty

LOOkX Caribana & Pink Mojito

7 april 2014

lookx-spring-summer-2014-1
LOOkX komt voor deze lente en aankomende zomer weer met een mooie, frisse en vrolijke make-upcollectie met de naam Cocktail. De collectie is namelijk geïnspireerd op de lekkerste zomercocktails met felle, sterke kleurblends en zachte fruittinten. De twee lipproducten die ik in dit artikel laat zien sprongen er voor mij enorm uit, zo lekker zomers! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews èn full face foto’s van de Caribana lip-blush stick en de Pink Mojito lipgloss.

lookx-spring-summer-2014-2 lookx-spring-summer-2014-3
De Pink Mojito Lipgloss (€18,25) komt in de bekende LOOkX verpakking met een lekkere dikke huls en de zilvergrijze dop. De gloss breng je aan met de schuine sponsapplicator wat prettig en secuur werkt en je kan deze lipgloss zo ook gemakkelijk aanbrengen en bijwerken zonder dat je per se een spiegel bij de hand hoeft te hebben. De gloss is geur- en smaakloos, plakt niet heel erg en blijft redelijk lang zitten (al is bijwerken na een hapje en drankje wel aan te raden). De kleur is voor mij persoonlijk echt een perfect lente- en zomerkleurtje en het past bij veel huidtypes. Er zit wat oranjigs in maar ook zeker wat rozigs en is hierdoor redelijk neutraal qua ondertoon. Er zitten gelukkig geen glittertjes in – ik ben hier namelijk geen fan van in een lipproduct – en de glans die de gloss achterlaat is erg mooi.

De Caribana Lip-Blush Stick (€14,95) heeft erg veel pigment en hierdoor geeft het een intense kleur af. Je kan deze stick gebruiken als lipstick, maar dun uitgeveegd/gedept kan je hem ook als blush gebruiken die zorgt voor een frisse glow. Ik heb zelf een lichte huid waardoor deze kleur wel erg opvallend is, maar als je even de tijd neemt voor het uitwerken kan hij goed (zoals je kan zien op de foto’s hier beneden). De stick is te slijpen waardoor je met de punt de intense kleur heel precies langs de liplijn aan kan brengen. De textuur is lekker creamy, voelt niet droog aan en de kleur blijft lang mooi zitten en overleeft zelfs een hapje en een drankje gemakkelijk.
lookx-spring-summer-2014-4 lookx-spring-summer-2014-5

Op de foto’s hierboven draag ik boven de lip-blush stick en onder de lipgloss. Alhoewel de kleuren lekker fris en zomers zijn, ben ik voor mijzelf toch meer fan van de lipgloss. Ik vind zo’n opvallend oranje tint namelijk niet heel goed bij mijn huidtype passen, ook al is dit wel dè kleur voor deze lente en zomer. De gloss is er eentje die gelijk in mijn handtas is verdwenen, die ga ik zeker vaak gebruiken ♥

Wat voor kleur lipproducten draag jij graag in de zomer? En ben je meer fan van een lipstick of een gloss?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 20 april 2014 at 03:29

  Ik vind beide kleurtjes gaaf, de oranje kun je best hebben, vind ik. Wel knal, maar leuk voor een keer. :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 8 april 2014 at 16:49

  Mooi! De lipgloss staat je echt super :) De stick vind ik inderdaad minder bij je passen

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 8 april 2014 at 08:15

  Staat je erg mooi!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 april 2014 at 19:10

  Ik vind voor mijzelf de lipstick iets te, maar de lipgloss vind ik erg mooi. Je hebt trouwens ook erg mooie ogen

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 7 april 2014 at 16:06

  Vooral het glossje vind ik een mooi effect geven, staat je goed!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 7 april 2014 at 14:02

  Die lipgloss staat je het beste! Zelf ben ik ook meer van de lippenstift. Voor mijn gevoel blijft dat langer zitten, plakt minder en zie je beter! X Sophie

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 7 april 2014 at 11:28

  Ik vind de gloss mooi! Maar de potlood niet zo, beetje te fel.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 april 2014 at 10:56

  Mooie kleuren en het staat je heel goed!
  Wauw, mooie kapsel ;-)

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 7 april 2014 at 10:11

  Wauw die lipgloss staat je echt heel erg mooi! Ik vind de oranje ook mooi als kleur maar ik kan het zo slecht hebben..dat is best vaak zo met trends bij mij :)

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 7 april 2014 at 08:18

  ik vind de oranje wel bij je passen hoor, vooral met dat strandhaar, leuk!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 april 2014 at 00:50

  Oeh die gloss is pretty! ♥

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 7 april 2014 at 00:31

  De lipgloss vind ik erg mooi maar ben zelf toch meer een lipstick meisje:)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.