Beauty

Love it! | Nieuwe haarkleur

29 april 2014

colore-caldo-5
Al een tijdje liep ik met het idee om mijn haar een andere kleur te geven dan de bruine tint die ik er al zo’n jaar in had zitten. Vroeger vond ik het leuk mijn haar veel vaker te kleuren en het dan ook in echt bijzondere kleuren te verven, maar de laatste paar jaar werden de kleuren toch wel wat veiliger omdat ik me bij een rustige haarkleur een stuk meer ‘mijzelf’ voel. Toch vond ik het bruine ook maar zo ‘standaard’ en trok ik vorig weekend de stoute schoenen aan om mijn haar een andere kleur te geven. Hierboven zie je het resultaat! Lees verder voor meer informatie en foto’s.

colore-caldo-2
Een diepe, rijke mahoniekleurige haarkleur – of burgundy zoals bovenstaande afbeeldingen via Google –  stond al een tijdje op mijn wensenlijstje om eens uit te proberen. Aangezien ik een koelere huidskleur heb wist ik niet zeker of het mij wel zou staan omdat ik bang ben dat het de rode kleur van mijn wangen en vlekjes op mijn huid misschien zou accentueren. Maar omdat er ergens ook wat paarsigs in de kleur terug te vinden is, vind ik de kleur juist ook wat koelers hebben en al zeg ik het zelf: het staat niet verkeerd!

colore-caldo-1
Ik heb mijn haar geverfd met Colore Caldo haarkleuring. Dit is professionele haarkleuring met ingebouwd serum die je via de website kan laten samenstellen op jouw haarkleur, je wensen, je haarlengte, je grijspercentage etc. Als je dit snelle stappenplan doorlopen hebt komt er een advies uit welke je direct kan bestellen met eventueel een handige verfkwast erbij. Je krijgt de bestelling in de brievenbus thuis geleverd zoals je hierboven ziet inclusief fijne handschoentjes. Beide zakjes mengen in een plastic bakje, aanbrengen, in laten werken en uitspoelen maar. Met een half uurtje heb je zo een mooie, intense kleur in je haar van professionele kwaliteit. Dit merk ik bijvoorbeeld aan de juiste hoeveelheid haarverf, dat het niet prikt op mijn toch redelijk gevoelige hoofdhuid, de intensiteit van de kleur, de prachtige glans en dat het totaal niet droog aanvoelt naderhand. Echt een aanrader!

Ik koos voor de kleur mahonie, mocht je je dit afvragen als je de kleur zelf zou willen bestellen. Natuurlijk hangt het resultaat wel af van je eigen haarkleur, eerdere verfbeurten etc.

colore-caldo-3 colore-caldo-4
In natuurlijk licht en binnenshuis kan je goed zien dat de kleur diep en rijk is en dat mijn haar een mooie glans heeft, maar eenmaal in feller (zon)licht en met de flits (zoals je kan zien op de collage van 4 foto’s bij elkaar) komt het intense mahonie helemaal tot haar recht. Ik vind de kleur echt heel erg mooi en ben er heel erg blij mee en vind dit nu echt een perfecte kleur voor de herfst en winter, dan ga ik hem zeker weer nemen! Misschien dat ik binnenkort toch eens heel wat anders ga proberen voor de zomermaanden.. Ik heb het verfvirus weer te pakken ben ik bang ;)

Verf jij je haar wel eens zelf? Welke haarkleur heb jij in gedachten om eens uit te gaan proberen bij jezelf?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 april 2014 at 21:38

  War een mooie kleur! Het staat je heel erg goed. Wat een mooie gloed zeg….
  Mijn haar was behoorlijk fel rood, maar ik wilde wat anders en heb er nu een kastanje bruine kleur overheen gedaan en dat is erg mooi geworden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2014 at 08:33

   Dankjewel voor je compliment! Ik vind een kastanjebruine kleur ook vaak erg mooi :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 april 2014 at 21:09

  Erg mooie kleur, staat je heel goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2014 at 08:37

   Dankjewel! Ik ben er ook echt heel erg blij mee :)

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 29 april 2014 at 15:34

  Mooie glans zit er ook overheen! Zat echt net te denken om ook weer eens wat anders met mijn haar te gaan doen. Verven of kort laten knippen ofzo.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2014 at 15:36

   Dankjewel! En.. waarom niet kort èn een ander kleurtje? Leuk zo’n make-over voor de lente/zomer!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 29 april 2014 at 13:50

  Staat je prachtig Desiree!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 april 2014 at 13:03

  Vind deze kleur je heel mooi staan! Zelf, als ik het verf, maak ik het blonder.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 29 april 2014 at 12:16

  mooi hoor!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 29 april 2014 at 11:34

  Mooie kleur, de gloed is echt prachtig!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 29 april 2014 at 09:56

  Staat je erg goed! Ik verf mijn haar met regelmaat en ben nu van wat donkerder blond weer onderweg naar hoogblond. Het kost wat tijd en moeite, maar vind het gewoon het mooiste bij mij staan!

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 29 april 2014 at 09:13

  Mooi! Staat je heel goed!
  Ik heb hier zelf ook nog haarverf liggen, maar het komt er maar niet van om mijn haar ook daadwerkelijk te kleuren.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 29 april 2014 at 09:12

  Prachtige kleur!

  Ik heb in het verleden teveel kleuren gehad. Ik laat mijn haren op het moment weer hun eigen kleur worden. Maar dat duurt onwijs lang.

 • Avatar van Jorien
  Reply Jorien 29 april 2014 at 09:08

  Wat een mooie kleur! Staat je goed :)
  Ik verf zelf mijn haar regelmatig (eigenlijk te vaak dan goed is voor mijn haar). Vaak ben ik na het verven niet tevreden over de kleur en blijf ik het verven tot ik het gewenste resultaat bereikt heb (dit vind mijn haar niet zo leuk ;) ) Nu heb ik mijn haar bruin (ben donkerblond van mezelf) en ben hier wel blij mee :)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 29 april 2014 at 09:07

  Wauw dat staat je prachtig!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 april 2014 at 08:10

  staat je erg mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 april 2014 at 08:07

  Wauw, wat staat deze prachtiger haarkleur mooi bij je ;-)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 29 april 2014 at 07:16

  Het staat je echt PRACHTIG Desirée! Wauw, wat een mooie intense kleur!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 april 2014 at 00:30

  Wat een mooie warme kleur, erg mooi voor de lente en aankomende zomer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.