Beauty

Mijn skincare routine | April

27 april 2014

skincare-routine-april-1
Gelukkig komt mijn huid zo enkele maanden na de bevalling eindelijk weer een beetje tot rust en heb ik steeds minder last van onzuiverheden. Het probleem wat bleef was de droogte, het niet-zachte-gevoel en de velletjes. Mijn huid was duidelijk toe aan een verzorging die niet uit teveel producten zou bestaan en vooral gericht zou zijn op hydratatie, voeding en een zachter huidgevoel. Ik heb wat verschillende combinaties uitgeprobeerd en ben nu al een tijdje bij bovenstaande combinatie van producten uitgekomen die tot nu toe goed hun werk doen aangezien mijn huid al snel een stuk beter aan ging voelen. Kijk mee naar welke producten ik nu gebruik in mijn huidige skincare routine.

Om te reinigen gebruik ik de nieuwe Demak’Up Expert reinigingsdoekjes. Wat een superfijne doekjes zijn dit! Ze zijn lekker groot van formaat, voelen stevig aan, zijn niet te droog en niet te nat èn het belangrijkste: ze halen in no-time alle make-up van mijn gezicht. Zelfs waterproof oogproducten gaan zonder teveel moeite van mijn ogen af. Ik krijg er trouwens geen jeukerige en trekkerige huid of geïrriteerde ogen van en vind ze dus echt een aanrader.

Als tweede stap of in de ochtend als eerste stap gebruik ik het Garnier micellair reinigingswater. Deze lotion zonder parabenen, parfum en alcohol voelt zacht aan op de huid, verwijdert met gemak een lichte dagmake-up, laat mijn huid niet droog of trekkerig aanvoelen en zorgt voor een lekker fris gezicht.

skincare-routine-april-2
Elke avond gebruik ik op mijn gereinigde gezicht een philosophy miracle worker pad over mijn hele gezicht en hals, met uitzondering van mijn ogen. De pads met retinoïde zorgen voor een frisse, stralende en gladdere huid met minder zichtbare rimpels en pigmentvlekjes en de antioxidanten die zijn toegevoegd laten ook nog eens hun verzorgende en kalmerende eigenschappen na. Ik merkte al erg vlot verschil aan mijn huid en met een potje van 60 pads kan ik dus mooi nog een tijdje vooruit. Ik ben benieuwd wat het resultaat is na deze periode! Let op: dit product zorgt ervoor dat je huid gevoeliger wordt voor de zon dus het is belangrijk dat je elke dag je gezicht en hals goed insmeert met een product met een medium tot hoge SPF.

In de ochtend na de reiniging en in de avond na de reiniging en de pad gebruik ik de Neoderma blue blood gel. Deze heerlijke, verfrissende en snel-intrekkende gel met perfluorcarbon, vitamine E, perzikpitolie, pantanol en allantoïne verbetert het metabolisme van de huidcellen, activeert immuniteit van de huid en de productie van collageen en elastine. Het zorgt ervoor dat de werkzame stoffen uit de crème die je erna aanbrengt beter worden opgenomen èn is ook perfect om te gebruiken tegen zonnebrand, na het scheren en na een intensieve gezichtsbehandeling.

Overdag gebruik ik de Ziaja sensitive soothing day cream met een SPF20. Dit product bevat geen siliconen, minerale olie en parfum, voelt lekker zacht aan op de huid, irriteert niet rondom de ogen en zorgt voor een frisse, zachte en gehydrateerde huid de hele dag door. De Ziaja marigold face cream gebruik ik als nachtcrème. Er zit onder andere goudsbloem (calendula), vitamine E, vitamine A, provitamine B5 en citroenzuur in en het zorgt ervoor dat mijn huid ’s ochtends niet meer zo droog aanvoelt maar juist een mooie glow heeft. Dit is mijn eerste kennismaking met producten van Ziaja en ik ben hier blij door verrast, helemaal als je weet dat de producten ook nog erg betaalbaar zijn.

Enjoy your day!

Welke producten zitten er op dit moment in jouw routine waar je erg blij mee bent?

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 28 april 2014 at 11:03

  Mooie routine! Je huid goed verzorgen is toch zooo belangrijk, ik wou dat ik dat vroeger had beseft :-)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 27 april 2014 at 23:28

  Interessant, van Ziaja had ik nog nooit gehoord!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 27 april 2014 at 20:22

  De NeoDerma creme lijkt me heel fijn!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 27 april 2014 at 14:20

  Die doekjes heb ik ook. Zijn echt heel fijn. Heb ze al een paar keer opnieuw gekocht.

 • Avatar van brenda
  Reply brenda 27 april 2014 at 07:28

  Ik ben zelf heel blij met de bodyshop vitamine e serum. Mijn huid krijgt er een boost van en ziet er al een stuk beter uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 april 2014 at 06:58

  Ik ken geen van deze producten.
  Het laatste merk ken ik niet.
  Dit klinkt heel goed.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 april 2014 at 00:33

  die demak’up doekjes zijn zo fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.