Beauty

Philosophy the cocktail party

15 april 2014

philosophy-the-cocktail-party-1
Philosophy is een merk vol met heerlijke geurende producten voor het lichaam (met unieke en heerlijke limited editions rond bepaalde feestdagen!), fijne verzorgingsproducten voor het gezicht (the microdelivery peel en hope in a jar zijn favorieten hier in huis) en zachte parfums voor vrouwen. Nu heeft Philosophy enkele cadeausets een nieuwe verpakking gegeven en ik laat vandaag ‘The Cocktail Party’ aan jullie zien. Niet alleen maken deze setjes een leuk cadeautje voor jezelf, maar het is wellicht ook alvast een leuke moederdagtip! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews van de producten.

philosophy-the-cocktail-party-2 philosophy-the-cocktail-party-3
Allereerst komt de set in een mooie en stevige doos waarvan je een omhulsel kan verwijderen waarna je een mooie koker overhoudt waar je handig wat spulletjes in kan bewaren zoals bijvoorbeeld haarelastiekjes of lipglossjes.

Alle drie de vernieuwde giftsets hebben deze ronde verpakking en naast de variant die ik vandaag laat zien zijn ook de volgende 2 sets in een nieuw jasje gestoken:

Vanilla Birthday Girl
“Iedere birthday girl wil cake. Vier het met de vanilla birthday cake shampoo, shower gel & bubble bath en met de vanilla birthday cake high-gloss, high-flavor lip shine.”

Thank You
“Toon je waardering met een dubbele portie raspberry sorbet. Thank you bevat raspberry sorbet shampoo, shower gel & bubble bath en raspberry sorbet high-gloss, high-flavor lip shine. de hydraterende formule maakt de huid superzacht en de lippen glossy en mooi. Het is een heerlijke manier om ‘thank you’ te zeggen.”

In The Cocktail Party zit een senorita margarita shampoo, shower gel & bubble bath en melon daiquiri high-gloss, high-flavor lip shine:

philosophy-the-cocktail-party-4
De Señorita Margarita shampoo, shower gel & bubble bath heeft een inhoud van 240ml en op de verpakking staat als leuk detail het recept voor een perfecte margarita uitgeschreven. Ik zou deze douchegel zelf niet zo snel als shampoo gebruiken, maar voor in bad en voor onder de douche vind ik hem heerlijk. Alhoewel ik normaal gesproken geen fan ben van zulke friszure geuren, is het wel een perfect geur om ’s ochtends mee wakker te worden of op een hete zomerdag mee op te frissen.

philosophy-the-cocktail-party-5 philosophy-the-cocktail-party-6
De Melon Daiquiri lipgloss heb ik al eens eerder gehad en vind ik een fijn product. De geur en smaak is redelijk zoetjes, de kleur is neutraal op de lippen en heeft ontelbaar veel microglittertjes in zich wat elke look zomers maakt. Zeker in het felle (zon)licht komt deze gloss mooi tot haar recht.

De producten van Philosophy zijn in Nederland exclusief bij ICI PARIS XL verkrijgbaar. Deze cadeausets zijn verkrijgbaar voor €30,56 per stuk.

Heb jij ervaring met producten van dit merk? Wat is jouw favoriete product of waar ben je juist benieuwd naar?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 16 april 2014 at 11:19

  Dit lijken me heerlijke producten! Ik heb nog nooit een douchegel of shampoo van Philosophy gebruikt, maar ik ben wel heel benieuwd:)

 • Avatar van Marijn
  Reply Marijn 15 april 2014 at 21:14

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 april 2014 at 08:50

  Dat ziet er heel goed uit!
  Je krijgt nu immers alle beautyproducten in de shops voor moederdag ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 15 april 2014 at 08:18

  Oh, sinds ik dit merk ontdekt heb… Plek tekort in mijn kast! Heb ze bijna allemaal! Alleen de genoemde Margarita en de kokos niet.. Dat zijn mijn luchtjes niet. Mijn favoriet is de Cinnamon rolls, met de Candy Cane (is er nu uit, frisse pepermunt) op n tweede plek! Kijk altijd reikhalzens uit naar de limited editions, kijken wat ze nu weer bedenken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 april 2014 at 08:23

   De wintergeuren zijn naast de … Grace geuren mijn favoriet, lekker precies tegenovergesteld van elkaar maar beide zo lekker!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.