Beauty Huis & interieur Lifestyle Persoonlijk

Random Things & New In’s #2

9 april 2014

opgezette-vlinders-1
Regelmatig heb ik leuke persoonlijke dingen die ik graag met jullie wil delen of heb ik iets nieuw gekocht en/of gekregen wat ik graag aan jullie wil laten zien. Om geen erg korte artikelen te krijgen met niet veel tekst en maar één of enkele foto’s, start ik deze nieuwe rubriek waarin ik wat leuke nieuwtjes deel. Natuurlijk heeft alles wel te maken met de onderwerpen beauty, (plussize) fashion en lifestyle en ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo af en toe even bijgekletst te worden over wat nieuwe dingen :) Let’s go!

opgezette-vlinders-2
Hier in huis kan je echt merken dat de lente begonnen is, want ik heb weer eens enorme schoonmaak- en opruimdrang en elke kamer en elke kast moet er weer aan geloven. Heerlijk vind ik het om zo rigoureus door huis te gaan en alles weer lekker opgeruimd, geordend, fris en schoon te hebben! Daarnaast vond ik het ook tijd om wat leuke dingen aan het huis toe te voegen, gewoon even een leuke update op het gebied van accessoires.

Iets wat ik in onze hal op de schapjes met foto’s van familie en vrienden en souvenirs van over de hele wereld toe heb kunnen voegen zijn deze twee vlinders in lijst. Ik ben echt gek op vlinders, vind het prachtige dieren en heb er ook 2 op mijn onderarm laten tatoeëren jaren geleden. Ja, het zijn echte vlinders! Links zie je de Morpho Godarti Julanthiscus en rechts de Morpho Achilles Fagardii. Ik vind ze echt prachtig! ♥

Deze vlinders heb ik gekregen via de webwinkel Opgezette Vlinders en even voor de duidelijkheid: deze vlinders worden niet in de natuur gevangen en worden niet gedood voor het opzetten ervan. De vlinders groeien op in een beschermde kweekomgeving gerund door lokale boeren en/of regenwoudbewoners die daarmee werkgelegenheid en sustainability wordt geboden. De overleden vlinders worden voorzichtig geraapt voor export en verkoop wat door onder andere CITES wordt gereguleerd en gecertificeerd. Vanuit deze beschermde kweekomgeving worden ook weer vlinders terug gezet in het wild om de populatie te reguleren waarmee lokale flora en fauna wordt ondersteund en het helpt om bepaalde soorten in stand te houden.

otto-vloerkleed
Nog een nieuw item in ons interieur is dit vloerkleed. We hebben in het verleden al verschillende vloerkleden gehad die door ‘ongelukjes’ van de huisdieren of door ongelukjes van onszelf met eten en/of drinken niet meer te redden waren en we waren alweer een tijdje op zoek naar een nieuw exemplaar. We zochten er eentje die qua kleurstelling goed in ons interieur past, maar we wilden ook eens geen standaard effen vloerkleed meer.. Na lang zoeken in verschillende winkels en surfen door verschillende webwinkels kwamen we dit vloerkleed tegen bij OTTO en we waren op slag verliefd. Het kleed is lekker groot, bestaat uit verschillende vlakken – een soort patchwork -, heeft verschillende kleuren grijs en paars in zich en verschillende printjes die ons aanspreken. Love it! En niet alleen wij zijn er blij mee, want sinds het kleed er ligt liggen onze diertjes er ook regelmatig lekker op te kroelen, schurken en slapen ^^

eucerin-onder-de-douche-bodylotion
Steeds meer merken komen met een bodylotion voor onder de douche en ook Eucerin heeft er sinds kort eentje in het assortiment. Deze variant is speciaal voor de gevoelige huid die snel rood wordt, last heeft van bultjes en trekkerig aanvoelt. Je wast jezelf zoals altijd met een douchegel, spoelt dit af en smeert jezelf hierna in met deze bodylotion voor onder de douche. Nadat je het even hebt laten intrekken spoel je het af en droog je jezelf af. De pH-waarde van 5 beschermt en herstelt het natuurlijke afweersysteem van de huid, dexpanthenol herstelt de barrièrefunctie en ondersteunt het huidherstellend vermogen van de huid en glycerine hydrateert de huid.

De lotion is geurloos, zorgt niet voor een glibberig gevoel (dus minder uitglijgevaar dan met veel andere bodylotions voor onder de douche), je hebt per gebruik niet veel nodig en mijn huid voelt na het afdrogen echt alsof ik net een lichte bodylotion heb aangebracht zonder te plakken waardoor ik me direct aan kan kleden. Eucerin pH5 onder de douche bodylotion is verkrijgbaar in de apotheek voor €18,49 en komt in een lekkere grote fles van 400ml.

lange-bob-kapsel
De vorige keer vroeg ik jullie nog om advies voor mijn haar, wat ik ermee zou doen qua kapsel, lengte, wel een lok of geen lok en.. Sinds een tijdje heb ik nu een schouderlange bob. Niet alleen mijn huis was/is aan een opfrisbeurt toe, ook mijn haar moest er aan geloven en ik ben er echt heel erg blij mee. Mijn haar voelt weer lekker luchtig aan, de droge punten zijn verdwenen en het is snel in model te brengen en staat ook leuk als ik geen stijltang gebruik en de krullen hun gang laat gaan. En niet geheel onbelangrijk: ik kan ook nog gemakkelijk een staartje in (handig met het verzorgen van de baby, bij het sporten, huishouden etc.). Happy new hair!

Heb jij in deze periode ook zo’n opfriswoede qua interieur, haar en garderobe?

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 23 mei 2014 at 23:43

  Oh natuurlijk. Dat zeggen wij hier niet zo, dus was ik even nieuwsgierig. Toch tijd om te bloggen, wat goed!

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 23 mei 2014 at 16:12

  hey Désiree,
  mooie kleur en lengte.
  Ik kwam terug naar je blog omdat ik me een artikel herinnerde, wat ik als zoekterm intikte, goed he
  ? want de naam van je blog ontsnapte me!
  ik snap niet zo goed wat je bedoelt met newborn mommy
  daar moet je maar’s wat over schrijven
  groet uit zomers Antwerpen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2014 at 16:38

   Hi! Leuk dat je de weg naar m’n site weer gevonden hebt. Met newborn mommy bedoel ik dat ik nèt moeder ben geworden :)

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 24 april 2014 at 16:53

  Je haar staat echt leuk zo zeg, wauw!!
  Hoe is het met Shae? Groeit ze goed? Lacht ze al wat?
  Bevalt het moeder zijn?

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 20 april 2014 at 03:27

  Ik heb dat in het voorjaar precies zo, alles moet fris en opgeruimd zijn! Wat een mooie vlinders zeg, en jullie vloerkleed is ook prachtig (en praktisch)! Je haar staat je mooi op deze lengte.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 19 april 2014 at 12:05

  Leuk je haar. Ik was even bang dat je het helemaal kort had laten knippen.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 16 april 2014 at 01:41

  Ik vind je vlinders fantastisch! Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar mooie vlinders voor in huis.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 14 april 2014 at 22:29

  Die bob staat je echt fantastisch Desiree! Prachtig! En wat staan die vlinders perfect bij je mintgroene muur zeg, alsof ze ervoor gemaakt zijn! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 april 2014 at 08:24

   Ahww dankjewel lieverd! <3

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 12 april 2014 at 22:37

  Je nieuwe kapsel staat je erg goed! En die vlinders, mooi :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 april 2014 at 09:15

   Dankjewel voor je compliment, ik ben ook erg blij met m’n ‘nieuwe haar’! ^^

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 april 2014 at 11:16

  Die vlinders zijn echt super, ik vind vlinders ook iets bijzonders hebben, ze zijn bijna magisch door hun mooie kleuren. Wat een super mooi vloerkleed, de kleuren zijn zo mooi.
  Wat is je haar leuk zo, staat je heel goed, je ziet er mooi uit.
  De grote opruimbui na de winter heb ik al achter me, al merk ik dat ik nog wel wat dingen opruim en op zoek ben naar wat anders, echt iets ‘zomers’.
  De grote schoonmaak gaat hier in etappes en daar ben ik ook aan begonnen, heerlijk vind ik het als alles weer schoon, opgeruimd en klaar is voor de zomer. Net als ik ervan geniet om mijn huis herfst en winterklaar te maken :-)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 10 april 2014 at 09:54

  wow die vlinders, wat zijn ze ontzettend mooi! En hoe ze dat tot stand hebben gebracht vind ik ook erg goed. En je haar ziet er mooi uit! Ik heb er net 45 cm af laten knippen en heb het nu ook schouderlang, maar mijn haren krullen alle kanten op, wilde lokken, hihi :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 april 2014 at 09:16

   Wow, dat is een flink stuk korter. Leuk!!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 april 2014 at 21:19

  Wat een mooie schilderijen

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 9 april 2014 at 11:49

  Wat leuk die plankjes met foto’s en zo! Staat erg gezellig! En je haar is ook prachtig! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 april 2014 at 20:56

   Ahhh thanks! Leuk om te horen :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 april 2014 at 10:06

  Wauw, mooi kapsel ;-)
  Ik ken dit merk niet.
  Het heeft ook fijne producten voor baby’s.
  Prachtig vloerkleed.
  De vlinders zijn leuk.

  Xoxo

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 april 2014 at 10:03

  Die vlinders vind ik eigenlijk wel heel leuk! :)

 • Avatar van Jorien
  Reply Jorien 9 april 2014 at 09:11

  Nope, die opfriswoede laat nog even op zich wachten. Mijn vriend heeft laatst wel de huiskamer en slaapkamer anders ingericht, maar de echte voorjaarsschoonmaak moet nog komen haha.
  Je haar zit trouwens echt leuk zo! Vind die lengte wel wat hebben :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 9 april 2014 at 09:11

  Oh, ik ben héél benieuwd naar die Eucerin Bodylotion voor onder de douche! :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 april 2014 at 08:38

  Mooi die vlinders! ♡

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 9 april 2014 at 08:19

  Ik heb het geluk dat ik ging verhuizen en dus alles gelijk een opruimbeurt en opfrisbeurt kreeg. Heerlijk. Liefs

 • Avatar van Michaela
  Reply Michaela 9 april 2014 at 07:18

  Wauw, je haar is echt super mooi :)

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 9 april 2014 at 01:07

  Ik ben van bijna schouderlang haar naar een pixie cut stijl gegaan ^_^ is wel wat wennen maar het bevalt me goed.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.