Huis & interieur

Schoon en energiezuinig wassen met Persil ColdZyme

16 april 2014

Persil ColdZyme
Qua huishoudelijke klusjes vind ik de was één van de minst erge om te doen, zelfs nu het sinds de geboorte van Shae nog wat meer is geworden. Daarnaast vind ik de geur van verse was ook nog eens één van de lekkerste geuren die er in huis kan hangen, dus win-win! Nu heeft Persil een nieuwe technologie ontwikkelt om schoon en energiezuinig te kunnen wassen waardoor je zo’n €30,- per jaar kan besparen op energiekosten en je zo dus zo’n 75 wasjes in een jaar meer kan draaien. Dat is helemaal mooi meegenomen natuurlijk!

Persil heeft de wasmiddelen voorzien van de ColdZyme-formule waarmee kleding superschoon en fris wordt op een temperatuur vanaf 20 graden. Een groep consumenten heeft Persil met ColdZyme al getest:

– 79% vond dat deze formule schoon waste vanaf 20 graden
– 77% beoordeelde deze formule met een 8 of hoger
– 86% raadt Persil aan een vriendin aan.

Ik ben zelf heel erg benieuwd geworden naar deze nieuwe Persil ColdZyme formule. Ik vind een schoon resultaat en een frisse geur erg belangrijk, maar als ik ook nog eens het milieu wat kan ontlasten door op een lagere temperatuur te kunnen wassen en daarmee zelf ook nog geld kan besparen is het helemaal mooi meegenomen natuurlijk.

Klik hier voor meer informatie over Persil met de ColdZyme-fomule.

Enjoy your day!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.