Beauty

The Body Shop | English dawn white gardenia

3 april 2014

the-body-shop-english-dawn-white-gardenia-1
The Body Shop gaat deze maand met enkele nieuwe producten komen in gelimiteerde oplage, waarvan deze English dawn white gardenia lijn er één is. Het is wat mij betreft een perfecte geur voor deze lente en ik wil jullie vandaag graag wat meer vertellen over de geur en de producten. Denk aan een tuin vol lichte en witte bloesems, een fris lentezonnetje en die eerste keer met je blote voeten in het gras waar de dauw nog in zit.. Dit ultieme lentegevoel kan je met deze geurlijn de hele dag door vasthouden. Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s.

De English dawn white gardenia eau de toilette en fragrance mist bevatten als unicum 100% biologische Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador. Hiermee zorgt The Body Shop onder andere voor biodiversiteit van landbouwgrond van de gemeenschappen en bescherming van de natuurlijke ecologische diversiteit van Ecuador en zorgt het voor stabiliteit en een vast inkomen voor ruim 200 kleine familieboerderijen.

the-body-shop-english-dawn-white-gardenia-2
De geur is opgebouwd uit bergamot, tuberoos, witte gardenia en sandelhout wat samen zorgt voor een sprankelende, vrouwelijke, frisse en zachte geur met een warme basis die heel comfortabel draagt. Het geeft een beetje het gevoel van in een schoon opgemaakt bed kruipen na een douchebeurt en frisse was ruiken die buiten hangt te drogen..

De bodylotion zorgt ervoor dat mijn huid direct lekker zacht aanvoelt. De lotion trekt lekker vlot in en laat geen plakkerig laagje achter waardoor je je bijna direct aan kan kleden. Voor mijn huid is deze bodylotion voldoende voedend voor de lente en zomer, in de herfst en winter zal mijn huid iets meer nodig hebben (maar dan zou ik ook weer liever een warmere geur hebben, dus voor de lente en zomer is ‘ie echt perfect). De fragrance mist vind ik heerlijk om na het douchen of ’s ochtends vroeg over mijn hele lijf te sprayen ter verfrissing en het liefst nog over de bodylotion heen. Zo ruik je lekker lang de heerlijke geur subtiel op je huid ♥

De English dawn white gardenia lijn is vanaf 14 april bij The Body Shop verkrijgbaar.

Shower gel 250ml, €10,00
Body lotion 250ml, €12,50
Fragrance mist 100ml, €12,00
Eau de toilette 50ml, €25,00.

Spreekt deze limited edition geurcollectie jou aan? Wat is jouw favoriete lentegeur?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Asmae
    Reply Asmae 3 april 2014 at 12:53

    Ohh.. lijkt me een heerlijke geur! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 3 april 2014 at 08:55

    Dat ziet er mooi uit en klinkt heerlijk ;-)

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 3 april 2014 at 07:39

    Klinkt als fijne producten!

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 3 april 2014 at 07:19

    Deze geur klinkt erg lekker, ik ben benieuwd!
    Liefs

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 3 april 2014 at 00:56

    Lijkt me echt een heerlijke geur!

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 3 april 2014 at 00:55

    Hij lijkt mij zo fijn! Liefde voor de afbeelding op de flessen <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.