Beauty

10 Moederdag cadeau tips

4 mei 2014

moederdag-beauty-cadeau-tips-2014-6

Volgende week zondag is het alweer moederdag. Een dag waar ik vele jaren van hoopte om hopelijk ooit zelf als moeder mee te mogen maken en dit jaar is het dan zover: mijn eerste moederdag als moeder. Het is en blijft een wonder! Waarmee en of ik verwend ga worden weet ik nog niet, Shae is namelijk nog wel erg jong voor knutselwerkjes en baksels, maar ik ga mijn moeder en schoonmoeder zeker weer lekker in de watten leggen met enkele fijne beautyproducten. Vandaag laat ik 10 producten zien ter inspiratie om misschien te geven aan jouw (schoon)moeder met deze dag om haar even lekker in de watten te leggen. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Rituals heeft enkele nieuwe Ayurveda producten geïntroduceerd dit voorjaar en gaf de Ayurveda en Hammam geurlijnen een make-over.

De Ayurveda Scrub (150ml, €10,00) is verrijkt met mineraalrijke multani klei en Indiase roos. De natuurlijke scrubkorreltjes zorgen ervoor dat dode huidcellen op milde wijze verwijderd worden en je kan deze scrubmodder ook even in laten trekken onder de douche voor een diepreinigend lichaamsmasker. De heerlijke combinatie van honing en Indiase rozen brengt je helemaal in wellnesssferen.

De Chakra Water bed & body mist (50ml, €16,50) is een hydraterende spray voor huid, beddengoed of ander textiel. Verspreidt de delicate geur van Indiase roos en Himalaya honing om heerlijk tot rust te komen. Echt een perfecte geur voor de dagen dat je geen parfum wil dragen omdat dit wel eens teveel kan zijn, maar toch lekker zacht en fris wil ruiken.

De Hammam Olive Secret ultra hydrating shower paste (150ml, €8,50) is een persoonlijk favorietje. Deze ultra hydraterende douchepasta reinigt de huid en bereidt haar voor op het scrubben. De pure olijfolie heeft een voedende en verzorgende functie, terwijl de eucalyptus zorgt voor een verfrissend effect. Vanwege alle voedende en hydraterende ingrediënten is dit echt een aanrader voor de droge huid. De frisse geur van eucalyptus zorgt ervoor dat je lekker fris en wakker onder de douche vandaan komt.

moederdag-beauty-cadeau-tips-2014-2

Ik had zelf nog niet eerder van het merk Berdoues gehoord, maar toen ik dit pakketje thuis ontving om er kennis mee te maken was ik direct onder de indruk. De O’Créative bodyspray bevat de voordelen van plantenextracten en aromatherapie en deze roodroze Euphoric variant met de geur van ylang ylang en klaproos is heel zacht, romantisch en vrouwelijk. Dit parfumwater is een perfecte uitkomst voor de zomer omdat het geen vlekken op de huid achter zal laten in combinatie met de zon en in de koelkast bewaard zorgt het voor een lekker opfrismomentje gedurende de dag. Een flacon van 100ml is verkrijgbaar voor €29,95.

moederdag-beauty-cadeau-tips-2014-1

Ook Dove heeft niet stilgezeten en heeft een heerlijk nieuw product ontwikkeld. De Dove Caring Protection douchecrème is extra voedend, verzachtend en beschermend en is hiermee een aanrader voor de (schoon)mama’s met een droge huid. Er zijn verzorgende oliën aan het product toegevoegd die zich als een beschermingslaagje aan je huid hechten en haar hierdoor beschermt en zachter en gladder laat aanvoelen. Daarnaast zit er ook het NutriumMoisture complex in van ingrediënten die de huideigen barrière ondersteunt. Deze nieuwe douchecrème is verkrijgbaar in een 250ml (€3,55) en een 500ml (€5,99) variant.

moederdag-beauty-cadeau-tips-2014-3

Het merk Greenland biedt natuurlijke en biologische lichaamsverzorging en zijn vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De Milky-lijn staat bekend om het heerlijke zachte huidgevoel. De almond milk & lotus shower foam (200ml, €12,95) heeft een heerlijke geur, zorgt voor een rijk schuim en laat de huid een stuk minder droog achter dan de gemiddelde douchegel. De coconut milk & lime body butter (150ml, €11,95) is een heerlijk verzorgingsproduct voor de droge huidjes en zit bomvol verzorgende, hydraterende en voedende ingrediënten zoals shea boter, cacao boter, glycerine, olijfolie en amandelolie. De zomerse frisromige geur van limoen en kokos is echt perfect voor de lente en zomer en blijft lang subtiel achter op de huid.

moederdag-beauty-cadeau-tips-2014-5

Ook dit jaar lanceert Chloé de schattige My Little Chloés, drie Chloé geuren in een handig formaat met een inhoud van 20ml voor €37,22 per stuk. De signature Chloé eau de parfum is sensueel en poederig en ruikt naar pioenroos, lychee, freesia, rozen, lelietje-van-dalen, magnolia, amber en cederhout en L’Eau de Chloé is een stuk frisser en ruikt naar citrus, grapefruit, perzik, rozen, viooltjes, patchouli, amber en cederhout. Er is ook een leuke set van alledrie de mini’s verkrijgbaar bij Bijenkorf voor €92,78.

Ik vind de Chloé geuren zelf echt heerlijk, vooral Roses de Chloé en Chloé Love zijn mijn persoonlijke favorieten. Het zijn stijlvolle en vrouwelijke zogenaamde signature geuren. Echt het besnuffelen waard!

moederdag-beauty-cadeau-tips-2014-4

Nieuw van The Body Shop is het Vitamin E overnight serum-in-oil (28ml, €19,00), een unieke combinatie met de kracht van een serum en de verzorgende eigenschappen van een olie zodat je huid wordt verzorgd en de vochtbalans wordt hersteld terwijl je slaapt. De olie voelt niet vet aan, trekt lekker vlot in en laat de huid direct zachter en meer comfortabel aanvoelen. Er zit onder andere tarwekiemolie, zonnebloemolie, jojoba olie, maroela olie, sesamolie en soja olie in. Het product is zuinig in gebruik, laat zich fijn combineren met een nachtcrème en is een uitkomst tegen droogtelijntjes, droogtevelletjes en een droge, trekkerige huid ♥

Heb jij al een idee waar jij jouw (schoon)moeder mee gaat verrassen komende zondag?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Swatched
    Reply Swatched 4 mei 2014 at 15:13

    Super leuke tips, ik geef haar een Allure Kristalpad kit cadeau en ik ga nog even het serum van TBS erbij halen! :D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 mei 2014 at 09:05

      Ik moest er even voor Googlen, maar zo’n pad klinkt ook interessant zeg!

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 4 mei 2014 at 14:20

    leuke tips geef je!

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 4 mei 2014 at 13:56

    Aw, je eerste moederdag, wat speciaal! :-) Geniet ervan.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 mei 2014 at 09:05

      Dat ga ik zeker doen, dankjewel! ^^

  • Avatar van Amelie
    Reply Amelie 4 mei 2014 at 12:58

    Goede tips, Dove doet het altijd goed!

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 4 mei 2014 at 12:29

    Ik heb een pakketje samengesteld bij The Body Shop en bij de Jamin nog marsepein bonbons gekocht, want daar is ze dol op. En daar staat I love you op haha. Leuke cadeautips allemaal, had ik echt wat aan gehad als ik niet al iets had. En woehoe, dit is jou eerste Moederdag!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 mei 2014 at 09:06

      Wat een heerlijke verwennerij voor je mams! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 mei 2014 at 06:51

    Ja, leuk om je eerste moederdag te kunnen vieren!
    Leuke kadotips ;-)

    Fijne dag……

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:15

      Ik vind het ook echt heel bijzonder mijn eerste ‘eigen’ Moederdag mee te mogen maken ♥

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 4 mei 2014 at 01:15

    handige tips :D zelf weet ik nog niet precies wat ik mijn mams ga geven dit jaar!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:15

      Het is ook altijd weer lastig, er is nou eenmaal zoveel verkrijgbaar ook ^^

  • Avatar van Amerens
    Reply Amerens 4 mei 2014 at 01:04

    Mijn moeder is zo gek op Dove. Vraagt het altijd: moederdag, sinterklaas en haar verjaardag. Haha, lekker handig!
    Liefs,

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:16

      Ahhh, dan is dat makkelijk: een lekker verwenpakketje met Dove dus. Heerlijk!

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 4 mei 2014 at 00:45

    De producten van Greenland lijken me erg fijn. Ik gebruik er nu ook een douchegel en een bodycreme van waar ik erg tevreden over ben en de producten die jij noemt wil ik ook nog eens uitproberen.
    Er ligt hier al een week een door kleutermans zelf gemaakt moederdag pakketje in de vensterbank.. dit is het eerste jaar dat ik nog niet stiekem van te voren heb gekeken wat er in zit! ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:16

      Oehhh wat lijkt me dat toch enorm leuk, als je kindje zelf aan de slag is geweest om iets te maken. Spannend!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.