Beauty

Chanel eyeshadow duo Taupe Délicat

20 mei 2014

chanel-ombres-contraste-duo-taupe-delicat-1
Ik probeer mijn dagelijkse make-uproutine te perfectioneren tot de beste items voor een neutrale, verzorgde en frisse look en ik probeer dit met zo weinig mogelijk producten te doen en daarnaast ook met compacte producten zodat alles in een handig toilettasje past en ik het ook zo gepakt heb voor bijvoorbeeld weekendjes weg en vakanties. Zo gebruikte ik eerder complete oogschaduwpaletten, terwijl ik dan maar twee kleurtjes echt dagelijks gebruikte. Het was tijd om op zoek te gaan naar het perfecte neutrale oogschaduwdoosje met een highlighterkleur en een neutrale bruine kleur en ik vond deze in het Chanel schap. Het eyeshadow duo (of officieel ombres contraste duo) in de kleur 20 Taupe Délicat is het geworden! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, review, looks en swatches.

chanel-ombres-contraste-duo-taupe-delicat-2
chanel-ombres-contraste-duo-taupe-delicat-3
Dit oogschaduwduo komt in een mooi zwart glanzend doosje met een veloursachtig zakje om het in te bewaren en een handig spiegeltje aan de binnenkant. Echt prachtig met als enig nadeel dat de kunststof verpakking zelf wel heel gevoelig is voor stofjes en vingerafdrukken. Het doosje is lekker handzaam, bevat twee kleuren oogschaduw met in totaal 2,5 gram product en wordt geleverd met een dubbelzijdige sponsapplicator en een blendingkwastje. Ondanks dat het kwastje wel heel erg klein is (lastig vast houden), is deze wel lekker zacht en kan je er goed mee werken. Handig om onderweg de look bij te kunnen werken bijvoorbeeld.

De pigmentatie van de oogschaduws vind ik meer dan prima, zeker als je er een oogschaduwbasis onder gebruikt. De lichte kleur heeft een satijnen glans en is perfect voor onder de wenkbrauw, op het bewegend ooglid en in de binnenste ooghoeken en zorgt direct voor een frissere en stralende oogopslag. De bruine kleur ligt qua finish net tussen mat en satijnglans in en is perfect om wat meer diepte te creëren in de arcadeboog of een donkerdere look mee te maken. Doordat de kleuren redelijk neutraal zijn zonder duidelijke warme of koele ondertoon is het goed te combineren met veel verschillende lipsticks en blushes zonder dat het vloekt.

yves-saint-laurent-volupté-sheer-candy-succulent-pomegranate-1
the-body-shop-colour-crush-shine-lipsticks
Bovenstaande looks die eerder langs kwamen in andere artikelen zijn gemaakt met dit oogschaduwpalette. Zoals je ziet is het perfect om een neutrale look mee te maken en je kan hier gemakkelijk twee kanten mee op: of een lichte basis met een mooie schaduw in de arcadeboog en langs de onderste wimperrand, of juist een meer donkere look met frisse accenten in de binnenste ooghoekjes en een zwart oogpotlood en/of zwarte eyeliner voor meer intensiteit. Sinds ik dit oogschaduwduo in huis heb heb ik deze elke dag gebruikt. Het zijn misschien geen heel spannende kleuren, maar het maakt wel een perfecte everyday combinatie die elke vrouw zal staan en in elke make-up collectie thuis hoort.

Het Chanel eyeshadow duo is verkrijgbaar in 5 kleurcombinaties voor €39,95.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 27 mei 2014 at 14:44

  Wauw, mooi palette zeg, je hebt er mooie looks mee gemaakt!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 mei 2014 at 06:15

  Wat een mooie tinten en je looks zijn ook erg mooi. Vind het palette echt heel erg mooi.
  Omdat ik veel op bed lig zijn uitgebreide looks voor mij geen optie, omdat ik daar geen energie voor heb, maar dit van jou ziet er mooi en heel verzorgd uit en dat zou ik ook graag willen. Ik ben iedere keer weer op zoek, naar iets waarmee ik niet hele lagen van verschillenden dingen op mijn gezicht hoef te smeren, maar er wel mooi verzorgd uitzie. Zou jij eens willen laten zien hoe jij je gezicht doet in de ochtend en er zo mooi en verzorgd uit kunt zien?

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 mei 2014 at 19:44

  gorgeous tinten zeg :D

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 20 mei 2014 at 19:07

  Ik heb eigenlijk nog geen oogschaduw van Chanel. Maar je maakt me wel nieuwsgierig, want het pigment ziet er heel goed uit!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 20 mei 2014 at 17:05

  Ik heb al te veel gelijkaardige kleuren in mijn oogschaduwcollectie zitten, maar op zich vind ik ’t wel een mooi duo. Je look is ook heel zacht en naturel, staat je goed.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 mei 2014 at 21:50

   Het is ook echt de perfecte elke-dag-look, toch verzorgd en snel klaar :)

 • Avatar van Swatched
  Reply Swatched 20 mei 2014 at 12:54

  Ik moest wel even goed kijken om de kleuren te zien, maar dat vind ik juist mooi! Erg natuurlijk :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 mei 2014 at 12:05

  Wat een super mooie kleurtjes!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 mei 2014 at 10:09

  Pretty en je hebt er een mooie look mee gemaakt ;-)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 20 mei 2014 at 09:39

  Wat een prachtige palette!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 20 mei 2014 at 09:33

  Love Chanel, dit palette is echt erg mooi. Ik houd ook van wat neutrale kleuren voor het dagelijks gebruik, liefst ook met een goede pigmentatie en een wat mattere finish. Erg mooie looks Desirée!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 20 mei 2014 at 08:39

  Prachtig duo eyeshadow

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 20 mei 2014 at 07:57

  Chanel heeft altijd prachtige verpakkingen, ze blijven me verbazen. Mooie kleuren, deze kun je prima iedere dag dragen. Liefs

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 20 mei 2014 at 07:55

  Hele mooie kleuren! Ze zien er echt mooi uit!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 20 mei 2014 at 06:36

  Wat een heerlijk duo! Ik ben gek op dit soort everyday oogschaduws, super handig om even snel een simpele look mee te maken.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 20 mei 2014 at 01:14

  Mooie basic kleurtjes, zoveel pigment had ik niet verwacht! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.