Beauty

Collistar gloss nail lacquer metal effect

27 mei 2014

collistar-gloss-nail-lacquer-metal-effect-1
In het artikel van gisteren over de heerlijke nieuwe geurlijn van Collistar vertelde ik jullie al dat ik van mening ben dat dit merk meer aandacht verdient, vandaar dat ik vandaag weer een nieuw product van dit merk laat zien. Collistar komt namelijk met een hele nieuwe make-upcollectie en een nagellakcollectie met verschillende finishes en deze ga ik jullie de komende tijd laten zien. Vandaag begin ik met de vier kleuren gloss nail lacquer metal effect. Dit zijn lakken die zijn geïnspireerd op de glans van aluminium maar dan uitgebracht in intense kleuren. Kijk mee voor meer foto’s, review en swatches. Welke kleur is jouw favoriet?

collistar-gloss-nail-lacquer-metal-effect-2
collistar-gloss-nail-lacquer-metal-effect-3
collistar-gloss-nail-lacquer-metal-effect-4
collistar-gloss-nail-lacquer-metal-effect-5
collistar-gloss-nail-lacquer-metal-effect-6
Je ziet hierboven de kleuren 647 Metallic Lilac, 648 Metallic Indigo, 649 Metallic Blue en 650 Metallic Petrol Blue. Alle kleuren dekken eigenlijk al in twee laagjes, maar een derde laagje brengt net wat meer intensiteit in de kleur. Doordat de lakken redelijk snel drogen heb je deze drie laagjes alsnog lekker snel aangebracht. De kleuren vind ik zelf prachtig, vooral de donkere paarse en blauwe spreken mij persoonlijk heel erg aan maar ook de laatste petrolkleur springt bijna van het scherm af! Deze laatste kleur is in het echt bijna een duochrome nagellak te noemen, de ene keer is deze groener en de andere keer weer meer blauw. Dit resultaat was helaas wat lastig op de foto vast te leggen..

Het enige nadeel aan metallic finishes vind ik dat deze vaak net iets streperiger opdrogen, maar dit kan je grotendeels voorkomen door er een basecoat onder te dragen en het af te maken met een topcoat. De lakken van Collistar komen in een prachtig flesje met een inhoud van 6ml, de textuur is erg prettig (niet te dik en niet te dun waardoor de lak fijn verspreidt tijdens het lakken) en het kwastje is wat smaller dan standaard en afgerond waardoor je heel precies kan lakken.

Ik ben over de kwaliteit van deze lakken zeker te spreken, ze blijven met gemak meerdere dagen zitten zonder te beschadigen en de kleuren in het flesje komen echt overeen met de uiteindelijke kleur op de nagel. De lakken zijn verkrijgbaar voor €7,50 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 3 februari 2017 at 06:23

  Ik heb een aantal flesjes 648 Metallic Indigo gelukkig nog kunnen scoren …voor zover ik weet is het helaas nergens meer verkrijgbaar :-)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 3 juni 2014 at 13:54

  Heel metallic, maar wel erg gave kleurtjes.
  Eerlijk gezegd ken ik niet zoveel van dit merk, maar het ziet er goed uit.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 28 mei 2014 at 10:13

  Ooohhh wauw, nooit gedacht dat deze lakken zo mooi waren zeg. Beauties!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 mei 2014 at 22:16

  Mooie lakjes! Ik vind de tweede kleur denk ik het mooist :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 mei 2014 at 20:55

  Wat een mooie lakjes

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 mei 2014 at 19:45

  omg die paarse is mooi! :D

 • Avatar van Stéphanie
  Reply Stéphanie 27 mei 2014 at 15:15

  Ik kan niet kiezen welke kleur het mooiste is! De tweede en de laatste zijn atm mijn favoriet.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 27 mei 2014 at 13:52

  Oehh die tweede vind ik echt heel mooi!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 27 mei 2014 at 13:19

  Die roze kleur vind ik heel mooi. Ik merk dat ik echt in een roze-periode zit, normaal had ik er niets mee, maar nu draag ik best vaak roze nagellak. ’t Is ook zo’n lekkere zomerse kleur!

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 27 mei 2014 at 13:05

  Oh de paarse en donker blauwe zijn echt heel erg mooi!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 mei 2014 at 13:01

  Ah die zijn heel erg mooi!

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 27 mei 2014 at 12:49

  Hele mooie kleurtjes! Vooral de Metallic Lilac en Petrol Blue vind ik pretty!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 27 mei 2014 at 12:21

  zo, dat zijn nog eens mooie lakjes zeg, schitterend! Persoonlijk vind ik de eerste 2 het mooist qua kleur, maar die anderen mogen er ook zeker zijn!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 27 mei 2014 at 11:36

  Ik vind ze allemaal heel mooi! Ik heb dankzij 1 van jouw blogposts trouwens ook de YSL volupté sheer candy succulent pomegranate gekocht. Ben er helemaal verliefd op <3!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2014 at 13:32

   Oh! Wat enorm leuk om te horen ♥

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 27 mei 2014 at 10:02

  Ik vind ze echt prachtig! Ik heb er zelf ook een lakje van, I’m in love! <3

 • Avatar van silja
  Reply silja 27 mei 2014 at 09:45

  Mooie lakjes. Ik hou echt van dit effect

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 mei 2014 at 09:35

  Wauw, ik wil ze allemaal ;-)
  Deze nagellakken zijn zo mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 mei 2014 at 09:28

  Oh wat een mooie lakjes! Ben gelijk helemaal verliefd op die laatste drie, die zijn echt super……nou ik heb weer wat om op mijn lijstje te zetten

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 27 mei 2014 at 09:18

  Wat een hele mooie lakjes!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 27 mei 2014 at 09:06

  648 Metallic Indigo vind ik echt heeeel mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.