Beauty

Collistar Perfect Nails SOS Kit

7 mei 2014

collistar sos kit perfect nails 1 - Collistar Perfect Nails SOS Kit
Wist je dat nagelverzorging op dit moment het snelst groeiende segment is binnen de beauty industrie? Het zijn producten waar je vaak niet direct aan denkt om aan te schaffen, maar die toch een groot verschil kunnen maken. Je handen en nagels zijn nu eenmaal veel in zicht en met verzorgde nagels en nagelriemen maak je al snel een verzorgde en nette indruk. De Collistar Perfect Nails SOS Kit is een setje met drie producten waarmee je direct alles in huis hebt voor schone, gladde, verzorgde, glanzende en sterkere nagels en nagelriemen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, review en een stappenplan om mee aan de slag te kunnen gaan.

collistar sos kit perfect nails 2 - Collistar Perfect Nails SOS Kit
Het setje komt in een doosje met een uitgebreide gebruiksaanwijzing zodat je altijd alles makkelijk bij de hand hebt en er zitten drie verschillende producten in; een smoothing nail and cuticle scrub, een three-phase nail elixir en een no-breaks nail hardener. In elk flesje zit 6ml product. Dit lijkt niet veel, maar je hebt per keer maar weinig product nodig waardoor je er alsnog een flinke tijd mee vooruit zal kunnen. De verpakking van Collistar producten vind ik altijd erg mooi en stijlvol zo met de dikke glazen bodems en de goudkleurige details.

collistar sos kit perfect nails 3 - Collistar Perfect Nails SOS Kit
Smoothing nail and cuticle scrub
Deze zachte, transparante, olie-achtige gelscrub met roze korrels is de eerste stap naar verzorgde nagels en nagelriemen. Er zitten scrubdeeltjes in van verschillende grootte waardoor losse velletjes en dode huidcellen worden verwijderd en de nagels glad en egaal worden. Er zit onder andere arganolie, macadamia olie, zoete amandelolie en vitamine E in. Je masseert deze scrub even goed in waarna je met de applicator de nagelriemen voorzichtig terugduwt. Hierna spoel je je handen af met lauwwarm water en ben je klaar voor de volgende stap.

collistar sos kit perfect nails 4 - Collistar Perfect Nails SOS Kit
Three-phase nail elixir
Dit driefasen product schudt je van tevoren, breng je aan op je nagels en nagelriemen en masseer je in totdat het product volledig opgenomen is. Er zit onder andere vitamine E, vitamine A, zoete amandelolie, jojoba olie, zwarte bes, glycerine, bamboe extract en mineralen in die hydraterende, kalmerende, voedende en versterkende eigenschappen hebben.

collistar sos kit perfect nails 5 - Collistar Perfect Nails SOS Kit
No-breaks nail hardener
Als laatste stap breng je deze nagelverharder aan op de schone en droge nagels. Er zitten versterkende bestanddelen in die beschermen tegen krassen, chippen en bladderen, gehydrolyseerd keratine versterkt de bovenste laag van de nagels en diamantpoeder geeft de glans een boost en versterkt het nageloppervlak en het bamboe extract verzorgt de nagels. Je kan de verharder ook gebruiken als basecoat, maar je moet deze laag wel goed laten drogen voordat je er een kleurlak over aan kan brengen.

Ik vind dit een perfecte kit om één keer per week te gebruiken om de nagels en nagelriemen goed te verzorgen en kan zo weer mooi door met verzorgde handen. Ik draag de laatste maanden namelijk wat minder kleurlak omdat ik druk ben met de kleine en geen rust kan nemen om te lakken. Met deze kit zien mijn nagels en nagelriemen er dan toch verzorgd uit. Een enorme uitkomst want ik gebruik nu meer desinfecterende gel, was mijn handen vaker etc. in verband met luiers, spuugjes, kwijltjes etc. waardoor mijn nagelriemen toch wat droger zijn dan normaal.

De Collistar Perfect Nails SOS Kit is bij de parfumerie en luxe drogisterij verkrijgbaar voor €19,95.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 mei 2014 at 10:21

  Wat een fijn setje lijkt me dit. Nu zijn mijn nagels en nagelriemen in goede conditie, maar zo’n setje is natuurlijk altijd fijn om te gebruiken.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 mei 2014 at 00:26

  Mooie set! Mijn nagels zouden zo’n kuur ook wel kunnen gebruiken nu ik aan het klussen ben :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2014 at 08:23

   Wat leuk! Ik hou ervan om te klussen en lekker in huis bezig te zijn. Ga je verhuizen? :)

   • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 8 mei 2014 at 12:43

    Nee ik woon er sinds juli. Sinds oktober kon ik doorschuiven naar grotere slaapkamer. En nu eindelijk aan het opknappen.

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 8 mei 2014 at 12:57

     Oh, wat leuk! Ben nu al benieuwd naar het resultaat en voor/nafoto’s (als je dat op je blog gaat delen natuurlijk, is wel privé ook weer). Have fun met het klussen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 mei 2014 at 20:35

  Lijkt me een erg fijn setje!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 mei 2014 at 13:56

  Het ziet er heel goed uit! Ik heb het al op mijn shoplist genoteerd ;-)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 7 mei 2014 at 08:30

  Mooie kit! Lijkt me erg fijn, je nagelriemen zien er goed uit. Fijne ingrediënten ook. Ik ben er echt af en toe te lui in om een week echt goed vol te houden, echt ’s doen.! Goede aanrader deze kit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2014 at 08:24

   Wat ik me kan herinneren had jij altijd prachtige nagels! ^^

  • Avatar van FabulousHeidi
   Reply FabulousHeidi 8 mei 2014 at 08:53

   Thx Desirée! Haha uhhh nou ik had gel nagels maar nu niet meer hoor dus moet ze echt anders verzorgen, daarom lijkt me deze kit wel erg fijn!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 mei 2014 at 08:12

  lijkt me een fijn setje :D

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 7 mei 2014 at 06:11

  De verpakkingen zien er echt prachtig uit, ik zelf gebruik ook vaak een nagelverharder omdat m’n nagels zo snel scheuren en afbreken. X

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.