Beauty

Comfort Zone skin regimen juvenate scrub & cream

12 mei 2014

comfort-zone-skin-regimen-juvenate-1
Om mijn lichaam te verzorgen zijn er twee producten onmisbaar voor mij: een goede scrub die de dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een gladdere en zachtere huid en een crème die goed voedt, snel intrekt en lekker ruikt. Zo heb je het hele jaar door een lekkere zachte huid en ben je direct summer proof zodra de zon zich laat zien. Deze twee stappen zorgen er namelijk voor dat een eventueel tintje door de zon (of uit een tube) zo beter en gelijkmatiger zal pakken. Alweer een tijd geleden kreeg ik bovenstaande producten mee na een pers event en ik ben ze recent in gebruik gaan nemen. Deze Comfort Zone skin regimen juvenate scrub en cream zijn echt aan te raden als je net wat meer verwacht van je lichaamsverzorging. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

comfort-zone-skin-regimen-juvenate-2 comfort-zone-skin-regimen-juvenate-3
Skin Regimen juvenate body scrub 230ml, €47,75
Deze scrub zit bomvol heerlijke ingrediënten zoals glycerine, wonderboomolie, shea boter, chia zaad poeder, vitamine E en extract van Oost-Indische kers die bekend staat als een medicinale plant. De scrub zorgt voor een gladdere, zachtere huid waarvan de dode huidcellen verwijdert zijn en de omega-3 essentiële vetzuren uit de chiazaadjes hebben een ontgiftende werking.

De geur van de scrub is wat kruidig, de textuur is lekker crèmig en de korrel is niet te grof waardoor ik met mijn gevoelige en drogere huid dit echt een fijne scrub vindt. Je hebt per keer niet veel nodig dus ik kan met deze tube gelukkig nog wel even vooruit.

comfort-zone-skin-regimen-juvenate-4 comfort-zone-skin-regimen-juvenate-5
Skin Regimen juvenate body cream 250ml, €69,75
In deze bodycrème zit onder andere glycerine, cafeïne (stimuleert de vetverbranding), spinazie extract, carnosine, maquibessen extract, chia zaad olie, matcha theeplant extract (stimulerende en antioxiderende werking) en vitamine E. De crème heeft een verstevigende werking op de huid, stimuleert de collageenaanmaak, vermindert roodheid in de huid en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen.

Ook deze crème heeft dezelfde licht kruidige geur als de scrub (iets waar je wel van moet houden, maar ik vind het wel aangenaam en het geeft zo’n wellness en cocoon-gevoel), is wat lichter van textuur waardoor deze lekker uitsmeert en trekt snel in zodat je je vlot weer aan kan kleden of je bed in kan duiken. Mijn huid voelt direct na het gebruik al lekker gevoed aan en na meerdere keren gebruik merkte ik echt dat mijn huid een stuk zachter was en minder trekkerig en jeukerig (droge huid..).

Ik heb in het verleden ook al positieve ervaringen met producten van dit merk gehad en ik ben ook deze keer weer aangenaam verrast! Comfort Zone is opgericht in 1996 in Parma, Italië vanuit een onderzoekslaboratorium en staat voor science (een wetenschappelijke benadering), soul (een ongeëvenaarde passie), wellness (de producten moeten voldoening, een luxe ervaring en ontspanning brengen) en Italië (oog voor detail van productie tot aan verpakking en distributie).

Heb jij ervaring met de producten van het merk Comfort Zone? Is het een merk wat jou aanspreekt?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 mei 2014 at 21:21

  Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt echt veelbelovend! De textuur en geur spreken mij volgens mij zeker aan.

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 12 mei 2014 at 21:04

  Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt heel goed!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2014 at 15:59

  Dat klinkt erg goed.
  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord.
  Grote inhoud.
  Producten die lintjes en rimpels vervagen en verminderen heb ik nu wel nodig omdat ik weer een jaartje ouder geworden ben ;-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 mei 2014 at 00:31

  Lijken me erg fijne producten. Ik ken het merk niet maar het ziet er goed uit. Waar kun je deze producten kopen?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.