Eten & drinken

Dubbelfrisss | Stem op jouw favoriet in de smaakbattle!

8 mei 2014

dubbelfrisss-smaakbattle
Dubbelfrisss heeft een mannen- en een vrouwensmaak laten ontwikkelen door een team van jongens en een team van meiden met daarbij een bijpassende verpakking. Deze smaken zijn inmiddels verkrijgbaar in de winkel, maar slechts één van deze smaken kan ik de schappen blijven staan. Welke smaak is jouw favoriet en heeft het in zich om een blijvertje te zijn?

De mannensmaak is de Berry Burst en de vrouwensmaak is Hippe Peer & Happy Kiwi. Ik heb zelf deze laatste variant geprobeerd en vind deze echt lekker fris en fruitig, perfect voor de zomer! Tip: ook leuk om een alcoholvrije mojito mee te maken samen met wat verse munt, limoenschijfjes en ijsblokjes.

Laat de smaakbattle beginnen! Er zijn twee teams in het leven geroepen: de Boysss (met StukTV, TheKelVlog, Furtjuh en FUN) en de Girlsss (Beautygloss, Disfordazzle, Teskuh en Sophie). Zij zullen het tegen elkaar op gaan nemen om ‘hun’ smaak het populairst te maken. Ze gaan elke week tegen elkaar battlen op het actieplatform van Dubbelfrisss waar je kan kiezen voor jouw team.

Neem een kijkje op de speciale Dubbelfrisss website om te zien hoe de smaken tot stand kwamen, de tussenstand te bekijken èn te stemmen op jouw favoriet! Natuurlijk kan je ook op social media jouw team steunen met #TeamBoysss of #TeamGirlsss.

Enjoy!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 8 mei 2014 at 18:11

  Als ik het in de supermarkt tegen kom ga ik het zeker proberen!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 8 mei 2014 at 18:05

  Ik vind het een beetje jammer dat er een meisjes vs. jongens thema aan vast zit, de jongens variant lijkt me namelijk veel lekkerder ;)

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 8 mei 2014 at 15:50

  Ik heb op de meisjes gestemd, alleen de jongenssmaak is wel lekkerder eigenlijk…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 mei 2014 at 10:25

  Wat leuk dat ze er een wedstriid van maken. Zelf ben ik net zo’n Dubbelfris drinkster,,maar zal ze voorzetten aan de mensen die me helpen, dan kan ik ze ook even proeven. :-)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 8 mei 2014 at 09:06

  Hihi die foto’s van jou, grappig! De vrouwensmaak klinkt wel lekkerder moet ik zeggen. Ik zal ze ’s uittesten. Grappig dat ze die battle in het leven hebben geroepen :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.