Beauty

Favoriete beautyproducten april 2014

1 mei 2014

favorieten-april-2014-6
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, huidverzorging, parfums en nagellak en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-april-2014-4
Laat ik dan maar meteen beginnen met dit prachtexemplaar van Dolce & Gabbana. Dolce is het nieuwste parfum van dit merk en zit bomvol witte bloemensoorten met een comfortabele, warmere basis. De geur is klassiek, vrouwelijk, romantisch en zacht en ik ben er gek op! Sinds ik deze in huis heb draag ik deze bijna elke keer als ik de deur uit ga. Omdat het een eau de parfum is blijft de geur ook nog eens erg lang op de huid hangen. Love it! ♥

favorieten-april-2014-5
Nog een geur die ik erg lekker vind voor deze periode is de nieuwe The Body Shop English Dawn White Gardenia geurlijn en dan vooral de bodyspray. Perfect om in de ochtend en na het douchen van top tot teen over je heen te sprayen voor een ultiem clean en fris gevoel. De geur is heel zacht en bloemig en ik denk dat veel verschillende type vrouwen deze wel lekker zullen vinden. Zeker eens aan snuffelen als je in The Body Shop bent :)

favorieten-april-2014-1
De Neoderma blue blood gel heeft een wel heel spannende naam, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Sinds ik dit product in huis heb gebruik ik het erg trouw twee keer per dag, zoals je in mijn skincare routine van april kon lezen. Het zorgt ervoor dat mijn huid lekker zacht, gehydrateerd en opgefrist aanvoelt en helpt ook nog eens mee de werkzame bestanddelen van de crème die je erna aanbrengt beter en dieper te laten intrekken. Tijdens onze eerste vakantie als gezinnetje (komt binnenkort een artikel over, het was zo leuk!!) had ik flink wat zon opgepikt en had ik een rood gloedje over mijn huid, maar deze trok erg snel weg en mijn huid is geen moment trekkerig geweest. Echt een aanrader voor de zomermaanden.

favorieten-april-2014-3
Normaal gesproken zou ik niet zo snel voor een warmere oranjerode kleur lipstick voor mijzelf kiezen, maar ik vind deze Mangrove lipstick uit de MAC x Proenza Schouler collectie van afgelopen maand wel heel erg leuk voor de zomermaanden. Lekker fris en vrolijk! De kleur draagt prettig ondanks de semi-matte finish – wat vaak juist droger aanvoelt op de lippen -, blijft lang zitten èn hij komt ook nog eens in een prachtige verpakking zoals je in het artikel met review kan zien.

favorieten-april-2014-2
En als laatste kan ik dit romantische, frisse lentelakje natuurlijk niet overslaan. Het is de kleur Resort Fling uit de essie resort collectie van 2014 en ik ben er gek op. Wat mij betreft is dit de perfecte kleur om de hele zomer door te dragen en een matchende lipgloss zou echt geweldig zijn (iemand een tip misschien?). Sowieso ben ik fan van de nagellak van essie door de mooie kleuren, wisselende collecties, fijne kwastjes en de houdbaarheid op de nagels.

Wat is jouw meest favoriete beautyproduct van april?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van saskia
  Reply saskia 13 mei 2014 at 23:37

  Het lakje van Essie ziet er echt geweldig mooi uit, indd een perfecte kleur voor de zomer!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 mei 2014 at 22:14

  Mooie producten, ik ben wel benieuwd naar Neoderma creme. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Je foto is zo mooi en de lippenstift staat je super. Essie is zo’n fijn merk, daar kun je er niet teveel van hebben. Dit kleurtje is echt heel erg zomers :-)? Leuk om te lezen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 mei 2014 at 13:12

  Dat lakje van Essie vind ik echt prachtig! ook de fles van D&G.. wow!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 1 mei 2014 at 11:37

  Wauw, wat is Resort Fling een prachtige kleur. Ik hou echt van zulke kleuren en ik zoek echt al een lange tijd naar de perfecte kleur (niet te bruin). Wauw wauw wauw! <3

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 1 mei 2014 at 10:22

  Leuke favorieten, de verpakking van de dolce en gabbana parfum voor pers is zo leuk met die spiegel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2014 at 13:22

   Het is ook echt een verpakking die ik niet weg kan gooien en die een mooi plekje gekregen heeft ♥

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 mei 2014 at 08:22

  erg mooie favorieten :D

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 mei 2014 at 07:32

  Wat een mooie favorieten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 mei 2014 at 06:12

  Dat ziet er goed uit en je hebt fijne favorieten!
  Leuke foto van je met je prachtige kapsel en de mooie kleur lipstick die je heel goed staat ;-)

  Mooie dag Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2014 at 08:32

   Dankjewel! De foto komt uit het artikel over de lipstick ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.