Beauty

L’Oréal Infallible Nail designer issue

16 mei 2014

loreal-infallible-nail-designer-issue-1
L’Oréal komt met een nieuwe nagellakcollectie uit waarmee je je nagels de uitstraling geeft alsof ze een UV-gelmanicure behandeling gehad hebben die bestaat uit een kleurlak en een bijpassende topcoat. De combinatie van deze twee maakt een verbinding die de lak verharden, de hechting verbeteren en de glans versterken. In de kleurlak zit een fles-hars verwerkt die de lak flexibel maakt zodat deze beter hecht en afbladderen wordt voorkomen en de topcoat verhardt de basis zodat deze supersterk wordt en geeft het een hoogglans finish. Ik laat vandaag 6 van de 12 kleuren aan jullie zien. Kijk mee voor meer informatie, review en swatches!

loreal-infallible-nail-designer-issue-2
loreal-infallible-nail-designer-issue-3
loreal-infallible-nail-designer-issue-4
loreal-infallible-nail-designer-issue-5
loreal-infallible-nail-designer-issue-6
005 Irresistible Bonbon is een pastelroze kleur die in 2 laagjes perfect dekt. De lak heeft een creamy finish en is perfect voor romantische lente- en zomerdagen. 007 Océan Infini is een donkerblauwe kleur die neigt naar teal, dekt in 2 laagjes en heeft een creamy finish. Ik vind dit een mooie kleur om het hele jaar door te dragen, ik hou echt van zo’n diepe kleur. 008 Iconic Indigo is een dieppaarse kleur met een roze metallic glans erin verwerkt. De kleur dekt in 2 laagjes en past perfect bij zomerse feestjes, want het zonlicht laat de bijzondere glans helemaal tot haar recht komen.

loreal-infallible-nail-designer-issue-7
loreal-infallible-nail-designer-issue-8
loreal-infallible-nail-designer-issue-9
loreal-infallible-nail-designer-issue-10
loreal-infallible-nail-designer-issue-11
012 Forever Mink is een roze-beige kleur met een creamy finish die in twee laagjes dekt. Ik vind dit altijd een twijfelachtige kleur. Aan de ene kant staat het wel netjes en past het zeker bij zakelijke en nettere gelegenheden, maar aan de andere kant kan het ook wat ‘viezig’ staan.. 013 Orange Extrême is een wat vintage-achtige kleur oranje door het tintje bruin wat erin verwerkt zit. De kleur is wel erg intens, heeft een creamy finish en dekt in twee laagjes. 020 Fuschia For Life is een diepe opvallende dieproze kleur met een tintje rood erin. Ik hou echt van een kleur als deze voor de zomer! Deze creamy lak dekt in één laagje al zo goed als perfect, maar twee laagjes geven nèt een mooier resultaat.

loreal-infallible-nail-designer-issue

Mijn persoonlijke favorieten zijn de diepblauwe, paarse en felroze kleuren. De textuur is niet te dik en het kwastje is afgerond en wat platter waardoor je gemakkelijk netjes kan lakken en de nagellak blijft bij mij gemakkelijk 4/5 dagen zitten zonder beschadigingen. Handig dat er een topcoat bijgeleverd is, deze geeft echt een enorm mooie glans aan de nagels, geeft het zo’n gel-achtig gevoel en zorgt dat de lak lang mooi blijft. De L’Oréal Infallible Nails designer issue nagellakken zijn vanaf begin juni verkrijgbaar voor €10,99 per stuk (2x5ml).

Welke kleur spreekt jou het meest aan? Ben jij ook fan van de hoogglans finish?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 30 mei 2014 at 13:49

  Ik vind ze echt heel erg mooi. Vooral de glans die ze hebben door de topcoat spreekt mij heel erg aan.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 19 mei 2014 at 22:46

  Mooie lakken zitten erbij zeg!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 16 mei 2014 at 23:02

  Wat een super mooie kleuren en het heeft een prachtige glans.

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 16 mei 2014 at 20:46

  Ze zouden 12 dagen moeten blijven zitten toch, doen ze dat?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 mei 2014 at 21:17

   Tòt 12 dagen is breed genomen, het ligt er natuurlijk ook aan wat je zoal voor werk(zaamheden) doet. Bij mij kwam er na 4/5 dagen wat lichte tipwear, maar ik type veel en ben veel bezig met mijn handen :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 mei 2014 at 20:35

  Wauw, het zijn echt mooie kleuren zeg!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 16 mei 2014 at 16:28

  De blauwe en paarse kleurtjes lijken mij erg mooi. Leuk als je iets van denim aan hebt! :)

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 16 mei 2014 at 10:25

  Wat een mooie kleur is Fushia For life! Super mooie lakjes met een prachtige glans, i like!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 mei 2014 at 09:59

  Oh deze zijn mooi! Ik hou echt van een hoogglans finish op mijn nagels. De kleuren Ocean Infini en Iconic Indigo, vind ik heel erg mooi, vooral de eerste is vind ik echt geweldig. Al vind ik Fucshia For Life ook erg mooi….ik geloof dat ik moet gaan sparen ;-)

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 16 mei 2014 at 09:21

  Hoogglans finish is toch wel mijn favoriet! En bij deze kleuren is Irresistible Bonbon mijn favoriet.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 mei 2014 at 07:00

  Wauw, prachtige glans geven deze mooie nagellakjes ;-)
  Ik ben er ❤ op.

  Happy Friday Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.