Beauty

Love it! | Aveda stress-fix body crème

18 mei 2014

aveda-stress-fix-body-creme-1
Aveda heeft de stress-fix lijn uitgebreid met een voedende body crème. Ik heb deze nog niet eens zo heel erg lang in huis, maar sinds ik hem in huis heb smeer ik mijzelf er dagelijks mee in. Ik was sowieso al fan van de andere producten uit deze lijn vanwege de verzorgende werking, fijne ingrediënten en de heerlijke geur (dit is een combinatie van kalmerende Franse lavendel, verkwikkende salie en stemmingsverbeterende lavandin). Hou jij van een goed verzorgend wellnessproduct en heb je een droge huid dan kan ik je zeker aanraden deze crème eens te gaan proberen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

aveda-stress-fix-body-creme-2
De stress-fix body crème zit boordevol voedende en verzorgende ingrediënten zoals shea boter, zonnebloemolie, glycerine, aloë vera, een mix van zeealgen, vitamine E en salicylzuur. Dit laatste ingrediënt klinkt misschien wat vreemd, maar dit is een BHA (betahydroxyzuur) wat in werkt op de hoornlaag van de huid waar het dode huidcellen los weekt en de groei van gezonde huidcellen stimuleert.

De body crème is wat mij betreft meer een bodybutter te noemen, zo lekker stevig van textuur is het product. De crème smeert ondanks de stevige substantie toch erg gemakkelijk uit omdat het wat smelt en zachter wordt door de warmte van je lichaam. Hierdoor heb je niet veel product nodig en is het redelijk zuinig in gebruik. Je voelt direct dat het goed voedt en de huid lekker soepel maakt en na een minuutje of 10 is het meeste wel ingetrokken en voelt de huid niet meer plakkerig maar juist erg zacht aan waardoor je je ook snel weer aan kan kleden of je bed in kan duiken.

aveda-stress-fix-body-creme-3
Zeker nu ik het product zo’n beetje dagelijks gebruik merk ik dat de eeuwige droge plekken rondom de ellebogen, knieën en de onderbenen echt een heel stuk zachter aanvoelen en mijn jeukerige,droge huid met hier en daar wat lichte schilfertjes weer lekker gevoed en comfortabel aan voelt. Yay! De ontspannende geur en mijzelf echt even de tijd gunnen om het product goed in te masseren geeft me gelijk een enorm ontspannend gevoel, een beetje wellness in je eigen badkamer en dat kan ik af en toe wel gebruiken zo als newborn mommy :)

De Aveda stress-fix body crème komt in een grote pot met een inhoud van 200ml en is verkrijgbaar voor €44,00 bij verschillende Aveda salons.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 20 mei 2014 at 16:37

  Lijkt mij een heerlijke crème!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 mei 2014 at 17:40

  Klinkt goed !!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 18 mei 2014 at 16:31

  Dat klinkt heel erg goed!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 mei 2014 at 07:18

  Wat klinkt dit goed. Fijn om zo een goede créme in huis te hebben.
  Het zal zoveel goeds doen voor de huid en het rust geven.

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.