Beauty

Marc Jacobs Pink Honey

11 mei 2014

marc-jacobs-pink-honey-1
Marc Jacobs staat er om bekend om zijn parfums regelmatig in een nieuwe limited edition variant uit te brengen en zo gebeurt dat ook met Honey. De originele werd vorig jaar geïntroduceerd en vanaf halverwerge deze maand is de Pink Honey variant verkrijgbaar. Ik heb echt een zwak voor de flacons van zijn geuren omdat ze bijna altijd uitbundig vormgegeven zijn met blaadjes, vlinders, polkadots en/of bloemen. Ok, het is wat lastig om deze parfums netjes op te bergen omdat ze vaak wat omvangrijk zijn maar ze vallen zeker op tussen de meeste andere flacons en vragen erom om mooi uitgestald te worden op bijvoorbeeld je kaptafel. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review over de nieuwste Marc Jacobs geur.

marc-jacobs-pink-honey-4 marc-jacobs-pink-honey-2
Laat je niet voor de gek houden: deze Pink Honey variant heeft exact dezelfde geurnoten als de originele Honey. Een fruity floral waarin je de volgende geurnoten ruikt: peer, mandarijn, punch, perzik, oranjebloesem, kamperfoelie, honing, vanille en houtachtige tonen. De geur doet mij persoonlijk wat zoetjes en ‘jong’ aan en ik ben er persoonlijk geen enorme fan van. Het is me gewoon iets te zoetjes. Ik heb een persoonlijke voorkeur voor òf juist heel erg zachte en ‘cleane’ geuren vol witte bloesems òf kies juist voor de zwaardere geuren met amber, wierook, patchoeli etc.

marc-jacobs-pink-honey-3
Ondanks dat ik zelf geen fan ben van deze geur denk ik dat er erg veel meiden en vrouwen zullen zijn die deze chique, zonnige, fruitige en zoete eau de parfum wel kunnen waarderen. Ga zeker zelf eens snuffelen in de parfumerie :) Een fijn voordeel: de geur blijft op mijn huid een lange tijd ruiken. Na zo’n 3 uur is de diepheid wat verdwenen, maar als je even in de wind staat of het wat warmer krijgt komt de geur toch weer heerlijk subtiel naar voren.

Marc Jacobs Pink Honey is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in een 50ml eau de parfum voor €72,17 bij verschillende parfumerieën en warenhuizen.

Spreekt dit parfum van Marc Jacobs jou aan qua geurnoten?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 mei 2014 at 11:23

  De flesjes zien er altijd super leuk uit, net als deze nieuwe. Ben zelf iets meer van de zwaardere geuren, maar ga deze zeker een keer ruiken als ik in de buurt ben.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 11 mei 2014 at 22:08

  Ik zie de parfumflesjes van Marc Jacobs altijd zo ontzettend leuk. Maar nooit neem ik de stap om samen met mam naar een parfumerie te gaan, om eens lekker te snuffelen aan de parfums.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2014 at 08:41

   Echt eens doen hoor, je weet maar nooit wat voor geur je ontdekt die je wellicht echt heel erg lekker vindt :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 mei 2014 at 12:29

  aah hier moet ik echt even aan snuffelen binnenkort!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 11 mei 2014 at 10:31

  Hij lijkt me echt heerlijk, want dat zijn de andere luchtjes van MJ ook

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 11 mei 2014 at 01:25

  Echt een geweldig leuke flacon!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 mei 2014 at 00:05

  Het klinkt heerlijk en ik zal eens snel een kijkje nemen bij de parfumerie winkel om een geurproefje te halen!
  Ik hou zeker in de lente en summer van heerlijke fruitige geuren.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.