Beauty

Mijn skincare routine | Mei

22 mei 2014

skincare-routine-mei-2014-1
Ook de afgelopen maand had ik gelukkig weer weinig te klagen over mijn huid en het lijkt echt alsof deze weer rustig aan het worden is met enkel de wat onzuivere dagen rond de maandelijkse periode. De basis van mijn huidverzorging is nog hetzelfde als die van vorige maand (Demak’Up expertise reinigingsdoekjes, Garnier micellair reinigingswater, philosophy miracle worker pads en Neoderma blue blood gel) maar hier zijn enkele producten bij gekomen qua specifieke verzorging en een andere crème die ik voor overdag en ’s nachts gebruik. Kijk mee naar meer informatie over de nieuwe producten in mijn huidige skincare routine.

skincare-routine-mei-2014-2
skincare-routine-mei-2014-3
Original Cosmetics earth line aloë vera dag & nachcrème
Op dit moment gebruik ik één crème voor overdag en ’s nachts en deze bevalt mij zeker. De pot vliegt er dan ook snel doorheen hier in huis, want mijn man gebruikt hem ook twee keer per dag. In de crème zit onder andere jojoba olie, aloë vera, shea boter, avocado olie, omega 3-6-9, rode alg, teunisbloemolie, calendula, vitamine E en verschillende fruitzuren. Het is een herstellende, verstevigende, voedende, beschermende en hydraterende crème die geschikt is voor de gevoelige huid.

Je hebt maar een klein beetje nodig en ik breng dit aan op de gereinigde huid met een kloppende beweging omdat het zo het snelst intrekt. De crème trekt sowieso redelijk vlot in en dat met alle voedende ingrediënten die er in zitten. Fijn! Mijn huid voelt hiermee de hele dag door lekker comfortabel en gehydrateerd aan en velletjes en droogtelijntjes blijven weg. De geur is aangenaam zacht en heel licht kruidig. Ondanks dat er in de crème een natuurlijk UVA filter zit, gebruik ik hiernaast voor overdag ook nog elke dag een crème met een hoge SPF voor de gevoelige huid. Omdat ik hier graag nog wat meer over wil vertellen en meerdere voorbeelden van wil laten zien, komt hier binnenkort een apart artikel over online.

De producten van Earth Line zijn 100% natuurlijk en bevatten geen parabenen, paraffine, synthetische kleur- en geurstoffen en parfum en zijn allergie getest en proefdiervrij. Alle producten dragen het BDIH- en ICADA keurmerk voor natuurcosmetica, worden gecontroleerd door ECOCONTROL en zijn geschikt voor veganisten.

skincare-routine-mei-2014-4
skincare-routine-mei-2014-5
philosophy full of promise for eyes
Ik heb altijd een haat-liefde verhouding met oogcrèmes. Als ik ze langere tijd trouw elke dag gebruik vraag ik me ineens af waarom ik er één gebruik en stop ik ermee als er eentje op is en als ik dan weer een nieuwe binnen krijg begin ik er weer mee en vraag ik me weer af waarom ik ermee gestopt was. Maar goed, sinds kort ben ik dus weer een oogcrème gaan gebruiken en deze nieuwste van philosophy komt in een verpakking met aan twee kanten een pompje. De crèmige substantie links is voor onder de ogen en heeft een verstevigende werking die rimpels gladstrijkt en de gelachtige substantie rechts is voor boven de ogen en heeft een liftende werking voor een wakkere look.

Beide crèmes zijn enorm zuinig in gebruik en trekken vlot in, maar zorgen er wel voor dat de huid rondom de ogen er meer ontspannen en ‘voller’ uit ziet en rimpeltjes wat minder opvallen.

skincare-routine-mei-2014-6
skincare-routine-mei-2014-7
hannah Active Dry
De vernieuwde en verbeterde Active Dry heb ik als ‘redder in nood’ in de kast liggen voor als ik weer eens een onzuiver plekje, puistje, klein wondje of warmtebultjes heb en je schijnt hem ook goed te kunnen gebruiken bij een koortslip, op insectenbeten, waterpokken en voor een geïrriteerde huid na het scheren. Het product zorgt ervoor dat het vocht wordt geabsorbeerd, zwellingen afnemen, jeuk vermindert,  de huid wordt verkoeld, het herstelproces wordt versneld en het heeft een zuiverende werking. Je stipt eenvoudig het te behandelen plekje aan, laat het indrogen en als het ingedroogd is breng je je normale nachtverzorging aan. Door het roze vlekje wat het achterlaat gebruik ik dit product namelijk alleen ’s avonds en ik merk die volgende ochtend altijd direct verschil: een puistje is zo goed als ingedroogd en minder rood, een klein wondje is minder geïrriteerd en voelt zachter en warmtebultjes zijn zo goed als verdwenen. Echt een aanrader dus!

Welk product voegde jij het laatst toe aan jouw skincare routine?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 mei 2014 at 08:49

  Dank je ;-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 mei 2014 at 07:50

  Dat ziet er heel goed uit en waar kan ik dit alles kopen?

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 mei 2014 at 23:09

  Wat een mooie lay-out, mooie dat zachtgroene, kan me voorstellen dat je hier blij mee bent.

  Je gebruikt fijne producten als ik het zo lees, je oogcreme lijkt me erg fijn. Ik heb Miccellair water gekocht deze week van de Nivea Sensitive lijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2014 at 08:46

   Bedankt voor je compliment over de layout, ik ben er inderdaad heel erg blij mee maar leuk om te horen dat de lezers het ook mooi vinden! :)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 22 mei 2014 at 22:26

  Leuk om te lezen! Lijken me fijne producten :), vooral de Hannah active dry :).

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 22 mei 2014 at 18:42

  Mooie producten, ik gebruik geen oogcreme, maar deze ziet er wel fancy uit!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 22 mei 2014 at 17:35

  De hannah active dry ben ik op dit moment aan het testen! Ik ben heeel benieuwd naar de werking :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 22 mei 2014 at 16:40

  Erg mooie ‘cleane’ producten lijken me dit. Vind je nieuwe lay-out trouwens mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2014 at 16:45

   Dankjewel! Enorm leuk om te horen want zo’n nieuwe layout brengt toch wat spanning mee ^^

 • Avatar van Eef
  Reply Eef 22 mei 2014 at 14:42

  lijken me echt superfijne producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 mei 2014 at 14:31

  oeh hannah active dry lijkt me erg fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.