Fashion

New in! | Junarose blazer & fluffy vest

13 mei 2014

junarose-mei-2014-4
Zo langzamerhand begint mijn kast zich meer en meer te vullen met items van het plussize kledingmerk Junarose. Mocht je het merk nog niet kennen: het valt onder Bestseller met labels als Only en Vero Moda. De kleding is gericht op de jonge, zelfbewuste vrouw met rondingen die zich hier niet voor schaamt, is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 54 en er komt regelmatig een nieuwe collectie van uit. Ik vind het merk goed in z’n basics (vooral de langere tops zonder mouwen zijn echt heel erg fijn voor onder kortere shirtjes en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren) maar je kan er ook voor trenditems slagen. Ik voegde recentelijk een heerlijk fluffy vest en een stoere blazer van dit merk toe aan mijn collectie.

junarose-mei-2014-1
Porto blazer
 €69,95
Dit jasje valt lekker losjes, heeft een fijne lengte tot net op de kont (al is dit natuurlijk ook afhankelijk van je eigen lengte) en is mooi afgewerkt met een voering aan de binnenkant. De buitenkant bestaat uit verschillende vlakken in grijze sweatstof die worden onderbroken door lederlook lijnen en vlakken met hier en daar ronde studs en de blazer sluit door middel van een rits. Het jasje zit echt heerlijk comfortabel en soepeltjes maar maakt elke simpele outfit net wat meer gekleed en stoerder.

junarose-mei-2014-2
Juna hairy cardigan €64,98
Ik was al een tijdje op zoek naar een warm en comfortabel vest voor als het wat frisser weer is maar te warm voor een jas en voor de zomerse avondjes op een terrasje, in de tuin of op het balkon voor als het wat afgekoeld is. Meestal kom ik dan al snel uit bij een nogal basic model (niks mis mee, ik hou van goede basics) maar deze keer viel ik als een blok voor dit fluffy vest. Het vest is superzacht, warm (maar niet benauwend) en sluit door middel van transparante knopen in de vorm van edelstenen: leuk detail! Ik was eerst bang dat hij nogal ‘groots’ zou maken, maar ik vind hem eigenlijk best flatterend staan en het is weer eens wat anders.

junarose-mei-2014-3
Het merk Junarose zou verkrijgbaar moeten zijn in verschillende fysieke winkels, maar ik kom het merk echter nooit tegen jammer genoeg. Wel is het online goed te verkrijgen via verschillende webwinkels waarvan mijn voorkeur uit gaat naar OTTO, omdat ze hier ook nog veel meer leuke plussize merken in het assortiment hebben. Je kan hier betalen via automatische incasso, acceptgiro, creditcard en iDeal, de verzendkosten bedragen €5,95 en je hebt je bestelling over het algemeen binnen een paar dagen in huis.

Voor meer leuke plussize kledingadresjes is dit overzicht met webwinkels erg handig :)

Als jij een maat(je) meer hebt: wat is dan jouw favoriete merk of kledingwinkel?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 mei 2014 at 21:22

  Wat een superleuk vest!

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 13 mei 2014 at 19:10

  Ik ben ook gek op Junarose. Je kunt het inderdaad online ook bij Wehkamp kopen. Maar wil je het Live kopen en passen dan kun je ook terecht bij Be Beautiful in Leerdam en Jenny Boots in Leidschendam.

  Ook X-two is een erg leuk merk.
  En Mat fashion niet te vergeten :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 mei 2014 at 18:52

  gaaf vest :D

 • Avatar van Swatched
  Reply Swatched 13 mei 2014 at 18:24

  Ahh wat leuk, dat vestje vind ik echt geweldig!!!

 • Avatar van Queenies
  Reply Queenies 13 mei 2014 at 14:52

  Wauw, dat harige vestje is super!!

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 13 mei 2014 at 13:25

  Ik heb een zwarte skinny jeans van dit merk, zit heerlijk, al kruipen de broekspijpen wel omhoog. Maar hij staat zo leuk dat ik dat voor lief neem.
  Junarose kan je ook bij Wehkamp kopen.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 13 mei 2014 at 12:29

  erg mooi!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 13 mei 2014 at 12:09

  Vooral het jasje vind ik echt super leuk!!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 13 mei 2014 at 12:01

  Dat eerste vest, wauw! Erg leuk!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 mei 2014 at 11:20

  Wat een leuke foto’s. Het jasje staat je erg leuk, maar het vest vind ik echt geweldig, wat leuk en het staat je goed en het lijkt me echt heerlijk zitten. Ik heb niet echt favoriete winkels, ik snuffel vaak wat rond en bestel wat ik tegen kom. Miss Etam, M&S mode en Vera Moda vind ik fijne merken.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 mei 2014 at 09:36

  Leuke foto’s van je!
  Mooi vest en prachtig jasje.
  Met het frisse van de laatste dagen ziet het er heerlijk warm uit.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2014 at 10:22

   Dankjewel! Het vest is voor dagen als vandaag inderdaad perfect :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.