Huis & interieur Mama & Kind

New in! | PosterCandy Instagramcollage

5 mei 2014

postercandy-3
Ik ben gek op Instagram en deel hier regelmatig foto’s van mijzelf, ons dochtertje Shae, onze huisdieren, nieuwe aankoopjes, nieuwe productlanceringen en meer op. Het is een leuke en makkelijke manier om gebeurtenissen vast te leggen en te delen. Je kan wel zeggen dat ik de fotocamera van mijn telefoon bijna nog vaker gebruik dan mijn fototoestel omdat het zo snel bij de hand is en hierdoor ook meer spontane foto’s worden gemaakt. Het is nog leuker als je toch nog wat meer kan doen met de leukste foto’s van bijvoorbeeld Instagram en Facebook, dan ze enkel rond te laten gaan op het wereldwijde web. Zo kan je bij PosterCandy je eigen snoepje voor aan de muur maken; een collage van je favoriete of meest dierbare foto’s voor aan de muur.

postercandy-4 postercandy-5
Creëer je eigen persoonlijke kunstwerk in een oogwenk met de handige uploadservice waarmee je in no-time foto’s via je social media accounts kan uploaden, maar je kan er ook voor kiezen om foto’s direct vanaf je computer te gebruiken. Kies een formaat van de collageposter, de liggende of staande oriëntatie, het aantal foto’s wat je erop wil, een witte of zwarte achtergrond en bestel jouw unieke poster in slechts een paar klikken.

De collageposters van PosterCandy zijn ontworpen om te passen in de meeste standaard lijsten zoals die van IKEA, HEMA of Xenos en worden gedrukt op stevig en mooi fotopapier. Binnenkort zullen ze ook te bestellen zijn op 3mm Dibond zodat ze direct klaar zijn om op te hangen.

postercandy-1
Ik koos zelf voor een collage met hierop foto’s van Shae’s eerste drie maanden. Deze periode is echt enorm hard voorbij gevlogen en het is zo leuk om te kijken hoe klein ze was en hoeveel ze al veranderd is. Het formaat is 40x50cm, ik koos voor een staande oriëntatie, een witte achtergrond en 20 foto’s en stopte de fotocollage in een IKEA lijst.

Winactie
Ik mag 2 x een PosterCandy fotocollage in hetzelfde formaat als hierboven (40x50cm t.w.v. €29,95 per stuk) weggeven. Wil jij hier kans op maken? Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke motivatie en natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’. Meedoen met deze winactie kan t/m 12 mei 2014, 23.59 uur.

Good luck & enjoy your day!

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 20 mei 2014 at 07:39

  Wat een super tof en leuk idee!!

  liefs Mandy

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 mei 2014 at 15:15

  waauw wat een leuke winactie! ik ben net met m’n gezin in de meivakantie naar Turkije geweest en zou het echt geweldig vinden om die mooie vrolijke foto’s een mooi plekje te geven! Ik volg je op alle social media :)

  liefs marjolein

 • Avatar van Thamar
  Reply Thamar 12 mei 2014 at 13:51

  Ik moest toch even goed zoeken waar ik je moest gaan volgen, maar toen besefte ik me dat ik je al jaren overal volg. Scheelt weer een paar klikjes, maar I would love this!

  Heel tof overigens die lijst van dat mooie meisje van jullie!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 12 mei 2014 at 10:25

  Wat een suuuper actie zeg! En geweldig die foto’s van je baby, wat gaat de tijd toch snel! Ik weet wat ik met deze poster zou doen! Ik ben 29 mei 3 jaar samen met mijn vriend en we maken graag gekke, leuke foto’s van de momenten die we samen beleven. Uitjes, selfies, gelegenheden, we hebben al veel foto’s gespaard! Het zou super zijn om deze allemaal te verzamelen in zo’n mooie collageposter. Ik weet ook niet zo goed wat ik mijn vriend voor onze ‘3 jaar’ moet geven haha, maar dit zou erg leuk zijn!

  Groetjes, Nienke (nienke.verboom@live.nl)

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 9 mei 2014 at 18:31

  Ik volg je erg graag. Ik herken mezelf erg in jou wat betreft jou levenswijze en denkwijze! Vond het erg fijn en mooi om mee te leven met jullie geluk en verhaal van jullie zwangerschap en daarna de geboorte van shae. Ik ben zelf een dame met een sstevig maatje meer en hoop dat ik het geluk okk zal vinden van een kindje in de toekomst! Geniet van jullie gezin en geluk dan geniet ik stiekem een beetje mee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2014 at 08:43

   Bedankt voor je leuke reactie! Ik hoop dat jullie dit moois ook mee mogen maken in de toekomst :)

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 9 mei 2014 at 02:18

  Heel erg leuk, ik doe graag mee!

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 8 mei 2014 at 15:58

  Binnenkort vertrekt mijn man naar het buitenland voor zijn werk. In die periode zal hij veel van de ontwikkeling van onze kleine man van bijna 1 moeten missen. Wat zou het fantastisch zijn om alle hoogtepunten op deze manier aan de wand te hebben hangen als hij weer thuis komt, zodat hij meteen kan ‘inhalen’ wat hij gemist heeft!

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 8 mei 2014 at 13:31

  OMG!!!!!! GEWELDIG. Dit zou echt perfect zijn voor m’n kamer.

  “Taking pictures is savoring life intensely, every hundredth of a second.”
  ― Marc Riboud

 • Avatar van Jitta van der Beek
  Reply Jitta van der Beek 8 mei 2014 at 12:58

  Hallo,

  Ik doe nooit mee aan actie, maar ik heb hele mooie foto’s van mijn zusje en pleegzoontje en voor haar zou ik wel een mooie collage willen. De reden is dat ik super trots op haar ben, dat ze haar hart heeft opengesteld voor dit manneke ondanks dat het onzeker blijft of hij bij hun mag blijven. Ik gun ze daarom ook zo’n mooie collage van foto’s van haar met hem samen en met zijn “neef” en ” nicht” en “beppe” ook als herinnering voor hem van een super mooie vakantie op Terschelling.

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 7 mei 2014 at 23:45

  Erg leuke actie dit, en wat een prachtige collage van Shae!
  Ik zou graag een collage boven het bed van mij & mijn vriend willen hangen. We willen spoedig gaan samenwonen en we zijn half juni alweer zes jaar samen. Een mooi moment om terug te blikken op afgelopen jaren en memories, door middel van een mooie collage :D

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 7 mei 2014 at 21:38

  Als enthousiast amateurfotograaf heb ik een harde schijf vol foto’s…
  Een collage voor aan de muur zou geweldig zijn. Natuurlijk voor mijn moeder, met allemaal foto’s van haar kleinkinderen!

 • Avatar van Annemiek
  Reply Annemiek 7 mei 2014 at 19:19

  Super leuke winactie! Ik wil ook graag meedoen. Het liefst wil ik al mijn foto’s met herinneringen op de muur hangen, maar dan zou ik al snel de hele muur volgeplakt hebben (A). Met deze leuke collages zou ik toch lekker veel foto’s op kunnen hangen zonder dat ik ruzie krijg met mn vriend :P

  Ik volgde je al op bloglovin en heb je artikel ook voor je geliked

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 7 mei 2014 at 18:49

  Wat leuk zeg! ik wilde eigenlijk een fotoboek maken als jaaroverzicht, maar dit is ook een geweldig idee om alle leuke hoogtepunten in een keer te zien en je prettige herinneringen elke dag boven te halen.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 7 mei 2014 at 17:32

  Superleuk! Ik doe mee

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 7 mei 2014 at 16:30

  Ik ben altijd in de weer met foto’s !! Alle 3 mijn kinderen hebben een mooie foto-album met de mooiste foto’s van hun kinderjaren (ik loop maar een heel klein beetje achter ;-) ), activiteiten die zij op school hebben gedaan, uitvoeringen etc., eigenlijk een beetje uit de hand gelopen hobby. Door alle reacties te lezen, krijg ik een heleboel inspiratie en ideetjes, uiteraard loot ik graag mee in deze wedstijd !!

 • Avatar van Mickey
  Reply Mickey 7 mei 2014 at 11:20

  Dit jaar heb ik mijn tweede 365-dagen project afgerond: http://www.bloemenhoudenvanmensen.nl. Aan het fotoboek wordt hard gewerkt, maar een prachtige collage aan de muur is toch wel de kroon op mijn werk ;-)

 • Avatar van Dana van Heuven
  Reply Dana van Heuven 7 mei 2014 at 08:47

  Wat super leuk zeg
  Ik heb zoveel foto’s die niet in mijn huis pasten in lijstjes,
  Dit is echt een hele leuke oplossing om ze toch allemaal in huis te hebben hangen
  Top ik maak graag kans!
  Fijne woensdag, Dana.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 7 mei 2014 at 07:52

  Een leuk cadeau voor vader, bij alle moederdagcadeaus die moeder al krijgt.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 7 mei 2014 at 07:45

  Ik zou graag iets hebben voor aan de muur,
  Maar ja, een echte Escher of Appel is nogal duur.
  Doe mij dan liever zo’n collage met persoonlijke zaken,
  Ik hoop dan ook echt dat ik deze Candy fotocollage mag maken.

 • Avatar van Karin Spilt
  Reply Karin Spilt 7 mei 2014 at 00:34

  Superleuk! Ik wil nog steeds iets moois om in mn toilet te hangen, klinkt oneerbiedig he maar het toilet is mn kunststukje met gekleurde tegels, kroonluchter en rode glittermuren :D maar ik wil er graag iets moois hangen met foto’s van ons kleine meisje! We hebben alleen te veel leuke foto’s van dr om te kunnen kiezen dus dit is een slimme oplossing zeg! Als ik niet win bestel ik hem! Ps ik volg je op facebook, rest heb ik niet..

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 6 mei 2014 at 23:30

  Ik volg je op bloglovin en facebook en ik zou deze poster candy mooi kunnen gebruiken om verschillende foto’s van mijn zoontje van zijn verschillende leeftijden in doen dat het een soort levens verhaal word.

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 6 mei 2014 at 20:35

  Ook ik heb een kleine meid die steeds groter wordt! Lijkt me super om met zo’n gave collage deze mooie herinneringen een ereplekje te geven!

 • Avatar van Cheyenne
  Reply Cheyenne 6 mei 2014 at 18:47

  Super leuk idee! Ik heb heel veel leuke foto’s van vroeger die ik zou willen samenvoegen en in mijn huis ophangen. Ik heb foto’s in lijstjes staan maar zo’n collage is veel leuker

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 6 mei 2014 at 11:21

  Wauw. Wat een leuk idee van je ook om zo’n overzicht van je kindje te maken. Ik zou ook voor zoiets gaan. Waarschijnlijk foto’s van mijn 2 kindjes van een jaar geleden tot nu.
  Ik volgde je al via FB/Blogovin en Instagram.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 6 mei 2014 at 10:56

  Leuke manier om vakantiefoto’s in één lijst te zetten, zo herinner je je de vakantie in één oogopslag!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 6 mei 2014 at 09:39

  Heel erg mooi, een mooie manier om foto’s op te hangen, ik doe graag mee :)

 • Avatar van willemien
  Reply willemien 6 mei 2014 at 09:16

  Wat ontzettend leuk zo’n collage van mijn kleindochter van anderhalf jaar…en dan zou ik deze collage graag schenken aan haar biologische oma in Colombia die haar dochter als baby heeft afgestaan en nu sporadisch contact heeft met onze en haar biologische dochter en haar kleindochter…Zij heeft alles van haar dochter en …kleindochter moeten missen en wat zou ik haar graag deze collage gunnen…zomaar wat geluk…ook voor haar!

 • Avatar van elletjee
  Reply elletjee 6 mei 2014 at 09:10

  Ik zou dit heel graag aan mijn dochter willen geven die een jaar in thailand heeft gewoond en daar haar huidige vriend heeft leren kennen(uit thailand) ze komt een paar maandjes naar huis nu om te werken en gaat dan weer terug.Mooi als we dan een collage van ons gezin,haarhond,familie,huis e.d. mee naar thailand kunnen geven waar ze dan gaat wonen

 • Avatar van Ramona
  Reply Ramona 6 mei 2014 at 08:41

  Al tijden opzoek naar een mooie manier om foto’s van concerten waar ik heen ben geweest symmetrisch in een collagevorm te voegen voor aan de muur. Gevonden! Zou gaaf zijn.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 6 mei 2014 at 05:40

  Ik doe graag mee! Super idee voor mijn allerliefste nichtje die vanaf 1 juli aanstaande moeder word!

 • Avatar van Brenda Oosterbaan
  Reply Brenda Oosterbaan 5 mei 2014 at 22:42

  Ik doe graag mee, zit me al tijden te ergeren aan de foto boven onze bank. Niet dat ie niet leuk/tof/ mooi is, sterker nog het is een super foto van onze zoon. Maar ik ben zoooo toe aan iets anders! Iets nieuws iets fris..

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 mei 2014 at 21:41

  Dat ziet er gaaf uit

 • Avatar van ling
  Reply ling 5 mei 2014 at 16:12

  ohh superleuk! Ik heb zoiets wel eens op mijn telefoon hoesje gedaan maar zo groot is het natuurlijk veel leuker! Ik post veel foto’s online maar zou ook eens leuk zijn als ik de foto’s kan zien hangen in mijn kamer, ik doe graag mee!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 5 mei 2014 at 15:26

  Leuk, ik doe graag mee. Ik denk dat ik een leuke collage van mijn vakantie van vorig jaar met mijn kids naar Griekenland zou doen. Mijn zoon (18) gaat dit jaar niet meer mee dus leuk om dan een aandenken te hebben van onze ‘laatste’ vakantie met zijn 3-tjes.

 • Avatar van Beautyding
  Reply Beautyding 5 mei 2014 at 15:18

  Gaaf idee om de eerste drie maandjes vast te leggen! Het ziet er erg tof uit. Zelf zoek ik nog iets om foto’s te laten afdrukken, omdat ik op de foto ben geweest met mijn favoriete band. Ik ben twee en half jaar fan van ze , en het was echt te gek dat ik op de foto kon :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 5 mei 2014 at 15:00

  Tjonge, wat een onwijs leuke actie, natuurlijk doe ik ook heel graag mee….Wat heerlijk om zo een lijst op te kunnen hangen waar haast alle mooie dingen uit je eigen leventje in een keer zichtbaar zouden kunnen .zijn…Sommige herinneringen zou je wel in een luciferdoosje willen stoppen en open willen schuiven als je de behoefte hebt er naar te kijken, met deze lijst kan je het luciferdoosje in een la neerleggen en toch regelmatig naar deze fotolijst kijken…

  Mijn kinderen en kleinkindjes wonen ver van mij af en ik zie ze erg weinig, maar op deze manier zou ik ze allemaal in oogopslag kunnen zien…de tijd met hun samen, dat zijn de mooie momenten die je in het spreekwoordelijke luciferdoosje zou willen vangen…Ik volg je, met veel plezier op Facebook.
  Groetjes Petra

 • Avatar van Marloes de Vries
  Reply Marloes de Vries 5 mei 2014 at 14:58

  Wat een leuke manier om de foto’s van de kleine een mooi plekje te geven! Nog 2 weken en mijn kleine man zit ook op 3 maand, lijkt mij een super manier om deze fotootjes (met behulp van de milestonecards) een plek aan de muur te geven!

 • Avatar van Anne-Fleur
  Reply Anne-Fleur 5 mei 2014 at 13:20

  Ik ben bijna jarig (16) en het lijkt me erg leuk om een postercandy te maken van mijn geboorte tot nu! Ik zal je even overal op volgen en liken!!
  Groetjes :)

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 5 mei 2014 at 13:06

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Mijn vriend en ik willen ons hele trapgat volhangen met allerlei foto’s en lijstjes dus we kunnen nog wel wat vulling gebruiken.

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 5 mei 2014 at 12:16

  Wat een leuke collage, Shae is ook echt een plaatje!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 mei 2014 at 11:57

  gaaf ik doe graag mee :D ik ben sinds eind vorig jaar verhuisd naar ons eerste koophuis, en we moeten nog veel decoreren! ik volg en like je overal :3

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 5 mei 2014 at 10:18

  Leuke poster met je kleintje!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 5 mei 2014 at 09:16

  Ik doe niet mee met de winactie. Maar wauw wat zijn die drie maanden vlug voorbij gegaan zeg! Voor mijn gevoel was het veel korter geleden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2014 at 09:31

   De tijd vliegt ook echt heel erg snel voorbij, wij kijken elkaar ook wel eens aan dat het als de dag van gisteren is dat Shae geboren werd ♥

   • Avatar van Monique
    Reply Monique 5 mei 2014 at 09:37

    Geniet er lekker van! :)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 5 mei 2014 at 08:17

  Wat mooi zeg, ik kan nooit kiezen welke foto’s ik n uit zal printen en op ga hangen. Met zo’n collage hoef ik niet meer te kiezen. Ik volg je via bloglovin en FB.

  Wanneer doe je trouwens weer een keer een baby-update? Ben benieuwd hoe het gaat en hoe het je bevalt als moeder.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2014 at 09:03

   Leuk dat je geïnteresseerd bent! Ik heb het in de planning staan, dus binnenkort kan je een artikel verwachten over de eerste 3 maanden moederschap :)

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 5 mei 2014 at 07:38

  het leukste idee voor een moederdagkado

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.