Huis & interieur Mama & Kind

New in! | PosterCandy Instagramcollage

5 mei 2014

postercandy-3
Ik ben gek op Instagram en deel hier regelmatig foto’s van mijzelf, ons dochtertje Shae, onze huisdieren, nieuwe aankoopjes, nieuwe productlanceringen en meer op. Het is een leuke en makkelijke manier om gebeurtenissen vast te leggen en te delen. Je kan wel zeggen dat ik de fotocamera van mijn telefoon bijna nog vaker gebruik dan mijn fototoestel omdat het zo snel bij de hand is en hierdoor ook meer spontane foto’s worden gemaakt. Het is nog leuker als je toch nog wat meer kan doen met de leukste foto’s van bijvoorbeeld Instagram en Facebook, dan ze enkel rond te laten gaan op het wereldwijde web. Zo kan je bij PosterCandy je eigen snoepje voor aan de muur maken; een collage van je favoriete of meest dierbare foto’s voor aan de muur.

postercandy-4postercandy-5
Creëer je eigen persoonlijke kunstwerk in een oogwenk met de handige uploadservice waarmee je in no-time foto’s via je social media accounts kan uploaden, maar je kan er ook voor kiezen om foto’s direct vanaf je computer te gebruiken. Kies een formaat van de collageposter, de liggende of staande oriëntatie, het aantal foto’s wat je erop wil, een witte of zwarte achtergrond en bestel jouw unieke poster in slechts een paar klikken.

De collageposters van PosterCandy zijn ontworpen om te passen in de meeste standaard lijsten zoals die van IKEA, HEMA of Xenos en worden gedrukt op stevig en mooi fotopapier. Binnenkort zullen ze ook te bestellen zijn op 3mm Dibond zodat ze direct klaar zijn om op te hangen.

postercandy-1
Ik koos zelf voor een collage met hierop foto’s van Shae’s eerste drie maanden. Deze periode is echt enorm hard voorbij gevlogen en het is zo leuk om te kijken hoe klein ze was en hoeveel ze al veranderd is. Het formaat is 40x50cm, ik koos voor een staande oriëntatie, een witte achtergrond en 20 foto’s en stopte de fotocollage in een IKEA lijst.

Winactie
Ik mag 2 x een PosterCandy fotocollage in hetzelfde formaat als hierboven (40x50cm t.w.v. €29,95 per stuk) weggeven. Wil jij hier kans op maken? Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke motivatie en natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’. Meedoen met deze winactie kan t/m 12 mei 2014, 23.59 uur.

Good luck & enjoy your day!

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 20 mei 2014 at 07:39

  Wat een super tof en leuk idee!!

  liefs Mandy

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 mei 2014 at 15:15

  waauw wat een leuke winactie! ik ben net met m’n gezin in de meivakantie naar Turkije geweest en zou het echt geweldig vinden om die mooie vrolijke foto’s een mooi plekje te geven! Ik volg je op alle social media :)

  liefs marjolein

 • Avatar van Thamar
  Reply Thamar 12 mei 2014 at 13:51

  Ik moest toch even goed zoeken waar ik je moest gaan volgen, maar toen besefte ik me dat ik je al jaren overal volg. Scheelt weer een paar klikjes, maar I would love this!

  Heel tof overigens die lijst van dat mooie meisje van jullie!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 12 mei 2014 at 10:25

  Wat een suuuper actie zeg! En geweldig die foto’s van je baby, wat gaat de tijd toch snel! Ik weet wat ik met deze poster zou doen! Ik ben 29 mei 3 jaar samen met mijn vriend en we maken graag gekke, leuke foto’s van de momenten die we samen beleven. Uitjes, selfies, gelegenheden, we hebben al veel foto’s gespaard! Het zou super zijn om deze allemaal te verzamelen in zo’n mooie collageposter. Ik weet ook niet zo goed wat ik mijn vriend voor onze ‘3 jaar’ moet geven haha, maar dit zou erg leuk zijn!

  Groetjes, Nienke (nienke.verboom@live.nl)

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 9 mei 2014 at 18:31

  Ik volg je erg graag. Ik herken mezelf erg in jou wat betreft jou levenswijze en denkwijze! Vond het erg fijn en mooi om mee te leven met jullie geluk en verhaal van jullie zwangerschap en daarna de geboorte van shae. Ik ben zelf een dame met een sstevig maatje meer en hoop dat ik het geluk okk zal vinden van een kindje in de toekomst! Geniet van jullie gezin en geluk dan geniet ik stiekem een beetje mee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2014 at 08:43

   Bedankt voor je leuke reactie! Ik hoop dat jullie dit moois ook mee mogen maken in de toekomst :)

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Mama & Kind
ikea badkamer 3 - Interieur | Badkamer make-over
Interieur | Badkamer make-over

Hoe gek ik ook ben op mijn huis en hoe graag ik bezig ben met het aankleden, inrichten en decoreren...

Sluiten