Beauty

Oriflame The One illuskin

14 mei 2014

oriflame-the-one-illuskin-1
Oriflame heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid met de lancering van de The One make-up collectie met hierin meer dan 30 verschillende producten in veel kleuren en finishes die zijn geïnspireerd op de laatste modetrends. In deze lijn zijn 3 series te vinden waarvan ik vandaag drie illuskin producten uit de lijn voor ‘dagelijkse schoonheid’ laat zien; namelijk een foundation, concealer en poeder. Ik heb zelf een zwak voor producten als deze omdat ik deze dagelijks gebruik en er nogal wat eisen aan stel (het moet bijvoorbeeld comfortabel aanvoelen, redelijk dekken en toch natuurlijk ogen) maar ook omdat het soms best lastig is om met mijn lichte huid fijne producten te vinden die aansluiten bij mijn huidskleur. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en full face foto’s van deze producten.

oriflame-the-one-illuskin-2
oriflame-the-one-illuskin-3
oriflame-the-one-illuskin-4
Deze concealer, foundation en poeder bevatten de HaloLight Technology wat de huid optisch verlicht waardoor het egaler, zachter en frisser oogt.

De foundation (€17,00) komt in een glazen flacon met een inhoud van 30ml, bevat een SPF20 wat een lichte bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon geeft, heeft de textuur van een luchtige crème en met 1,5 pompje heb je voldoende product voor je complete gezicht. Ik gebruik voor het uitwerken van de foundation een bufferkwast omdat ik dit het mooiste resultaat vind geven. De foundation brengt gemakkelijk aan, laat zich goed verdelen en droogt op met een mooie glow. De dekking is medium te noemen maar goed op te bouwen met bijvoorbeeld een extra laagje, trekt niet snel in lijntjes en/of rimpeltjes en blijft gedurende de dag goed zitten (zeker als je er nog een primer onder draagt). Ook handig: de verpakking met een pompje welke je op slot kan draaien. Fijn voor op reis!

De concealer (€11,00) komt in een tubetje met een inhoud van 10ml en door het puntige deeltje kan je erg goed een erg kleine hoeveelheid doseren. Ik breng deze concealer eerst in stipjes aan waar ik wat extra dekking kan gebruiken en werk dit vervolgens met een zacht, rond kwastje uit en klop het nog wat extra in met mijn ringvinger. Zo geeft deze een medium dekking, trekt hij niet in lijntjes en/of rimpeltjes en blijft hij de hele dag zitten.

oriflame-the-one-illuskin-5
Het poeder (€15,00) komt in een handig doosje met een inhoud van 8 gram en heeft een spiegel en een sponsje om onderweg bij te kunnen werken. De poeder is stevig gepressed waardoor je niet direct in een stofwolk zit als je met je poederkwast aan de slag gaat en geeft een medium dekking en sluit mooi aan bij de andere producten uit deze lijn. De poeder matteert, maakt egaler, laat het geheel er ‘zacht’ uit zien en blijft goed zitten. Bij een wat warmere dag of een dag met veel afspraken is even bijpoederen tussendoor zo gedaan.

Ik vind het bijzonder hoe de drie producten elkaar aan lijken te vullen en gezamenlijk voor echt een heel erg mooi resultaat zorgen. Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien geven ze een egalere huid, zijn opvallende roodheden, pigmentvlekjes, kringen en andere vlekjes een stuk minder opvallend, ziet mijn huid er fris uit en toch zonder een maskergevoel. Als ik naar de laatste foto met alle producten op kijk zie ik geen volgeplamuurd gezicht en zo voelt het ook niet. Heel erg fijn!

oriflame-the-one-illuskin-6
Qua kleuren ben ik ook erg blij. De foundation draag ik hier in de kleur Fair Nude, en dan is er dus nòg een lichtere kleur verkrijgbaar (en 4 donkerdere kleuren). De concealer gebruik ik in de kleur Fair Light, de lichtste variant die verkrijgbaar is (er zijn nog 2 donkerdere kleuren) en het poeder draag ik in de kleur medium (waarvan er nog 1 lichtere en 1 donkerdere variant verkrijgbaar zijn). Ook qua kleurtoon ben ik helemaal happy, de producten zijn niet te roze/koel en niet te oranje/warm waardoor ze perfect aansluiten. Je kan wel begrijpen dat dit een favoriete basisroutine van me geworden is. Het resultaat met verdere make-up zie je op de foto in de sidebar. Love it! ♥

Gebruik jij producten van Oriflame? Welke vind jij een aanrader of wat zou je graag eens proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 30 mei 2014 at 14:32

  Als mijn Catrice All Matt foundation op is ga ik misschien deze overwegen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 mei 2014 at 09:49

  Wat ziet dit er mooi uit en wat maakt de poeder het tot een mooi geheel. Mijn huid is erg licht en vind foundation lastig om online te bestellen. Maar hier ga ik zeker over nadenken. Oriflame heeft fijne producten, ik ben erg blij met hun Swedisch Spa lijn en dan vooral de smoothng face scrub.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 14 mei 2014 at 15:17

  Vooral met de poeder is het heel erg mooi. Het geeft een fijn, egaal effect!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 mei 2014 at 10:01

  Heel mooi resultaat.
  Wat een prachtige kleuren en mooie verpakkingen!
  Ik lees zoveel goeds over dit merk dat ik het ook maar ga kopen.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Karin Buijtels Oriflame
  Reply Karin Buijtels Oriflame 14 mei 2014 at 09:19

  heel leuk om te lezen…
  Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd…..
  vind je het goed als ik je review plaats op mijn Oriflame Fanpagina..??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2014 at 09:41

   Hallo Karin, dat is helemaal prima. Zet je er dan wel een linkje naar dit artikel of mijn site bij? :)

   • Avatar van Karin Buijtels Oriflame
    Reply Karin Buijtels Oriflame 14 mei 2014 at 09:45

    uiteraard zet ik het in een link, dat is wel zo netjes….
    dit doe ik altijd als ik iets deel de bron vermelden….
    bedankt en je mag natuurlijk altijd mijn Oriflame pagina liken,
    groetjes

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 14 mei 2014 at 09:06

  Ik heb nog nooit producten van Oriflame gebruikt maar de foundation lijkt me heerlijk! <3

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 14 mei 2014 at 08:45

  Wat heb je weinig wallen voor zo’n verse moeder! Je hebt een erg mooie huid. Mijn moeder gebruikte vroeger weleens Oriflame. Ik durf niet zo goed foundation online te bestellen, te bang dat ik de verkeerde kleur kies!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2014 at 09:41

   Haha, dankjewel! Ik ben zelf ook erg blij dat de vermoeidheid niet heel erg aan me af te zien is ;)

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 14 mei 2014 at 08:41

  Wat een mooi resultaat! Ik ben ook altijd super tevreden met de producten van Oriflame!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.