Beauty

Prada candy florale

31 mei 2014

prada-candy-florale-1
Waar de originele Prada Candy qua flacon een flinke aantrekkingskracht op mij had bleek deze geur toch echt te zoetjes voor mij en ook de hierna gelanceerde Candy L’Eau kon me qua geur niet helemaal warm krijgen. En toen werd nog niet lang geleden Prada Candy Florale uitgebracht.. De flacon is net zo leuk als de andere versies, alleen heeft deze een pastelroze jasje aangekregen en de geur is er eentje die mij wèl enorm aanspreekt. Deze is namelijk perfect voor de lente en zomer en de dagen dat je een stijlvolle en ‘cleane’ geur om je heen wil.

prada-candy-florale-5
prada-candy-florale-4
prada-candy-florale-10

De geurnoten die je in deze eau de toilette ruikt zijn limoncello, witte pioenrozen, musk, honing, benzoïne en caramel. Jep, als je dit leest dan verwacht je alsnog een mierzoete geur, maar dit valt heel erg mee doordat de musk en pioenrozen erg aanwezig zijn. De geur is fris, zacht, vrouwelijk, romantisch, bloemig en ietwat poederig te noemen.

Het doosje is roze met een soort ledereffect, heeft goudkleurige accenten en er zijn enkele ‘candy flowers’ op aangebracht, de fantasiebloem die is bedacht voor de Candy geuren. De flacon zelf is heel girly en romantisch met de ronde vormen, het roze glas, de goudkleurige accenten, de dop die van bovenaf gezien fris wit is en het roze randje waar Prada (en aan de andere kant Candy) op staat met hierop weer een ledereffect. Redelijk basic, maar de combinatie van roze, goud en wit spreekt mij persoonlijk erg aan.

prada-candy-florale-3
prada-candy-florale-2
Ondanks dat Prada Candy Florale een eau de toilette is blijft de geur op mijn huid toch best een lange tijd ruiken en dat vind ik zeker een pluspunt bij parfums uit dit prijssegment. De geur zou je mee moeten nemen naar een Italiaanse ijssalon waar een grote bos bloemen op een tafeltje zou staan en ja, ik begrijp na het ruiken van de geur helemaal wat hiermee bedoeld wordt. De sorbetachtige Limoncello die je ruikt aan het begin als je deze geur opsprayt die overgaat naar warme en poederige bloemen.. Love it! Hij doet me ergens wat denken aan de philosophy geuren, waar ik persoonlijk ook erg gek op ben.

Prada Candy Florale eau de toilette 30ml, €54,10
Prada Candy Florale eau de toilette 50ml, €72,30
Prada Candy Florale eau de toilette 80ml, €94,15.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 september 2014 at 13:53

  Wauw mooi flesje!!! Past mooi bij mijn Prada tas!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 8 juni 2014 at 10:14

  Oh my lord, wat een heerlijke geurnoten! <3 Ik vond zelf de originele Candy ook net iets te misselijkmakend zoet, maar dit klinkt echt fantastisch. Mijn lievelingsbloemen gecombineerd met het fris zoete van limoncello en toch dat warme randje van de karamel. Verrukkelijk zeg! Snel eens besnuffelen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2014 at 08:08

   Ik ben benieuwd wat je er van zal vinden als je eraan gesnuffeld hebt! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 juni 2014 at 21:13

  Wat een mooie fles, ben erg benieuwd naar deze geur, ik ga zeker even snuffelen :-)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 juni 2014 at 20:45

  Zoals ik bij het ander artikel zei is dit een geur die ik echt even moet ruiken, zo benieuwd naar!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 31 mei 2014 at 21:07

  Oh, dit klinkt heerlijk! <3

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 31 mei 2014 at 13:31

  Mooi parfum!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 31 mei 2014 at 12:17

  Mooie flacon! Ben benieuwd naar de geur, het klinkt wel als iets wat bij mij in de smaak kan vallen :D.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 31 mei 2014 at 10:43

  Hij ziet er in ieder geval heel erg mooi uit het flesje. Lijkt me een lekker geurtje!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 31 mei 2014 at 10:22

  Het lijkt mij een lekker geurtje!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 31 mei 2014 at 09:29

  De geur lijkt me heerlijk, echt grappig hoe het beschreven wordt.. krijg meteen flashbacks naar Milaan :D
  Verpakking is ook echt prachtig! Ik ga ‘m zeker ’s besnuffelen binnenkort!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 mei 2014 at 08:26

  gorgeous flacon, ik moet binnenkort maar eens aan deze geur gaan snuffelen!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 31 mei 2014 at 07:46

  De flacon ziet er zo mooi uit!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 31 mei 2014 at 07:44

  Het is echt een heerlijke geur en de flacon is geweldig <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 mei 2014 at 07:05

  Wauw, schitterende fles parfum en ik zal er snel langs de parfumerie shop gaan om aan deze geur te snuffelen want het lijkt me zo lekker ruiken ;-)

  Ik wens je een mooie dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.