Beauty

Rimmel London x Rita Ora 60 seconds nail polish

2 mei 2014

rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-1
Vorig jaar schreef ik een artikel over de historie van Rimmel (wist je bijvoorbeeld dat Rimmel dit jaar 180 bestaat?!) waarin ik als nieuwtje deelde dat dit beautymerk samen zou gaan werken met niemand minder dan singer-songwriter Rita Ora. En nu is het dan zover. De producten liggen sinds deze maand in de winkel en vandaag ga ik de complete 60 seconds nail polish collectie aan jullie laten zien met informatie, foto’s, reviews en swatches. Leuk om te weten: de zangeres bedacht niet alleen de kleuren voor deze collectie maar ook de namen. Ik ben erg benieuwd wat jij van de kleuren vindt en welke kleur jouw favoriet is!

rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-18
rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-2 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-3 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-4 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-5
Hierboven zie je de volgende kleuren, aangebracht in 2 laagjes:

203 Lose your Lingerie, een ijsroze kleur met een heel subtiel koel glansje erin verwerkt. Het perfecte pastelroze lakje voor de romantische lentedagen. Deze kleur dekt in 2 laagjes volledig. 303 Raw as Night, een felrode kleur die me heel erg doet denken aan de kleur van rode paprika. Deze kleur dekt ook volledig in 2 laagjes. 313 Rita Rouge, een dieprode kleur die zo donker is dat het van een afstandje bijna een zwarte nagellak lijkt. Helaas dekt deze kleur net niet volledig in 2 laagjes.

rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-6 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-7 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-8 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-9
Hierboven zie je de volgende kleuren, aangebracht in 2 laagjes:

323 Don’t be Shy, een fuchsiaroze kleur welke bijna een perfecte Barbieroze lak maakt. Lekker creamy en dekt volledig in 2 laagjes. 403 Oragasm, een beetje retro-achtige oranje tint die vooral mooi zal staan bij de gekleurde huidtypes. Lekker zomers! Deze kleur dekt volledig in 2 laagjes. 513 Let’s get Nude, een huidskleurige of beige kleur die net niet volledig dekt in 2 laagjes. Ik heb altijd twijfels bij zo’n kleurtje; aan de ene kant staat het heel netjes, aan de andere kant kan het er ook al snel wat ‘viezig’ uit zien..

rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-10 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-11 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-12 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-13
Hierboven zie je de volgende kleuren, aangebracht in 2 laagjes:

613 Midnight Rendezvous, een donkere en dieppaarse kleur. Ik hou hier wel van! De kleur is lekker romig en dekt volledig in 2 laagjes. 703 White Hot Love, een witte kleur met een heel subtiel koel glansje erin verwerkt die in 2 laagjes perfect dekt. Ik ben persoonlijk geen fan van geheel witte nagels (het doet me denken aan je nagels lakken met tipp-ex, wat een ’trend’ was op de middelbare school toendertijd) maar een witte lak is wel perfect als basis voor onder felle kleuren om deze nog feller uit te laten komen, of als basis voor een nail art. 823 Blindfold me Blue, een middenblauwe creamy nagellak die perfect dekt in 2 laagjes.

rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-14 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-15 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-16 rimmel-london-rita-ora-60-seconds-nail-polish-17
Hierboven zie je de volgende kleuren, aangebracht in 2 laagjes:

853 Pillow Talk, een perfecte babyblauwe kleur met een heel subtiel koel glinstertje erin verwerkt die in 2 laagjes dekt. 863 Do Not Disturb, een teal/petrol kleurige nagellak die lekker creamy is en in 2 laagjes volledig dekt. Ik ben persoonlijk een groot liefhebber van kleurtjes als deze ♥ Als laatste zie je 873 Breakfast in Bed, een lichtblauw kleurtje met een beetje groen (pastel mint?). Heel lieflijk, girly en romantisch. Leuk ook voor op de teennagels bij (zon)gebruinde voetjes. Deze kleur dekt in 2 laagjes maar droogt helaas wel een klein beetje streperig op. Iets wat met een topcoat eroverheen gelukkig niet meer opvalt.

Ik vind deze 60 seconds nagellakjes van Rimmel erg fijn werken door de afgeronde en platte kwastjes, maar echt opdrogen in 60 seconden is er niet bij. In combinatie met een goede base- en topcoat blijven deze lakjes makkelijk zo’n dag of 4/5 op mijn nagels zitten voordat ze wat beschadigingen laten zien. Mijn persoonlijke favorieten zijn Don’t be Shy, Midnight Rendezvous, Do Not Disturb en Breakfast in Bed.

De Rimmel London x Rita Ora 60 seconds nail polish collectie is verkrijgbaar voor €3,99 per lakje. Leuk detail: de kleur van de ‘zegel’ en de nagels op de dop zijn dezelfde kleur als de lak in het potje.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 6 mei 2014 at 01:08

  Mooie lakjes met erg vrolijke kleurtjes :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 5 mei 2014 at 20:23

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral Lose your Lingerie, Pillow Talk en Breakfast in Bed vind ik prachtig. Ik ga deze week eens even langs het Kruidvat ;-)

 • Avatar van Joli
  Reply Joli 3 mei 2014 at 00:01

  Ik heb “Breakfast in Bed” en deze staat supermooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:18

   Dat is ook echt een heerlijk kleurtje he, zo zomers ook! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 mei 2014 at 22:17

  Wat een mooie kleuren vooral de fel paarse en de felle blauwe tinten vind ik echt super. Ik ga hier zeker naar op zoek.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 2 mei 2014 at 16:04

  Hele leuke kleuren, ik blijf gek op rode nagellak!
  Liefs

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 2 mei 2014 at 15:51

  er zitten hele mooie lakjes tussen!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 mei 2014 at 15:43

  Vind de kleuren eigenlijk allemaal wel mooi :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 mei 2014 at 15:32

  Wauw, deze mooie nagellakken ga ik zeker kopen om toe te voegen aan mijn stash ;-)
  Mooie foto’s en het staat allemaal zo goed bij je.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:18

   Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 mei 2014 at 15:19

  Wat een mooie kleuren allemaal!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 2 mei 2014 at 15:12

  Hele leuke kleurtjes! Vanalles wat!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 2 mei 2014 at 14:53

  Ik ben fan van de Rimmel 60 seconds lakjes! Handig borsteltje, goeie dekking, I like. Van deze collectie vind ik de oranje kleur de leukste.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.