Beauty

The Body Shop colour crush shine lipsticks

19 mei 2014

the-body-shop-colour-crush-shine-lipstick-1
Nieuw van The Body Shop zijn de colour crush shine lipsticks;een combinatie van een lipstickvorm met een lipglosseffect waar onder andere Community Fair Trade maroela-olie aan toegevoegd is om vocht vast te houden en de lippen te verzorgen. Zoals jullie al konden zien in het artikel over de Yves Saint Laurent volupté sheer candy glossy balm vind ik dit een erg fijne combinatie voor de lente en zomer. Het geeft namelijk verzorging en een mooie, frisse kleur in één met toch zeker meer pigment dan een lippenbalsem en minder plakkerigheid dan een lipgloss. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, review en swatches van dit nieuwe lipproduct van The Body Shop.

the-body-shop-colour-crush-shine-lipstick-2
the-body-shop-colour-crush-shine-lipstick-3
De lipsticks komen in een zilverkleurige huls met het logo van The Body Shop in het roze erop gedrukt. Onderop de huls zie je een sticker in de kleur van de lipstick die er in zit en het bovenste deel van de dop is transparant gelaten zodat je ook vanaf deze kant de kleur van de lipstick kan zien. Zo heb je altijd snel de juiste kleur gevonden in je verzameling: handig!

De lipsticks hebben een neutrale smaak en geur, voelen zacht aan op de lippen en geven een mooie sorbetachtige kleur en glans af. Hierboven zie je links de roze kleur 14 Magenta Be en rechts de koraalachtige kleur 18 Sunset Romance. De lipstick voelt prettig en zacht aan op de lippen, de kleur blijft best een tijdje op de lippen (al is even bijwerken na te hebben gegeten wel nodig) en het accentueert totaal geen velletjes van eventuele droge lippen. Ook fijn: ondanks dat het qua glans doet denken aan een lipgloss plakt het niet op de lippen.

the-body-shop-colour-crush-shine-lipsticks

Ik ben overduidelijk een koel type qua huid, ogen en natuurlijke haarkleur en de roze kleur is duidelijk meer ‘mij’, maar de oranje kleur vind ik voor de lente- en zomerdagen ook wel weer lekker fris staan. De glans, het gevoel op de lippen, de kleurintensiteit en de draagbaarheid doet mij heel erg denken aan de eerder genoemde YSL volupté sheer candy glossy balm en het maakt wat mij betreft zeker een goede dupe voor dit high-end make-upproduct. Zeker eens proberen dus als je de variant van Yves Saint Laurent te prijzig vond of er niet de juiste kleur voor jou tussen kon vinden.

De nieuwe colour crush shine lipsticks van The Body Shop zijn verkrijgbaar in 10 kleuren voor €12,00 per stuk.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 20 mei 2014 at 21:12

  Die roze staat je inderdaad het mooist! Maar die andere kleur mag er ook wel zijn!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 mei 2014 at 12:00

  Wauw, zo mooi ;-)

 • Avatar van Dianne Overbeeke
  Reply Dianne Overbeeke 19 mei 2014 at 17:54

  Mooie kleurtjes, maar die glans vind ik persoonlijk net iets te veel glanzen!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 19 mei 2014 at 14:24

  Mooie lipsticks, het glansje is heel mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 mei 2014 at 11:31

  mooie tinten :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 19 mei 2014 at 09:23

  Staan je beide erg mooi vind ik :)

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 19 mei 2014 at 01:34

  Die roze staat je inderdaad erg mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2014 at 13:01

   Dankjewel! Ik vind het ook echt een perfect zomerkleurtje :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.