Beauty

The Body Shop | Vitamin E aqua boost sorbet & Moringa body sorbet

6 mei 2014

the-body-shop-vitamin-e-aqua-boost-sorbet-moringa-body-sorbet-4
The Body Shop heeft het helemaal begrepen! Zodra de temperatuur omhoog gaat wil je je lichaam en je gezicht verzorgen met lichtere texturen die snel hydrateren, niet plakken en toch de huid goed hydrateren. Met de nieuwe Vitamin E aqua boost sorbet voor het gezicht en de Moringa body sorbet voor het lichaam kan je er de komende maanden weer helemaal tegenaan. Ik probeerde deze producten uit en vertel jullie vandaag meer hierover inclusief reviews en meer foto’s.

the-body-shop-vitamin-e-aqua-boost-sorbet-moringa-body-sorbet-1
Zoals je kunt zien is de textuur van beide producten echt ‘sorbet’ te noemen. Ze hebben een pastelkleurtje, voelen licht en fris aan op de huid, smeren erg prettig uit waardoor je niet veel product per keer nodig hebt, ze trekken lekker vlot in èn laten geen plakkerig laagje achter. Echt perfect voor de warmere maanden waarin het anders vaak voorkomt dat je crèmes weer uit gaat zweten en je je hierdoor al snel weer viezig en plakkerig voelt.

the-body-shop-vitamin-e-aqua-boost-sorbet-moringa-body-sorbet-2
De Moringa Body Sorbet is een verzorgingsproduct voor je lichaam die een bodybutter of een bodylotion vervangt. Als je een heel droge huid hebt dan zal deze waarschijnlijk niet voldoende voeding geven, maar voor een normale tot droge huid brengt het zeker een boel hydratatie. Er zit onder andere glycerine (een natuurlijk ingrediënt wat de huid helpt om vocht vast te kunnen houden), honing, sesamolie (bevat veel vitamines en mineralen die uitdroging van de huid voorkomen, ontgiftende eigenschappen heeft en de elasticiteit van de huid verbetert) en aloë vera wat een verzorgende, verfrissende en verzachtende werking heeft.

De Moringa geur is één van mijn favoriete geurlijnen van The Body Shop en is lekker zacht, vrouwelijk, fris, bloemig en zomers. De geur van de body sorbet blijft ook nog eens best lang op de huid achter en zo kan ik lekker lang genieten van deze subtiele geur.

the-body-shop-vitamin-e-aqua-boost-sorbet-moringa-body-sorbet-3
De Vitamin E aqua boost sorbet is een crème voor het gezicht met een fluweelzachte textuur. Je hebt maar een klein beetje nodig en ondanks dat het snel intrekt hydrateert de crème wel goed. Ik was hier erg door verrast en had dat niet verwacht van zo’n luchtig product! In elk potje zitten ruim 2 miljoen aqua spheres, dit zijn microscopisch kleine bolletjes vocht die als kleine reservoirs functioneren en honderden keren hun eigen gewicht aan water bevatten. Daarnaast zit er onder andere tarwekiemolie, glycerine, shea boter en soja olie in met vochtregulerende eigenschappen, wat rijk is aan essentiële vetzuren en heerlijk is voor de drogere en rijpere huid.

De crème bevat ook mineraaldeeltjes wat olie helpt te absorberen en de huid ietwat matteert en er zit menthol in. Dit laatste zorgt wel voor een lekker fris huidgevoel, maar is bij mij rondom de ogen helaas wat irriterend waardoor ik een losse oogcrème ernaast gebruik.

the-body-shop-vitamin-e-aqua-boost-sorbet-moringa-body-sorbet-5
De Body Sorbet is verkrijgbaar in de geuren Strawberry, Mango, Pink Grapefruit en Moringa voor €11,00 (200ml) en de Vitamin E aqua boost sorbet is verkrijgbaar voor €19,00 (50ml).

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 mei 2014 at 10:30

  De Sorbets lijken me heerlijk ruiken, maar ik heb een erg droge huid dus denk dat ze niet voedend genoeg zullen zijn. De creme lijkt me erg fijn, als ik er weer eens ben wil ik die wel eens proberen

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 6 mei 2014 at 21:17

  heb de vitamine e sorbet vandaag gekocht, ben er erg benieuwd naar, oh en een mango sorbet ook gewoon omdat het kan :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2014 at 08:25

   Groot gelijk, jezelf verwennen hoort erbij af en toe! Ben benieuwd hoe de producten je zullen bevallen :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 6 mei 2014 at 20:00

  Ik ben heel benieuwd naar deze producten! :-)

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 6 mei 2014 at 15:36

  Klinkt goed. Die moringa-lijn ruimt goddelijk!!!

  • Avatar van Jess
   Reply Jess 6 mei 2014 at 15:37

   Ruikt natuurlijk ;-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 6 mei 2014 at 13:45

  De producten zien er erg mooi uit. Ik ben groot fan van de Moringa geurlijn! Super lekker. De crème voor het gezicht lijkt me niet zo fijn, zitten veel siliconen in helaas.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 6 mei 2014 at 10:57

  De moringa lijn is een van mijn favoriete geurlijnen van TBS, dus ik ben echt wel benieuwd naar de sorbet! De textuur klinkt alvast heel apart.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 mei 2014 at 10:22

  Het ziet er heel goed uit!
  Ik ben zeer benieuwd naar de vitamine E créme.

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 6 mei 2014 at 10:21

  Super lekker!! Alleen ik ben weer gaan twijfelen door de post van Teskuh

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2014 at 10:56

   Je kan inderdaad goed merken dat iedereen een product weer anders ervaart, heeft maar net met voorkeuren, huidtype etc. te maken. Anders gewoon eens proberen in de winkel of vragen of je een proefje kan krijgen? :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 mei 2014 at 08:16

  ze lijken me super lekker ruiken!

 • Avatar van Leone
  Reply Leone 6 mei 2014 at 07:35

  De crème lijkt me heerlijk. Goed om te lezen dat het genoeg voedt

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 6 mei 2014 at 06:11

  De producten zien er er heerlijk uit, ik ben vooral benieuwd naar de crème. Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.