Beauty

Thierry Mugler | Angel eau sucrée & Alien eau extraordinaire

3 mei 2014

thierry-mugler-alien-eau-extraordinaire-angel-eau-sucree-1
Qua parfums ben ik een groot liefhebber van de creaties van Thierry Mugler en ik heb dan ook zowat elke variant en limited edition hiervan in mijn verzameling staan. Sinds kort zijn hier weer twee nieuwe varianten aan toegevoegd, namelijk Angel eau sucrée – een limited edition ode aan verwennerij voor de zomer van 2014 – en Alien eau extraordinaire – een zonnige en zachtere variant van de klassieke versie. En ja hoor, sinds ik deze parfums in huis heb draag ik ze bijna dagelijks afwisselend of zelfs gecombineerd met elkaar. Love it! ♥ Kijk mee voor meer informatie, reviews en foto’s.

thierry-mugler-alien-eau-extraordinaire-angel-eau-sucree-2
Angel eau sucrée is een warm en zoet parfum die mij wat fruitiger aandoet dan het origineel. Qua geurnoten ruik je er rood fruit, gekarameliseerde meringue, vanille en patchoeli in. Ondanks dat de geur is opgebouwd uit slechts 4 geurnoten, is de geur niet heel vlak maar juist bijzonder en warm te noemen. Begrijp me niet verkeerd, het is zeker een zoete geur waarin de vanille ook goed naar boven komt maar ondanks dat zoete, fruitige geuren niet mijn favoriet zijn is deze variant door de warme vanille en houtige patchoeli toch erg lekker.

De verpakking lijkt voor deze variant te zijn bestrooid met suiker en past zo erg goed bij het zoete plaatje. Ondanks dat het een eau de toilette is, blijft de geur op mijn huid erg lang ruiken. Dit is sowieso mijn persoonlijke ervaring met de parfums van Thierry Mugler waardoor je niet vaak hoeft bij te sprayen en je lekker lang vooruit kan met je flacon.

Thierry Mugler: “Ik wilde altijd al een geur creëren die nauw verbonden is met jeugdherinneringen en tederheid. Ik wilde een uiterst sensuele aanraking creëren met deze geur, zodat je bijna zin krijgt om de persoon die je lief hebt op te eten.”

Angel eau Sucrée is verkrijgbaar in een eau de toilette voor €65,00 (50ml).

thierry-mugler-alien-eau-extraordinaire-angel-eau-sucree-3
Alien eau extraordinaire brengt een nieuw hoofdstuk in het bijzondere verhaal van Alien en vertelt een optimistische en positieve boodschap in een frissere variant met stimulerende eigenschappen. Natuurlijk ruik je er de bekende witte amber en kasjmierhouten signature van Alien in terug maar hier zijn deze keer zonnige citrusvruchten en bloemen als bergamot, neroli, tiarebloem en heliotroop aan toegevoegd. Het geheel maakt een minder zware Alien die perfect is voor de zomer.

De grote, goudkleurige en lichte flacon doet denken aan een kristalheldere edelsteen en staat prachtig tussen de andere Thierry Mugler flacons in mijn verzameling.  De eau de toilette blijft ook weer lang ruiken op mijn huid, waardoor slechts een paar keer sprayen voldoende is om de dag door te komen. Mocht ik ’s avonds nog een etentje of feestje hebben dan spray ik de originele, zwaardere, variant nog een beetje bij.

Alien eau extraordinaire is verkrijgbaar in twee navulbare formaten van 60ml voor €63,00 en 90ml voor €85,00. Een navulflacon met een inhoud van 90ml is verkrijgbaar voor €72,00.

Ben jij ook zo’n fan van de geuren van Thierry Mugler? Welke is jouw favoriet of naar welke ben jij het meest nieuwsgierig?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 mei 2014 at 12:45

  oehh gorgeous flacon :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 mei 2014 at 11:58

  Ik ben zeker benieuwd naar de Alien geur! :D

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 3 mei 2014 at 10:59

  Ik wil zo graag een Thierry Mugler luchtje!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 3 mei 2014 at 08:53

  Oh die frissere variant lijkt me heel fijn. Vond alien een lekkere geur maar wel een tikkeltje zwaar. Zeker nu ik weer zwanger ben, vind ik hele sterke geuren niet zo lekker. Ga hem even ruiken in de winkel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:17

   Als je de normale variant te zwaar vond, dan vind je deze waarschijnlijk wel lekker inderdaad. Ik ben benieuwd :)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 3 mei 2014 at 08:23

  Ze zien er alleen al prachtig uit in die flesjes, maar helaas ben ik niet zo’n fan van Thierry Mugler. De parfum ruikt gewoon echt niet lekker op mijn huid. Bij mijn zusje ruikt ‘ ie dan weer wel lekker.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 mei 2014 at 06:02

  Oeh lala…… wat een pretty bottle parfum! Ik zal eens snel langsgaan bij de parfumerie
  shop om aan deze geur te gaan snuffelen ;-)

  Geniet van een mooie dag Xoxo

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 3 mei 2014 at 05:04

  De geuren van Thierry Mugler zijn heerlijk! Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.