Beauty Eten & drinken

Uit tip! | Mooi onder één kap

21 mei 2014

mooi-onder-een-kap-2
Alweer een tijdje geleden kreeg ik een leuke email in mijn mailbox of ik na de bevalling kennis wilde komen maken met Mooi onder één kap, een uniek allround beauty- en gezondheidsconcept van verschillende ondernemers in Beekbergen (bij Apeldoorn). Naast allerlei losse behandelingen hebben ze hier namelijk ook verschillende arrangementen, waaronder het ‘moeke af arrangement’ wat ze mij graag aan wilden bieden. Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring.

mooi-onder-een-kap-4
mooi-onder-een-kap-5
Mijn ervaring met het moeke-af-arrangement
Ik kwam hier op een zonnige zaterdagochtend aan en had geen idee wat ik kon verwachten. Bij de aankomst op het terrein vroeg ik me nog af of ik wel goed zat, maar eenmaal binnen was ik direct om: wat een leuke en unieke locatie! Het gebouw is een soort loods wat van binnen sfeervol is ingericht in verschillende hoeken en houten hutten voor de verschillende onderdelen waarvoor je hier terecht kan.

Na een warm welkom en een rondleiding kreeg ik een workshop van de hormoonconsulente die me vertelde wat hormonen precies zijn, wat het effect hiervan op mijn lichaam is en hoe je hier met eten balans in kan brengen. Ik vond het enorm leerzaam en ben hierdoor zeker getriggerd om hier meer over te gaan lezen en mee aan de slag te gaan (note to self: het boek De Hormoonfactor van Ralph Moorman aanschaffen!). Hierna was het tijd voor een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling met producten van Beautea (maar ze hebben ook producten van hannah om een behandeling mee te ondergaan). In plaats van de gezichtsbehandeling zou je in dit arrangement ook kunnen kiezen voor een massage.

mooi-onder-een-kap-6
mooi-onder-een-kap-7
Vervolgens was het tijd om plaats te nemen voor de spiegel voor een uitgebreid kleur- en stijladvies. Ik merk dat ik de laatste jaren nog al zoekende was/ben naar mijn eigen stijl, wat nu echt bij mij past, waar ik me lekker in voel en vooral ook naar wat mij goed staat qua pasvorm, combinaties en kleuren. Dit stijl- en kleuradvies vond ik dan ook erg interessant. Ik kwam erachter dat ik een koel, helder en diep type ben en kreeg een kleurenkaart op creditcardformaat mee met hierop tips en ‘mijn’ kleuren. Handig om mee te nemen tijdens het shoppen :)

Tijd voor een lekker hapje en een heerlijke haarbehandeling die bestond uit een hoofdmassage, opfrissing van mijn kapsel inclusief een mooie styling èn een bijpassende make-up met kleuren die bij mijn kleuradvies hoorden. Eigenlijk hoorde er ook nog een gelnagellak manicure of een spray tan van het gezicht, hals en decolleté bij, maar de tijd vloog voorbij en ik moest helaas echt de deur uit voor een andere afspraak..

Het complete moeke-af-arrangement duurt zo’n 4 uur en kost normaal gesproken €199,95. Dit is inclusief drinken en een lekkere lunch. Echt een perfect cadeau om (gezamenlijk) aan een newborn mommy te geven!

mooi-onder-een-kap-3
mooi-onder-een-kap-1
Het was heerlijk om weer even ècht een dagje voor mijzelf te hebben zonder me bezig te hoeven houden met de verzorging van Shae. Iets wat ik elke dag met enorm veel liefde en plezier doe, begrijp me niet verkeerd, maar het inplannen van me-time is iets waar ik meer tijd voor moet maken.

Mooi onder één kap bestaat uit een kapsalon, stijl- en kleuradvies, spray tan, massage, pedicure, gewichtsconsulent, schoonheidssalon, personal training, hormoonconsult en fotograaf. Qua arrangementen zijn er verschillende mogelijkheden met namen als ‘bruid in de maak!’, ‘bikini to go’, ‘moeke af’, ‘moeder-dochter dag’ en ’t fit arrangement’.

Tip 1: Je kan hier ook naar toe gaan om iemand te verrassen met een complete dag voor bijvoorbeeld een babyshower, vrijgezellendag of een vriendinnen/familie-uitje.

Tip 2: Elke laatste vrijdagavond van de maand kan je hier onder het genot van een hapje en een drankje op Beauty Date. Je betaalt dan €9,95 per behandeling waarbij je de keuze hebt uit veel verschillende onderdelen qua schoonheid, stijladvies, pedicure, massage, haar, gewicht, spray tan, sport en hormonen.

Mooi onder één kap
Arnhemseweg 442
Beekbergen

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 mei 2014 at 13:38

  Wat ziet het er allemaal leuk uit zeg!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 21 mei 2014 at 12:35

  Wat herlijk! en inderdaad, je moet jezelf af en toe ook wat tijd gunnen en je lekker in de watten laten leggen!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 21 mei 2014 at 10:06

  Mooie locatie en wat een leuk concept! Helaas iets te ver voor mij.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 21 mei 2014 at 08:48

  Wat een ontzettend leuk concept! Leuke behandelingen ook! Fijn dat je op deze manier even een lekker moment voor jezelf hebt kunnen hebben, ondanks uiteraard het geweldig is om moeder te zijn van zo’n prachtige dochter! Locatie ziet er top uit, 1 om in gedachte te houden!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 21 mei 2014 at 08:46

  Tjee, wat leuk! Dat kende ik helemaal niet! En dat terwijl het op fietsafstand is!
  Lekker genieten zo’n dagje :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 mei 2014 at 06:24

  Wat leuk, Dat is vlak bij mij in de buurt, ik woon in Apeldoorn :-). Ik ken dit dus totaal niet en het is echt een heel erg leuk concept als ik het allemaal zo lees. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad, tijd voor jezelf hebben we allemaal nodig en zeker als je kinderen hebt, die komen altijd op de eerste plaats…….ik ga dit eens op mijn gemak bekijken op internet.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.