Mama & Kind Persoonlijk Reizen & vrije tijd

Babytips | Meyco, Bambootoys & Minimaki

2 juni 2014

babytips-juni-2014-1
Sinds ik zwanger werd en eind januari bevallen ben is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan en kom ik met meer en meer nieuwe producten en merken in aanraking. Soms zijn deze items zo leuk en/of handig dat ik ze graag met jullie wil delen, vandaar eens in de zoveel tijd een babytips-artikel! Vandaag laat ons dochtertje Shae jullie enkele nieuwe producten zien die ze mocht ontvangen de afgelopen tijd, wat wordt ze toch heerlijk verwend ♥ Kijk mee voor meer foto’s en informatie over onder andere Meyco, Bambootoys en Minimaki.

babytips-juni-2014-3
Het duurt nog even voor ze er zelf mee kan en mag spelen, maar tot die tijd vermaakt mama zich hier wel mee ;) Dit Hape Magnetic Animals magneetbord met magnetische blokjes in allerlei verschillende vormen en maten is gemaakt van bamboe, een duurzaam en sterk materiaal waarvan zelfs superzachte knuffels gemaakt kunnen worden. Met alle blokjes en de oogjes (of neusgaten) die erbij geleverd worden kan je op het magnetische bord verschillende dieren, planten en andere vormen maken. Dit zit daarna stevig genoeg vast dat je kindje met het bord aan de wandel kan zonder dat zijn of haar kunstwerkje uit elkaar valt.

babytips-juni-2014-4

Dit boekje kreeg Shae (met als tweede naam Elisah) vorige week toegestuurd vanuit het PR bureau van KPN. Superleuk hoe ze zo zelf ‘meespeelt’ in dit gepersonaliseerde voorleesboekje. Dikkie Dik blijft toch ook superleuk he?! Daarom wil ik deze tip graag delen want je kan deze hele maand nog via de Facebook pagina van KPN zelf een gepersonaliseerd boekje aanvragen voor jouw kindje en hiermee kans maken op 1 van de 200 boekjes. Good luck!

babytips-juni-2014-5
Mijn moeder bracht laatst op de koffie een leuk en origineel cadeautje mee voor Shae: een bal die ze door de bijzondere vorm zelf al vast kan pakken, die lekker zacht is, een belletje bevat èn waarvan er geen twee dezelfde bestaan. Een collega van mijn moeder heeft namelijk een webwinkel (AB Home Quilting) waarin ze de handgemaakte babyballen (en andere leuke items) verkoopt. Mijn moeder koos voor een fris en retro Nijntje stofje. Ik was hier direct zo enthousiast over dat ik haar even een shoutout wil geven :)

babytips-juni-2014-2
Over het algemeen heeft ons dochtertje de hele dag door lekker blote voetjes, ook omdat dit qua temperatuur goed kan natuurlijk. Maar als ze sokjes aan heeft dan zijn we ze de hele dag door opnieuw aan het aantrekken of zijn we in de weer met sock-ons. Deze laatste oplossing werkt zeker, maar het ziet er toch op de één of andere manier uit alsof ze dan enkelbracejes omheeft.. Daar heeft het jonge bedrijf Minimaki wat op gevonden: de blijf sokken! Er zitten stay-on zones in verwerkt waardoor de baby niet zelf de sokjes uit kan trappelen. Slim! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn lekker zacht door het gebreide bio-katoen en kosten €5,95 per paar.

babytips-juni-2014-6
Als laatste nog even deze bonusfoto van ons vrolijke en tevreden meisje. Wat is het toch een scheetje en wat hou ik toch veel van haar! ♥ Owja, het superzachte kleedje waar ze op ligt is van Meyco. Hier in huis zijn we gek op kleedjes omdat je ze makkelijk ergens neerlegt voor Shae om op te spelen of even snel toe te dekken in bedje of de wandelwagen etc. Je zag dit kleedje ook al voorbij komen in het Stokke Bounce ‘n’ Sleep artikel. Deze dekentjes van Meyco zijn gemaakt van superzacht biologisch katoen, verkrijgbaar in veel verschillende leuke kleuren en printjes en verkrijgbaar bij verschillende (online) babyzaken.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 3 juni 2014 at 20:55

  Wat een prachtige dochter hebben jullie! :)
  Vooral die magnetische beestjes vind ik erg leuk.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 juni 2014 at 23:36

  Wat hebben jullie toch een mooi meisje
  Wat een leuke dingen laat je zien. Vind dat magneet bord super, daar zal ze straks vast heel veel plezier mee hebben , maar die bal vind ik ook zo leuk, vooral omdat ze daar nu al wat mee kan. Wat ideaal dat er sokjes bestaan die ze niet uit kunnen doen, want oh wat zijn die kleintjes daar goed in ;-).
  Wat is die laatste foto leuk, zo schattig.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 2 juni 2014 at 22:47

  Er veranderd inderdaad veel als je moeder bent geworden, je ziet en voelt ineens andere dingen….leuk zijn deze foto’s van jullie kleine meisje….echt heerlijk om te bekijken…

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 2 juni 2014 at 15:14

  Wat een mooi meiske! Dat magneetveld is trouwens erg leuk.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 2 juni 2014 at 11:16

  die zijn inderdaad super leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juni 2014 at 09:52

  Dat zijn mooie foto’s.
  Wat is jullie dochter toch zo een prachtig kindje.
  Leuke post en zo handig voor ouders met baby’s.
  Mooi speelgoed en er is heel goed nagedacht over de sokjes die eindelijk niet meer uitgeschopt kunnen worden.
  Prachtig boekje met jullie dochters naam erop.
  Je moeder had een leuk kado aan haar kleinkind gegeven.

  Mooie dag Xoxo

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 2 juni 2014 at 09:45

  Wat een leuke post! Ik heb zelf geen kids, maar vind het toch heel leuk om dit te lezen :-)! En wat is het toch een knapperd <3

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 2 juni 2014 at 09:43

  Ik ben geen moeder , maar wel leuke spulletjes en je hebt echt een prachtig kindje!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 2 juni 2014 at 09:32

  Ah wat een prachtig kindje! <3

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 2 juni 2014 at 09:14

  Babyspulletjes heb ik (nog) niet nodig, maar wat is Shae een prachtige baby! Jullie boffen maar met zo’n mooie meid!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.